מידע Anabolic diet

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
ג'וקר הביא לכאן מאמר על הדיאטה האנאבולית של דיפאסקאל, מה אתם אומרים על הנושא? הוא כותב שצריך לעצור את תקופת המאסה כשמגיעים ל10% שומן, הוא ליצן? אני באמת לא מבין למרות שזאת נשמעת דיאטה מגניבה לטחון בשר כל היום:s47:

ההורים שלי אוכלים סטייקים וכאלה, נראה לי שמבחינת העלוקה הכלכלית אני יוכל לעמוד בזה איכשהו (גם גבינות וכאלה הולך)
לא אכלתי בחיים סטייק עין אני חי על חזה עוף וטונה E:

למה שאני אלך אחורה? אמרתי לך שראיתי מיליון תגובות חיוביות עליה, לא נראה לי שאנשים מזיינים סתם ת'שכל 😣
ככה או ככה יש עוד לפחות חודשיים 👹

עד שהגוף שלך יתרגל לזה הוא אומר לוקח שבועיים משו כזה

לנסות לא עולה כסף, חוץ מהבשר שיעלה לך הרבה..
בכל מקרה כשאוכלים משו כל כך הרבה זה כבר מאבד מהטעם ובסוף תראה שזה לא כזאת מציאה וזה לא כזה כיף לאכול כל יום כל היום בשר

• פותח/ת השרשור
אני אוכל כבר 200-250ג' חזה עוף בארוחת צהריים פשוט בא לי על כל היום בשר 👑
והדיאטה האנאבולית תומכת באנטריקוטים וכאלה, לא צריך שיהיה דל בשומן אלא מפוצץ שומן:victory:
זה למה אני חושב ללכת על זה בשלב יותר מאוחר במאסה

רישוס אתה מפספס ת'פואנטה, אתה פשוט אוכל איזה חלבון שאתה רוצה: גבינות שמנות, בשר בכמויות, ביצים.
ובסופ"ש אתה מתפרע עם כמות עצומה בצורה מפחידה של פחמימות ושומן (בירות, פיצות, הכל הולך)

אתה יכול לאכול פשוט הכל

אני אוכל כבר 200-250ג' חזה עוף בארוחת צהריים פשוט בא לי על כל היום בשר 👑
והדיאטה האנאבולית תומכת באנטריקוטים וכאלה, לא צריך שיהיה דל בשומן אלא מפוצץ שומן:victory:
זה למה אני חושב ללכת על זה בשלב יותר מאוחר במאסה

רישוס אתה מפספס ת'פואנטה, אתה פשוט אוכל איזה חלבון שאתה רוצה: גבינות שמנות, בשר בכמויות, ביצים.
ובסופ"ש אתה מתפרע עם כמות עצומה בצורה מפחידה של פחמימות ושומן (בירות, פיצות, הכל הולך)

אתה יכול לאכול פשוט הכל
כן אבל אתה מקבל בדיאטה הזו יותר מידי שומן רווי, לא?( מהבשר והגבינות השמנות..)

מי יכין את כל האוכל ? מי ישלם עליו ?
לי הקניות בסופר מגיעות מינימום ל250 שקל וזה בלי שום מותרות כמו המברוגרים ובשר איכותי .
אני לא יודע עם היית בדילול פחמימות אבל אתה מרגיש כמו זומבי , כל מי שאומר לך שמתרגלים (גם אני אמרתי תוך כדי זה) מזיין לך תשכל , עם ראית פייט קלאב שהוא בהתחלה סהרורי ואומר שהוא רואה הכל בגוונים של אפור וכלום לא נראה אמיתי אז כנראה הוא היה בקארב סייקלינג גם .
בקיצר אלא עם יש לך סיבה טובה אל תעשה את זה .
תאמת בחיטוב הייתי אוכל 50 גרם פחממה מאורז וכל השאר מחלבון ולא הייתי מסחורר ולא כלום ההפך איך שהוא התחזקתי

אני לא מפספס תפואנטה אל תדאג אחרת הייתי עושה אותה

אלא אם אתה יושב בבית ומגרבץ קשה לי למצוא דרך שתוכל להכין את כל האוכל הזה וגם לנהל חיים נורמליים
או שיש לך איזה שפחה או משו

האמת אני דיי מסכים עם reshos מתי שהוא נמאס מכל דבר...
הייתי אוכל חזה עוף, היה נמאס, עברתי לסטייק עין/בשר אדום - מתישהו נמאס וחזרתי קצת לחזה עוף, ועוד פעם לסטייק עין... אבל מסתדרים בקטנה.

אגב, איך אתם עושים את הסטייק עין שלכם? מחבת? כמה זמן אתם מבשלים אותו? (האמת הוא לא יוצא לי משהו משהו.. אין כמו לעשות אותו על המנגל... אבל אי אפשר לפתוח מנגל כל יום 😃 )

אני מבשל לעצמי כל יום את כל מה שאני מכניס לפה
ומלהכין סטייק מחורבן כל יום נשבר לי הזין, אז אני לא מתאר מה היה קורה אם הייתי מכין עוד דברים בגז

את הסטייק אני מפשיר 40-50 דקות ואז שם אותו על אש קטנה במחבת
כשהמים של הסטייק מתאדים (וזה קורה שהסטייק כבר 70 אחוז מוכן) אני מוסיף שמן ונותן לזה 5-6 דקות וזהו
בדרך כלל אני אוכל את זה עם 200-250 גרם פסטה וצלחת מלאה של סלט ככה שבסוף אני יוצא מפוצץ ורק מחכה בקוצר רוח לרגע שאני ילך לשירותים

• פותח/ת השרשור
אותו דבר אצלי רק שתחליף את הסטייק בחזה עוף
גם אני מכין ומבשל הכל וגם שוטף כלים 😡

ותכלס אחרי הארוחה הדבר שאתה הכי רוצה שיקרה זה שתרגיש צורך עז ללכת לחרבן

אז ככה, אני קראתי את הספר של ה-ANABOLIC DIET, (פאקינג 100 עמ'!!) וזה ענה לי על כל השאלות וביטל לי את כל החששות שהיו לי בהתחלה, אני רק צריך מישהו שהתנסה בתוכנית שיענה לי על מס' שאלות ואולי יעזור לי עם התפריט, השפה של הספר קלה, וזה נראה לי כמו הדבר הגדול הבא. 😛

ד''א יש פה מישהו שהתנסה בתפריט כבר?

• פותח/ת השרשור
אז ככה, אני קראתי את הספר של ה-ANABOLIC DIET, (פאקינג 100 עמ'!!) וזה ענה לי על כל השאלות וביטל לי את כל החששות שהיו לי בהתחלה, אני רק צריך מישהו שהתנסה בתוכנית שיענה לי על מס' שאלות ואולי יעזור לי עם התפריט, השפה של הספר קלה, וזה נראה לי כמו הדבר הגדול הבא. 😛

ד''א יש פה מישהו שהתנסה בתפריט כבר?

יש לך פתרון לבעיית המזומנים? אני ממש רוצה להתחיל את זה בעוד חודשיים...

יש לך פתרון לבעיית המזומנים? אני ממש רוצה להתחיל את זה בעוד חודשיים...

אני הבנתי כמה שיטות מלוגים של אנשים שהשתמשו בתפריט. יצא לך לדבר עם אנשים שהיו בתפריט כבר? (ד''א קראת את הספר?)

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי כמה שיטות מלוגים של אנשים שהשתמשו בתפריט. יצא לך לדבר עם אנשים שהיו בתפריט כבר? (ד''א קראת את הספר?)
כן אני מדבר עם כמה אנשים שעושים את הדיאטה בפורומים בחו"ל, את הספר לא קראתי ואני גם לא אקרא, לא צריך לדעתי רק לדעת את העקרונות של הדיאטה.

מה שהתכוונתי זה איך אתה מתכנן לממן את האוכל, זה באמת מאוד יקר לאכול ככה.

כן אני מדבר עם כמה אנשים שעושים את הדיאטה בפורומים בחו"ל, את הספר לא קראתי ואני גם לא אקרא, לא צריך לדעתי רק לדעת את העקרונות של הדיאטה.

מה שהתכוונתי זה איך אתה מתכנן לממן את האוכל, זה באמת מאוד יקר לאכול ככה.

תוסיף אותי למסנ-

[email protected]

אני לא ניסיתי אבל קראתי והמסקנות ש:
1. בחיטוב אתה מתעלל בעצמך , למה להתעלל בעצמך בתקופת המסה
2. הגיון מוזר של כלל הדיאטה
3. כמו שנאמר פה כבר יקר ומאוד קשה לאכול (לפחות לי) כל היום לרוב חלבון
4. יש לי הרגשה שתיהיה חולשה במשך כל השבוע וזה יתבטא במשקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית