הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי להתאמן?

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
שלום, רציתי לדעת אם יש טעם ללכת להתאמן יום שלישי בבוקר (ערב יום כיפור, ואני צם).
תודה לעונים

אם אתה אוכל את כל התפריט לפני הצום וכולו לאחריו לדעתי לא אמורה להיות בעיה. אם אתה לא הולך לבית כנסת פשוט תשתדל לישון יותר מאוחר מבדרך כלל ולקום מאוחר ככל האפשר.

אני צם והולך לבית כנסת ואני אתאמן בבבוקר ביום שלישי. צומות לא משפיעים בצורה דרסטית מדי על האימונים.
אבל זה מה שאני עושה, אז קח בעירבון מוגבל.
גם בצומות אחרים הייתי בא להתאמן בסיום הצום שעתיים אחרי האוכל.

• פותח/ת השרשור
אני צם והולך לבית כנסת ואני אתאמן בבבוקר ביום שלישי. צומות לא משפיעים בצורה דרסטית מדי על האימונים.
אבל זה מה שאני עושה, אז קח בעירבון מוגבל.
גם בצומות אחרים הייתי בא להתאמן בסיום הצום שעתיים אחרי האוכל.
לדעתך כדאי לבצע אימון אך במשקלים נמוכים יותר? אני באמצע SS ובאימון הספציפי שאמור להתקיים מחר אני אמור לעשות 3 PRים בסקוואט בפרס ובדדליפט, אבל לדעתך אם אני לא אשן כל הלילה אין טעם ללכת? אני אהיה בחוץ כל הלילה

לדעתך כדאי לבצע אימון אך במשקלים נמוכים יותר? אני באמצע SS ובאימון הספציפי שאמור להתקיים מחר אני אמור לעשות 3 PRים בסקוואט בפרס ובדדליפט, אבל לדעתך אם אני לא אשן כל הלילה אין טעם ללכת? אני אהיה בחוץ כל הלילה
אם ככה עדיף שתחכה עם הPR. תעשה אימון דילואד/התאוששות 50-60% וביום חמישי תתן בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית