הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5x5 ומתקשה בסט השלישי בבנצ'

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
אני שוקל 60 קילו והבנצ' שלי הוא 90 ל 5 חזרות.
בסט השלישי אני כבר מגיע לכשל בחזרה הרביעית ורק עם מישהו שיעזור לי וייתן לי פוש רציני אני מצליח איתו ביחד שהוא עושה 80% משם
סט רביעי וחמישי אני מגיע למצב שאני צריך להוריד משקל בשביל להשלים את זה
מה אני צריך לעשות איך להתקדם האם אני צריך להוריד משקל עוד מההתחלה ולעשות רצוף 5x5 על אותו משקל?
כי אני שונא לעשות משהו על ההתחלה ושזה הולך לי קל..
תודה לעוזרים.

עם איזה משקל אתה עושה את הסטים? כמה זמן מנוחה.
5 ל 90 במשקל שלך זה מאוד מרשים

ואו כמעט בלתי יאמן שמישהו ששוקל 60 קילו יצליח להרים 90 , יפה מאוד , מה הגובה שלך ?
אני מציע לך להוריד משקל ל85 קילו ולעשות 5 חזרות בעצמך , ככה תתקדם מהר יותר

• פותח/ת השרשור
עם איזה משקל אתה עושה את הסטים? כמה זמן מנוחה.
5 ל 90 במשקל שלך זה מאוד מרשים

מזתומרת על איזה משקל? על מוט של 20 קילו, זמן מנוחה דקה וחצי בין סט לסט

ואו כמעט בלתי יאמן שמישהו ששוקל 60 קילו יצליח להרים 90 , יפה מאוד , מה הגובה שלך ?
אני מציע לך להוריד משקל ל85 קילו ולעשות 5 חזרות בעצמך , ככה תתקדם מהר יותר

אני בגובה 1.65 על אחוז שומן 13 אני רוצה לעלות במשקלי העבודה אני כרגע עושה SS ופעם בשבוע נפח משלים.
הקטע שאני מוריד משקל אפילו 5 קילו הסט הראשון הולך לי קל.. תראה יש לי הרבה כח מתפרץ אני גם עושה ספרינטים בעליות פעם בשבוע (פעם זה היה יותר) בגלל זה יש לי פונטנציאל לחזרות נמוכות והקטע שאני מוריד משקל זה הופך לקל
מה שאני רוצה זה במשקל הנוכחי שלי 90 קילו בסט הרביעי והחמישי להצליח לבד ולא אם מישהו שאיתי.. אולי קראטין יכול לעזור?

• פותח/ת השרשור
זה לא SS
במשקל הלחיצות הזה הייתי עובר לטקסס מלא ומשאיר את מתכונת ה SS בסקוואט ודד.

אני לא עושה דד אחי.. :/
לא בגלל פציעה פשוט סתם לא אוהב את התרגיל אף פעם לא התחברתי אליו.
התרגילים המורכבים שאני עובד בהם זה סקוואט פרס צ'ין אפס ובנצ' פרס במשקלים מכובדים מאוד למשקל שלי 60
הקטע המוזר שגם אני עולה במשקלי עבודה אני עדיין נשאר על 60-61 קילו נשבר לי הזין כבר.. למרות שכן אני מרגיש חזק יותר ומאסיבי ותזונה תאמין לי שאני אוכל כמו שצריך אפילו מעל ומעבר פשוט משהו בגנטיקה דואגת לשריפת שומנים בקצב מפחיד

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר "להתחבר לתרגיל" ?
מדובר באחד התרגילים החשובים ביותר לדעתי.

אני מבודד את הדד ליפט כרגע (אם אפשר לעשות דבר כזה) ומשקיע בדברים שציינתי בגלל התקדמות אישית נוחה יותר

אתה עושה 5 סטים של 5 חזרות עם 90 קילו?
אם כן, דקה-דקה וחצי מנוחה זה לא מספיק לצורך התאוששות בין הסטים.

מנוחה זה גורם עליון כדי להמשיך נפח עם משקל גבוה..ממליץ לך לנוח לפחות 3-10 דקות בהתאם להרגשה הכללית והפסיכולוגית בידיעה שתוכל לתת עוד 5 חזרות עם אותו המשקל..

נסה לקחת מנוחה ארוכה יותר, 3-10 דקות כמו שמתן אמר.
במקרה ואתה עדיין לא מצליח אולי אתה צריך לעשות ריסט ולהוריד קצת במשקלים.

דרך אגב, 90 קילו בנצ' ל60 קילו זה המון! נסה גם להעלות במשקל הגוף שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית