נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
בנצ' 120 ומקווה בקרוב להגיע ל3 פלטות.
אם למישהו יש הערות על הטכניקה אשמח לשמוע:161bd:
אם למישהו יש הערות על הטכניקה אשמח לשמוע:161bd:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח לרגע הלחצת אותי.מזעזעת הקשת שלך, לא שמעת שזה מאוד מסוכן לעשות בנצ' פרס עם קשת בגב? 😛
יפה מאד.
מבחינת היציבות הרגשתי מעולה אבל אני ממש לא רוצה שהנעל תהרס כי בכל זאת הן לא זולות. אקח את זה לצומת ליבי.משקל מכובד. במיוחד שאתה לא נראה כמו אחד ששוקל הרבה בעצמך. רק רוצה להגיד שזה לא רעיון טוב ללחוץ על קצות האצבעות באדיפוואר (אומר לך בתור אחד שגם לו יש זוג של אדיפוואר). הסוליה מאוד קשיחה אז קשה לקפל אותה ובגלל זה הקשת לא יוצאת אידיאלית ואתה לא יציב, וגם אני דיי בטוח שאם תעשה את זה קבוע הסוליה תיהרס מהר יותר.
אני מאוד אוהב ללחוץ על קצות האצבעות עם נעלי ספורט רגילות עם סוליה רכה שמתקפלת בקלות. אם יש לך זוג כזה בבית אז תנסה ללחוץ איתו כמה סטים ותגיד לי אם אתה מרגיש יותר יציב כשהסוליה לא מתנגדת.מבחינת היציבות הרגשתי מעולה אבל אני ממש לא רוצה שהנעל תהרס כי בכל זאת הן לא זולות. אקח את זה לצומת ליבי.
אנסה את זה.אני מאוד אוהב ללחוץ על קצות האצבעות עם נעלי ספורט רגילות עם סוליה רכה שמתקפלת בקלות. אם יש לך זוג כזה בבית אז תנסה ללחוץ איתו כמה סטים ותגיד לי אם אתה מרגיש יותר יציב כשהסוליה לא מתנגדת.
או פשוט אולסטאר להכל? 😛אני מאוד אוהב ללחוץ על קצות האצבעות עם נעלי ספורט רגילות עם סוליה רכה שמתקפלת בקלות. אם יש לך זוג כזה בבית אז תנסה ללחוץ איתו כמה סטים ותגיד לי אם אתה מרגיש יותר יציב כשהסוליה לא מתנגדת.