הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה לדדליפט

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן חבר'ה,
לאחרונה התחלתי לעשות סקוואט ודדליפט אחרי המלצה של פיזיוטרפיסט בעקבות כאבי גב תחתון חזקים מאוד שהיו לי.
הכאבים כרגע כמעט ולא קיימים מאז שאני עושה סקוואט ודדליפט, ובאתי הנה כדי לקבל ביקורת על הטכניקה בדדליפט.
*יש 20 ק"ג בכל צד.

לינק לסרטון ביוטיוב -

תודה רבה רבה חבר'ה על הנכונות והעזרה!

נראה טוב סה"כ.
המנח של הגו טוב, אתה יכול להשאיר גם את עמ"ש הצווארי ניטרלי על ידי כך שתפנה את המבט באלכסון לכיוון הרצפה וקדימה.
קצת קשה לראות מהזווית שצילמת אבל אני חושב שהמוט לא הכי קרוב אל הגוף, אמנם במשקלים האלו זה פחות קריטי אבל ברגע שתעלה משקלים תהיה חייב ממש "לשפשף" אותו על הגוף.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב סה"כ.
המנח של הגו טוב, אתה יכול להשאיר גם את עמ"ש הצווארי ניטרלי על ידי כך שתפנה את המבט באלכסון לכיוון הרצפה וקדימה.
קצת קשה לראות מהזווית שצילמת אבל אני חושב שהמוט לא הכי קרוב אל הגוף, אמנם במשקלים האלו זה פחות קריטי אבל ברגע שתעלה משקלים תהיה חייב ממש "לשפשף" אותו על הגוף.
לא רואים בסרטון באמת, אבל המוט "מגלח" את השוקיים. אני מקפיד על זה 😃

תודה גבר!

תנסה לשמור על מנח צוואר נייטרלי (מבט בערך 4-5 מטרים לפנים) חוץ מזה זה נראה יותר קרוב לסטיף לג דדליפט מאשר דדליפט קלאסי תשקיע יותר בכניסה לסט אפ.

• פותח/ת השרשור
פיזיו ממליצים על דדליפט? המשיח הגיע ואף אחד לא הודיע לי?!
מדובר בפיזיוטרפיסט צבאי, אחלה של גבר בעולם. לא מבזבז את הזמן על שטויות.

תנסה לשמור על מנח צוואר נייטרלי (מבט בערך 4-5 מטרים לפנים) חוץ מזה זה נראה יותר קרוב לסטיף לג דדליפט מאשר דדליפט קלאסי תשקיע יותר בכניסה לסט אפ.
1. תוכל לשלוח דוגמה של איך אמור להיראות הצוואר? בסרטון או תמונה?
2. מזה סטיף לג דדליפט?
3. מזה סט אפ?

• פותח/ת השרשור

אהלן, ראיתי את הסרטון והשתדלתי להבין כמה שיותר. סרטון עדכון :

*עכשיו אני רואה שממש שכחתי לתקן את המנח צוואר. אני לא מצליח להבין בדיוק לאן להסתכל, אפשר טיפ?

אגב, הלכו לי השוקיים מהגריפה של המוט. מה מומלץ ולא מוגזם? (אני לא אזמין "גרבי דדליפט" או איזה חרטה כלשהו)

מחכה לתגובות ולתיקונים שלכם, אני מאוד מסתמך עליכם ומעריך אתכם על כך! המון תודה 😃
מישהו שמבין רואה משהו חריג? אשמח להערות חבר'ה, זה חשוב לי מאוד

תפסיק לעבוד עם כפפות.
לגבי הצוואר, תבחר נקודה שנמצאת מטר קדימה ממך על הרצפה ותשאיר את המבט שם, תחשוב שהצווא צריך להיות באותו קוו עם הגב.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לעבוד עם כפפות.
לגבי הצוואר, תבחר נקודה שנמצאת מטר קדימה ממך על הרצפה ותשאיר את המבט שם, תחשוב שהצווא צריך להיות באותו קוו עם הגב.

1. מה הבעיה בעבודה עם כפפות?
2. חוץ מהבעיות שציינת, נראה טוב?

המון תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית