הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת נפח למדאקו

whatever

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
שלום.
אני מעוניין להמשיך בתכנית כח אבל רוצה להוסיף טיפה נפח כדי לא להזניח שרירים שעובדים חלקית .
אני צריך יעוץ האם זה יכול לעבוד ,מה כן להוסיף ומה לא והיכן להוסיף.
תאומים, dips ליד אחורית, האמסטרינג במכונה - עד כמה בדדליפט עובד האמסטרינג?

כמו כן אני מתלבט בבחירת המשיכה העיקרית , האם להשאר עם פנדאלי ראו, או לשנות למתח, בנט אובר?

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף מקבילים ומתח כמו בתוכנית sl אם ממש חשוב לך להוסיף מתח

לעשות מתח במקום או פשוט להוסיף אותו? כי האמת שאני מרגיש שהגב זקוק לכמה וריאציות כדי לגעת בכל בכל השרירים..?
תודה

במדקאו במקור במקום חתירה יש פאוורקלין, החתירה/התרגיל לגב שהכי דומה לפאוורקלין זה פנדליי רואו - עבודה על כוח מתפרץ.
אני חושב שכדאי להשאיר את התרגיל היחיד הזה שבאמת דורש ומפתח את האלמנט הזה.

וכן, האמסטרינג עובד בדדליפט

• פותח/ת השרשור
במדקאו במקור במקום חתירה יש פאוורקלין, החתירה/התרגיל לגב שהכי דומה לפאוורקלין זה פנדליי רואו - עבודה על כוח מתפרץ.
אני חושב שכדאי להשאיר את התרגיל היחיד הזה שבאמת דורש ומפתח את האלמנט הזה.

וכן, האמסטרינג עובד בדדליפט

תודה על התשובות. ידעתי שההמסטרינג עובד בדדליפט אבל לא הרגשתי אותו מספיק , לפחות לא כמו שאני עובד עליו בנפרד כמובן.
בכל מקרה זה פחות קריטי לי.
חשבתי במקום פנדאלי ראו לעשות פשוט טיבאר לחלק עליון, נראה שזה עובד כמעט אותו הדבר רק יותר "נח" ולשלב עם זה מתח, ועם הדדליפט זה יגע בכל הנקודות בגב, נכון שזה יותר נפח לגב אבל רק ככה הוא יבנה כמו שצריך, מה אתה אומר? (כן אני מחפש סוג של פוואר בילדינג כתוכנית ובגלל שלא מצאתי חשבתי להשתמש בעקרונות של מדאקו ולהוסיף תרגיל או שניים באימון)

מה הנתונים שלך? משקלים? נשמע שאתה במסה, אבל בלי לזלזל נראה שלא התאמנת יותר מידי זמן לפי מדקאו

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית