הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שמשלבת פאוורלפטינג והנפות

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
מחפש תוכנית שתשלב את הפאוורלפטינג בשילוב הנפות 12 Ways To Skin The Texas Method .
ראיתי שם תוכנית שאני חושב שיכולה להתאים לי דרך אגב היא אחרונה באתר. עשיתי לה כמה שינויים כי לא הכל התאים לי ורצתי לשמוע בכלל מה אתה אומרים עלייה.

יום חמישי
Back squat 5*5
Bench press 5*5
deadlift 1*5
יום שבת
Front squat 5*3
Press 3*5
Pull 3set
יום ראשון
Back squat 1*5
Bench press 1*5
Jerk 3*3
יום שני
Power clean 5*3
Clean and jerk
snatch

בקלאן אנד גירק ובסנאץ רשום 1*3 up to misses שלא כלכך הבנתי
דא התוכנית ניראת יותר עמוסה מטקסס הרגיל מעניין.

ממליץ בחום לא להתחיל הרמת משקולות ללא מאמן שמבין בתחום.

אני מתאמן בחדר כושר ובתרגילי בסיס כמעט 10 שנים, עם המון ידע והבנה ואף נסיון תחרותי. אני עדיין חושב שלבד אין לי סיכוי ללמוד בהצלחה איך לבצע את התרגילים הללו.

מחפש תוכנית שתשלב את הפאוורלפטינג בשילוב הנפות 12 Ways To Skin The Texas Method .
ראיתי שם תוכנית שאני חושב שיכולה להתאים לי דרך אגב היא אחרונה באתר. עשיתי לה כמה שינויים כי לא הכל התאים לי ורצתי לשמוע בכלל מה אתה אומרים עלייה.

יום חמישי
Back squat 5*5
Bench press 5*5
deadlift 1*5
יום שבת
Front squat 5*3
Press 3*5
Pull 3set
יום ראשון
Back squat 1*5
Bench press 1*5
Jerk 3*3
יום שני
Power clean 5*3
Clean and jerk
snatch

בקלאן אנד גירק ובסנאץ רשום 1*3 up to misses שלא כלכך הבנתי
דא התוכנית ניראת יותר עמוסה מטקסס הרגיל מעניין.

בלי להוריד מההמלצות להתאמן תחת מאמן, השינויים שבצעת לתוכנית המקורית הפכו אותה ללא יעילה.

אני מתאמן בחדר כושר ובתרגילי בסיס כמעט 10 שנים, עם המון ידע והבנה ואף נסיון תחרותי. אני עדיין חושב שלבד אין לי סיכוי ללמוד בהצלחה איך לבצע את התרגילים הללו.
לא צריך להסחף.
אפשר ללמוד את התרגילים לבד.
הביצוע עלול לא להיות בסטנדרט אולימפי, גם אחרי כמה שנים, אבל מפה ועד ללוותר על התרגילים האלה כי אתה לא מוצא מאמן...

לא צריך להסחף.
אפשר ללמוד את התרגילים לבד.
הביצוע עלול לא להיות בסטנדרט אולימפי, גם אחרי כמה שנים, אבל מפה ועד ללוותר על התרגילים האלה כי אתה לא מוצא מאמן...
דווקא כן כדי להחמיר דווקא בהרמות אולימפיות. הוא יכול לתרגל טכניקה שנראת טוב אבל עם פגם כלשהו ואחרי כמה שנים כשיש משקל על המוט הוא ירגיש שקרתה טעות.

אני מתכוון שהרמות אולימפיות יותר מורכבות מתרגילי בסיס כמו דדליפט או סקוואט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

תקשיב למפצל מעליי
מה שעניתם לא רוולנטי. שאלתי היית אם אתם חושבים על התוכנית עאם צריך לבצע שינויים שהמטרה התקדמות בפאוורלפטינג ואם נגיעות בהנפות.
בלי להוריד מההמלצות להתאמן תחת מאמן, השינויים שבצעת לתוכנית המקורית הפכו אותה ללא יעילה.
אוקיי אז מה לשנות אני לא מתכוון להוריד את התקדמות בבנץ לגמרי כתבתי בהתחלה שילוב של השינויים בגדול להתמקד בפאוורלפטינג ועם נגיעות בהנפות.

מה שעניתם לא רוולנטי. שאלתי היית אם אתם חושבים על התוכנית עאם צריך לבצע שינויים שהמטרה התקדמות בפאוורלפטינג ואם נגיעות בהנפות.

אוקיי אז מה לשנות אני לא מתכוון להוריד את התקדמות בבנץ לגמרי כתבתי בהתחלה שילוב של השינויים בגדול להתמקד בפאוורלפטינג ועם נגיעות בהנפות.

נגיעות בהנפות לא ייתנו לך הרבה. אתה חייב לפחות פעמיים בשבוע סנאץ' ופעם בשבוע קלין, עדיף פעם נוספת לכל אחד מהתרגילים.

• פותח/ת השרשור
נגיעות בהנפות לא ייתנו לך הרבה. אתה חייב לפחות פעמיים בשבוע סנאץ' ופעם בשבוע קלין, עדיף פעם נוספת לכל אחד מהתרגילים.
לפי מה שאתה אומר זה הכל או לא כלום ואין מקום לפאוורלפטינג אז גם התוכנית במקור מהאתר לא מספיק טובה אוקיי.

לפי מה שאתה אומר זה הכל או לא כלום ואין מקום לפאוורלפטינג אז גם התוכנית במקור מהאתר לא מספיק טובה אוקיי.

לא אמרתי "הכל או כלום"; אני כן חושב שאפשר לשלב כוח ווויטליפטינג, עובדה שעושים את זה. זה כן דורש לפחות 5 אימונים בשבוע.

אפשר להתחזק בכוח דרך תוכנית וויטליפטינג מלאות אז אני לא מבין למה ׳לשלב׳ גם ככה מתאמני וויטליפטינג מושכים כבד ועושים סקוואטים כבדים ההבדל הוא רק בבנץ. (אבל במקום זה אפשר להכניס מקבילים ויש מספיק לחיצות מעל הראש)

דווקא כן כדי להחמיר דווקא בהרמות אולימפיות. הוא יכול לתרגל טכניקה שנראת טוב אבל עם פגם כלשהו ואחרי כמה שנים כשיש משקל על המוט הוא ירגיש שקרתה טעות.

אני מתכוון שהרמות אולימפיות יותר מורכבות מתרגילי בסיס כמו דדליפט או סקוואט
לא תקרה טעות ולא שום דבר.
הוא כולה יעבוד בטכניקה לא אופטימלית.
אם כל מה שהוא רוצה זה לשפר קצת כוח מתפרץ/לעבוד קצת הנפות בשביל הכיף, לא בהכרח צריך להתקמצע בשביל זה.

לא מסכים, אני כן משלב פוואר קלין בתכנית שלי (שדומה קצת לטקסס) ומתקדם גם שם.

אם אתה מתעקש לעשות את זה במבנה של טקסס, אז תשים את ההרמות האולימפיות בימים נפרדים.
למשל:

ראשון: נפח בהרמות אולימפיות
שני: נפח בסקוואט ולחיצה
רביעי: עצימות בהרמות אולימפיות
שישי: עצימות בסקוואט, לחיצה ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתעקש לעשות את זה במבנה של טקסס, אז תשים את ההרמות האולימפיות בימים נפרדים.
למשל:

ראשון: נפח בהרמות אולימפיות
שני: נפח בסקוואט ולחיצה
רביעי: עצימות בהרמות אולימפיות
שישי: עצימות בסקוואט, לחיצה ודדליפט.
אם בשני אני רוצה לעשות את הנפח בהרמות אולימפיות ואת הדדליפט להכניס בנפח של הסקוואט הלחיצה איך היית מסדר את זה? אפשרי?
אפשר להתחזק בכוח דרך תוכנית וויטליפטינג מלאות אז אני לא מבין למה ׳לשלב׳ גם ככה מתאמני וויטליפטינג מושכים כבד ועושים סקוואטים כבדים ההבדל הוא רק בבנץ. (אבל במקום זה אפשר להכניס מקבילים ויש מספיק לחיצות מעל הראש)
תן דוגמה

1. להתאמן 3 ימים ברצף נוגד כל עיקרון הגיוני או פיזיולוגי אלא אם כן אחד ה"אימונים" הוא קפיצה בדלגית.

2. כשרוצים לעשות הרמת משקולות עושים הרמת משקולות(כאדם שרוצה להתחיל טקסס אתה לא רוצה לעשות הרמת משקולות אלא להתחזק/לעלות במאסה בתרגילי הבסיס)

3. להכניס הרמות אולימפיות בפעם הראשונה שאתה מתחיל טקסס זה כמו להוציא רישיון בגיל 17 ולרצות לקנות סמי טריילר, כדאי קודם להתרגל לנהיגה(נפח ועומס באימון) לפני שקופצים למשהו יותר מסובך

4. אם אתה רוצה ברצינות להתחיל הרמות אולימפיות בטקסס תתחיל מהרמה אחת, אם יש לך ספליט של 4 ימים תעשה את ההרמה פעמיים בשבוע(מתכונת נפח של שלשות נגיד ועצימות לסינגלים)

• פותח/ת השרשור
1. להתאמן 3 ימים ברצף נוגד כל עיקרון הגיוני או פיזיולוגי אלא אם כן אחד ה"אימונים" הוא קפיצה בדלגית.

2. כשרוצים לעשות הרמת משקולות עושים הרמת משקולות(כאדם שרוצה להתחיל טקסס אתה לא רוצה לעשות הרמת משקולות אלא להתחזק/לעלות במאסה בתרגילי הבסיס)

3. להכניס הרמות אולימפיות בפעם הראשונה שאתה מתחיל טקסס זה כמו להוציא רישיון בגיל 17 ולרצות לקנות סמי טריילר, כדאי קודם להתרגל לנהיגה(נפח ועומס באימון) לפני שקופצים למשהו יותר מסובך

4. אם אתה רוצה ברצינות להתחיל הרמות אולימפיות בטקסס תתחיל מהרמה אחת, אם יש לך ספליט של 4 ימים תעשה את ההרמה פעמיים בשבוע(מתכונת נפח של שלשות נגיד ועצימות לסינגלים)
אתה אומר הרמה אתה מתכוון לקלין או לסנאץ? והאם אני שניהם אני מבצע באותה אימון אחד יהיה נפח והשני עצימות? וביומים האחרים יותר פאוורלפטינג במתכוון כנל של נפח ועצימות?

אתה אומר הרמה אתה מתכוון לקלין או לסנאץ? והאם אני שניהם אני מבצע באותה אימון אחד יהיה נפח והשני עצימות? וביומים האחרים יותר פאוורלפטינג במתכוון כנל של נפח ועצימות?
כדאי להתחיל מקלין.
וכן, אתה עובד במתכונת של יומיים הרמת משקולות עם תרגילי עזר ויומיים כח רגיל(אימוני הרמת משקולות לא אמורים לקחת לך כמו האימוני כח ולכן כדאי להכניס תרגילי עזר/התאוששות שם)

• פותח/ת השרשור
כדאי להתחיל מקלין.
וכן, אתה עובד במתכונת של יומיים הרמת משקולות עם תרגילי עזר ויומיים כח רגיל(אימוני הרמת משקולות לא אמורים לקחת לך כמו האימוני כח ולכן כדאי להכניס תרגילי עזר/התאוששות שם)
אם אני אבצע קלין וסנאץ באותן אימון ונוסיף תרגילי עזר למה אתה חושב שזה לוקח פחות זמן מאימוני הכוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית