הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני צריך לבנות אימון חיטוב

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
טוב אז החלטתי לקחת תכונית AB לשלוש פעמים בשבוע http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
(השניה)
עכשיו מתח ו אני לא מצליח כמה שיש בתוכנית גם בלחי משקל אז יש תרגיל חלופי?
אני לא מתליח לעשות כפייפת גו במכונה יעודית כי כואב לי בביתצים כשאני עושה את זה יש משהו חולפי?

וזה שאני מתאמן איתו רוצה במקום 1 בכל קבוצה 2 תרגילים זה טוב ואם לא תנו לי הסברים לשכנע אותו

תודה מראש😃

במקום כפיפת גו במכונה אפשר לעשות כפיפות גו על מזרון בתוספת משקל (בטן) או בשיפוע שלילי (ספה).
בקשר לתרגילים, זה לא משנה כמה תרגילים אתה עושה אלא כמה סטים אתה עושה, בעיקרון בחיטוב עדיף להתרכז יותר בווליום מאשר בנפח האימון (להרים יותר משקל בתרגיל מאשר לחלק את זה למיליון סטים), הסיבה היא ככל שתגרה את השריר יותר תגרום לו להישמר, בחיטוב אתה מצפה לשמור על השריר ולא לגדול, כאשר אתה עושה מיליון סטים לשריר :
א. אתה מרים פחות משקל
ב. אתה פוגע לך בהתאוששות לאימון הבא ובכלל

• פותח/ת השרשור
הבנתי נכון? אתה אומר לי לעשות 2 תרגילים אבל קצת סטים בכל אחד? ואיך עושים בטן עם משקל?

תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
עכשיו אתה יכול לענות?
באיזה תרגיל אפשר להחיף מתח?
ואתה אומר שאפשר. לעשות 2 תרגילים אבל פשוט להוריד סטים?

מתעלק על השרשור.
תהיתי כאשר אני יגיע לקיץ לתקופת החיטוב אפשר עדיין לעשות SS או שלעבור לתוכנית מחולקת?

אל תחליף מתח, תעשה 4 סטים של כמה שאתה יכול אם אתה לא מצליח 3 סטים של 5, או שתחליף לחתירה בהטיית גב. עדיף שתתרכז על תרגיל טוב אחד ו3 סטים מאשר שני תרגילים ו1-2 אם גם ככה שניהם מפעילים את אותה קבוצת שרירים.

משה אני חושב שהייתה לך טעות במילה, ווליום ונפח זה אותו דבר עד כמה שאני יודע 😛

אושר, SS לא עושים בחיטוב וחיטוב לא עושים בSS, אתה תצטרך לעבור לתוכנית FBW או AB, אבל לא משהו מטומטם.

אל תחליף מתח, תעשה 4 סטים של כמה שאתה יכול אם אתה לא מצליח 3 סטים של 5, או שתחליף לחתירה בהטיית גב. עדיף שתתרכז על תרגיל טוב אחד ו3 סטים מאשר שני תרגילים ו1-2 אם גם ככה שניהם מפעילים את אותה קבוצת שרירים.

אושר, SS לא עושים בחיטוב וחיטוב לא עושים בSS, אתה תצטרך לעבור לתוכנית FBW או AB, אבל לא משהו מטומטם.

אבל לפי מה שהבנתי ברגע שאתה עושה SS במאסה אתה יכול לעשות גם בחיטוב כדי לשמור על המשקלים לא ?

לא, סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע פשוט יחסל אותך, וSS היא תוכנית שנועדה כדי להתקדם ולא כדי לשמר, בחיטוב אפשר להתקדם בFBW וAB בקצב טוב בלי מחשבות אובדניות בגלל הסבל, זה במידה ואתה מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור

תודה. אבל ישש לי גם בעיה עם זה שמתאמן איתי הוא לא מקשיב יש איזה מחקר או משהו שיכול לומרשעדיף תרגיל אחד על שתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית