הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יש לי מספיק מאסה בשביל להתחיל חיטוב?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
חזרתי להתאמן ואני רוצה ישר להתחיל חיטוב.
כמה אחוז שומן אני ?
האם יש לי מספיק מאסה כרגע?

171220094082.jpg

171220094063.jpg

נערך לאחרונה:
תלוי מה המטרות, לדעתי תמשוך את המאסה עד מרץ

תלוי מה המטרות, לדעתי תמשוך את המאסה עד מרץ

גם אני חושב כמוהו, אתה גם ככה לא על א"ש גבוה, קצת קשה להעריך מהתמונות אבל נראה לי בסביבות ה14%.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שהבטן ממש מפריעה לי. חשוב לי קודם להפטר ממנה ומהר. הבעיה היחידה שאני חושש שאני מתחיל חיטוב מבלי שבכלל יש לי מאסה, ולכן העליתי את התמונות.

איך הבטן מפריעה לך? מי רואה אותה מאחורי 3 שכבות?

הבעיה היא שהבטן ממש מפריעה לי. חשוב לי קודם להפטר ממנה ומהר. הבעיה היחידה שאני חושש שאני מתחיל חיטוב מבלי שבכלל יש לי מאסה, ולכן העליתי את התמונות.

אם הבטן מפריעה לך כל כך, הרי שכבר הסברת את נחיצות החיטוב לעצמך 😃.

ההתרשמות האישית שלי היא שהידיים והגב (וגם הבטן, במידה מסויימת) הם החלקים הבולטים (בכל מובן) בפלג הגוף העליון שלך. תהליך החיטוב לא בהכרח יחמיא למראה הכללי הנוכחי שלך.

אני מציע שתמשיך להתאמן תקופה נוספת, לפני שתעבור חיטוב.

איזה בטן אתה מדבר ?
אתה מפחד על הקוביות ?

כרס ותחת גדול זה באופנה,תתחיל להתעדכן בטרנד

עזוב שטויות, אם תתחיל חיטוב עכשיו אתה כבר תתחיל מאסה חדשה בקיץ ועוד פעם תיהיה נוזלי.. עדיף שתמשוך אותה עוד חודשיים שלושה

תגדל קרס תיקנה לה אוכל שתייה והיא תיגדל יפה.

אני לא רואה שום בטן 😛 וכמו שנאמר גם אם יש לך, אף אחד לא רואה אותה, עד הקיץ יש מספיק זמן כדי לעשות מסה ולהתחטב בדיוק בזמן לעונת הרחצה.

אני לא רואה שום בטן 😛 וכמו שנאמר גם אם יש לך, אף אחד לא רואה אותה, עד הקיץ יש מספיק זמן כדי לעשות מסה ולהתחטב בדיוק בזמן לעונת הרחצה.

זה מפני שלא הרכבת את משקפי האנורקסיה.

• פותח/ת השרשור
איזה בטן אתה מדבר ?
אתה מפחד על הקוביות ?

זה בדיוק העניין. לפני שהפסקתי היו לי 4 קוביות יפות והפנים שלי היו יותר רזות.
אין אפשרות פשוט להוריד שומן בצורה קצת פחות אינטנסיבית וככה למשוך את החיטוב עד הקיץ?

זה בדיוק העניין. לפני שהפסקתי היו לי 4 קוביות יפות והפנים שלי היו יותר רזות.
אין אפשרות פשוט להוריד שומן בצורה קצת פחות אינטנסיבית וככה למשוך את החיטוב עד הקיץ?
אפשר לעשות הרבה דברים אבל אני ממש לא רואה טעם לעשות זאת, בחיטוב, גם אם הוא לא מהיר במיוחד בקושי זזים במשקלי העבודה, להתאמן זה באסה, בקיצור הדרך הכי טובה לדעתי היא לעשות SS במשך מספר חודשים ולחטב לקראת הקיץ, כרס זה הטרנד החדש בחורף, קוביות זה לא הדבר הכי חשוב בחיים 😛

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני נשמע מקובע, אבל אני לא מתכוון לפתח גוף לרמה מטורפת, אלא לחזור להיות חטוב ולשמור על זה.
אני לא מחפש להיות חטוב בקיץ, ואז בחורף להשמין ולעלות אחוז שומן.
לכן מה ההבדל אם מהיום אתחיל חיטוב?
שאלה אחרת- האם אפשר להתחיל SS בלי לדחוף המון אוכל ושומן?

גם לי היו 6 קוביות יפות
הם עשו שלום בינהם והתגבשו לקוביה אחת גדולה וחזקה

תעשה חיטוב שאתה צריך
לעבור מחיטוב למאסה כל רגע זה רק בזבוז זמן

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם לא נהוג להתחטב כרגע, במצבי הנוכחי, ופשוט לשמר את זה כל הזמן ?
(מבלי לעשות כמה חודשי מאסה, כמה חודשי חיטוב ,כמה חודשי מאסה) ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית