הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להיות רחב בגוף עליון

Adrenalin

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
2
37
2
אני לא רחב בגוף עליון כל הבטן והחזה הם אותו רוחב לא רואה רוחב למעלה הוא בקו של הבטן.
איך לעשות שזה יהיה האם זה קשור גם למתח רחב כי מתח רחב אני באמת חלש ועושה קצת.
יש לי חבר שעושה מתח רחב המון והוא לא סוס אבל רואים רוחב ענק בגוף עליון ומשמעותי מהבטן שזה יפה.
מה לעשות?
באמת חשוב לי הרוחב גוף עליון.

כנס לפורטל קילוגרם ותחפש את כל המאמרים, כל מאמר שיש לו כותרת שמעניינת אותך - תעבור עליו, זה יתן לך בערך כיוון. ולא, זה לא מסתכם בלקרוא 4 פסקאות.

אני לא רחב בגוף עליון כל הבטן והחזה הם אותו רוחב לא רואה רוחב למעלה הוא בקו של הבטן.
איך לעשות שזה יהיה האם זה קשור גם למתח רחב כי מתח רחב אני באמת חלש ועושה קצת.
יש לי חבר שעושה מתח רחב המון והוא לא סוס אבל רואים רוחב ענק בגוף עליון ומשמעותי מהבטן שזה יפה.
מה לעשות?
באמת חשוב לי הרוחב גוף עליון.

תתחיל לקרוא באמת כמו שרשמו לך רק כדי להבין כי השאלה שלך מראה מאןד על פער בידע...
אבל בשביל שתדע בנתיים קצת הרוחב הזה שאתה מדבר עליו הוא שריר הרחב גבי,
תרגילים מוכרים שיכולים לעזור לך לפתח גב רחב הם מתח, חתירה,דד ליפט ועוד...

אצלי מתח שינה משמעותית את מבנה הגוף, השריר הדומננטי אצלי הוא הגב (שהייתי ילד קנאתי במבנה גוף של רונאלדו וחשבתי שעבודה מסיבית על הגב תעזור 🫤)
תעבוד על מתח, גם אם אתה לא מצליח תנסה צורות שונות כמו מתח אוסטרלי, מתח בגרוויטון,
תעבוד עם תכנית מסודרת, ותתחיל להתקדם בעבודה על הגב עד למצב שאתה מוסיף משקל על עצמך כשאתה מבצע עליות מתח, אל תשקיע רק בגב יותר משאר השרירים כי שתשקע באימונים אחרי תקופה אתה תתבאס מעט מהחוסר פרופורציה.(מנסיון)

ואגב סתם שתדע שזה לפעמים תלוי במבנה גוף, כמו הדוגמא שנתתי לך, לצורך העניין לרונאלדו יש מבנה גוף של רחב גבי רחב מאוד ומותן צר, כשהוא היה ילד קטן ולא מתאמן עוד ראו את זה, תקבל את הגוך שלך כמו שהוא ותשאף למקסימום..
בהצלחה

קבצים מצורפים

• IMG_9891.PNG
    IMG_9891.PNG
    KB 16 · צפיות: 173
  • פותח/ת השרשור
תתחיל לקרוא באמת כמו שרשמו לך רק כדי להבין כי השאלה שלך מראה מאןד על פער בידע...
אבל בשביל שתדע בנתיים קצת הרוחב הזה שאתה מדבר עליו הוא שריר הרחב גבי,
תרגילים מוכרים שיכולים לעזור לך לפתח גב רחב הם מתח, חתירה,דד ליפט ועוד...

אצלי מתח שינה משמעותית את מבנה הגוף, השריר הדומננטי אצלי הוא הגב (שהייתי ילד קנאתי במבנה גוף של רונאלדו וחשבתי שעבודה מסיבית על הגב תעזור 🫤)
תעבוד על מתח, גם אם אתה לא מצליח תנסה צורות שונות כמו מתח אוסטרלי, מתח בגרוויטון,
תעבוד עם תכנית מסודרת, ותתחיל להתקדם בעבודה על הגב עד למצב שאתה מוסיף משקל על עצמך כשאתה מבצע עליות מתח, אל תשקיע רק בגב יותר משאר השרירים כי שתשקע באימונים אחרי תקופה אתה תתבאס מעט מהחוסר פרופורציה.(מנסיון)

ואגב סתם שתדע שזה לפעמים תלוי במבנה גוף, כמו הדוגמא שנתתי לך, לצורך העניין לרונאלדו יש מבנה גוף של רחב גבי רחב מאוד ומותן צר, כשהוא היה ילד קטן ולא מתאמן עוד ראו את זה, תקבל את הגוך שלך כמו שהוא ותשאף למקסימום..
בהצלחה
תודה רבה אני עושה 3*8 מתח למרות שיש המשך לתוכנית.
אני מתחיל גם להוסיף מתח רחב ויד קדמית שיהיה.
השכיבות שמיכה אני לא משקיעה הרבה כי יש לי כאבים קצת בשורש כף היד אז אני עושה עלאגקופים הקטע זה שהעצם של האגרוף לא יכול לסבול ממש 100 אחוז את כמות החזרות.

תראה, על כל אחד משהו אחר עובד לו הכי טוב בסופו של דבר, אבל יש תרגילי בסיס שעובדים על 99% מהאוכלוסיה, לדוגמה סקוואט בנצ' ודדליפט.

נסה להתחיל לעשות מתח עם משקל, זה יקשה על הגב שלך ותצטרך לעשות מאמץ יותר גדול בשביל להעלות את עצמך, אני אישית לאחר שהתחלתי לעשות מתח עם משקל, ראיתי שיפור ממש גדול בשריר הגב הרחיב (ה"כנפיים" שבגב), זה יתן לך את הרוחב שאתה רוצה בפלג הגוף העליון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית