עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההורים שלי אוכלים סטייקים וכאלה, נראה לי שמבחינת העלוקה הכלכלית אני יוכל לעמוד בזה איכשהו (גם גבינות וכאלה הולך)
לא אכלתי בחיים סטייק עין אני חי על חזה עוף וטונה E:
למה שאני אלך אחורה? אמרתי לך שראיתי מיליון תגובות חיוביות עליה, לא נראה לי שאנשים מזיינים סתם ת'שכל 😣
ככה או ככה יש עוד לפחות חודשיים 👹
כן אבל אתה מקבל בדיאטה הזו יותר מידי שומן רווי, לא?( מהבשר והגבינות השמנות..)אני אוכל כבר 200-250ג' חזה עוף בארוחת צהריים פשוט בא לי על כל היום בשר 👑
והדיאטה האנאבולית תומכת באנטריקוטים וכאלה, לא צריך שיהיה דל בשומן אלא מפוצץ שומן:victory:
זה למה אני חושב ללכת על זה בשלב יותר מאוחר במאסה
רישוס אתה מפספס ת'פואנטה, אתה פשוט אוכל איזה חלבון שאתה רוצה: גבינות שמנות, בשר בכמויות, ביצים.
ובסופ"ש אתה מתפרע עם כמות עצומה בצורה מפחידה של פחמימות ושומן (בירות, פיצות, הכל הולך)
אתה יכול לאכול פשוט הכל
תקרא על הדיאטה, זה כל הרעיון.כן אבל אתה מקבל בדיאטה הזו יותר מידי שומן רווי, לא?( מהבשר והגבינות השמנות..)
איפה יש לינק?תקרא על הדיאטה, זה כל הרעיון.
תאמת בחיטוב הייתי אוכל 50 גרם פחממה מאורז וכל השאר מחלבון ולא הייתי מסחורר ולא כלום ההפך איך שהוא התחזקתימי יכין את כל האוכל ? מי ישלם עליו ?
לי הקניות בסופר מגיעות מינימום ל250 שקל וזה בלי שום מותרות כמו המברוגרים ובשר איכותי .
אני לא יודע עם היית בדילול פחמימות אבל אתה מרגיש כמו זומבי , כל מי שאומר לך שמתרגלים (גם אני אמרתי תוך כדי זה) מזיין לך תשכל , עם ראית פייט קלאב שהוא בהתחלה סהרורי ואומר שהוא רואה הכל בגוונים של אפור וכלום לא נראה אמיתי אז כנראה הוא היה בקארב סייקלינג גם .
בקיצר אלא עם יש לך סיבה טובה אל תעשה את זה .
איך שחכתי:s59:google it
הרשת מפוצצת בחומר על הנושא
אז ככה, אני קראתי את הספר של ה-ANABOLIC DIET, (פאקינג 100 עמ'!!) וזה ענה לי על כל השאלות וביטל לי את כל החששות שהיו לי בהתחלה, אני רק צריך מישהו שהתנסה בתוכנית שיענה לי על מס' שאלות ואולי יעזור לי עם התפריט, השפה של הספר קלה, וזה נראה לי כמו הדבר הגדול הבא. 😛
ד''א יש פה מישהו שהתנסה בתפריט כבר?
יש לך פתרון לבעיית המזומנים? אני ממש רוצה להתחיל את זה בעוד חודשיים...
כן אני מדבר עם כמה אנשים שעושים את הדיאטה בפורומים בחו"ל, את הספר לא קראתי ואני גם לא אקרא, לא צריך לדעתי רק לדעת את העקרונות של הדיאטה.אני הבנתי כמה שיטות מלוגים של אנשים שהשתמשו בתפריט. יצא לך לדבר עם אנשים שהיו בתפריט כבר? (ד''א קראת את הספר?)
כן אני מדבר עם כמה אנשים שעושים את הדיאטה בפורומים בחו"ל, את הספר לא קראתי ואני גם לא אקרא, לא צריך לדעתי רק לדעת את העקרונות של הדיאטה.
מה שהתכוונתי זה איך אתה מתכנן לממן את האוכל, זה באמת מאוד יקר לאכול ככה.