הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יש לי מספיק מאסה בשביל להתחיל חיטוב?

מצב
השרשור נעול
אני יודע שאני נשמע מקובע, אבל אני לא מתכוון לפתח גוף לרמה מטורפת, אלא לחזור להיות חטוב ולשמור על זה.
אני לא מחפש להיות חטוב בקיץ, ואז בחורף להשמין ולעלות אחוז שומן.
לכן מה ההבדל אם מהיום אתחיל חיטוב?
שאלה אחרת- האם אפשר להתחיל SS בלי לדחוף המון אוכל ושומן?

זהו, מה ההבדל? אם תתחיל חיטוב איטי עכשיו אז תגיע לקיץ על אחוז שומן נמוך, וזה לא ימנע ממך להשמין בחורף כמו שאמרת אם לא תתאמן ותקפיד לאכול על תחזוקה. לפי דעתי אם אתה רוצה בסופו של דבר להיות יותר גדול וגם חטוב אז ההמלצה שלי היא לעשות SS ולהתחטב לקראת הקיץ, לצבור מסה מטורפת זה לא דבר שקל לעשות, זה לא שאם תעשה SS למשך 3 חודשים תיהיה כמו MOO. לגבי האכילה, SS עושים עם המון קלוריות כי מתקדמים מהר מאוד, זה כמו שתיקח תוכנית סטנדרטית מסריחה מהחד"כ ותכפיל פי 2 את מהירות ההתקדמות והתוצאות בהשוואה לפרק הזמן (2 זאת סתם הערכה/היפותזה כדי להעביר את המסר), זה אומר שאתה גם חייב לאכול הרבה. זאת כבר שאלה יותר גדולה של המטרה לטווח ארוך, אם זה מה שציינת בהתחלה אז יכול להיות שבאמת כדי לך להתחטב ולשמור על זה, אישית אני מתאמן בשביל המראה החיצוני לטווח הקצר ובסופו של דבר גם ביצועים או להיות חזק במילים אחרות.

• פותח/ת השרשור
ובכן, מספר עובדות, שלפיהן תקבעו מה טוב בשבילי.
1. מעולם לא ביצעתי את התרגילים שמבצעים ב SS, אני חושש להתחיל ללמוד אותם מ-0 ולפגוע בגב.
2. אני לא מתכוון, בשום אופן, לעבור לתפריט של 3000+ קלוריות ביום. לא עושה לי את זה לספר לאנשים שאכלתי היום 20 ביצים לארוחת בוקר, או 20 ליטר חלב.
3. אני לא מחפש היקף יד כמו של MOO, או של GOO, או CHOO. גם להשאר עם ההיקף יד הנוכחי, רק חטוב, זה בסדר גמור בשבילי. בסופו של יום, יש המון דוגמנים ושחקנים שיש להם היקפי יד מאוד יפים, ומעולם לא ראיתי אותם משמינים.

אז למה פניתי אליכם ? בשביל לדעת איך להגיע לזה ולשמר את זה, לא בשביל להתנפח עוד יותר ולהגיד שעקפתי את X.

1. את התרגילים האלה אתה צריך ללמוד בכל מקרה, אלה התרגילים הכי שימושיים שיש, יש לך יותר סיכוי לפציעה בגב אם לא תעשה אותם מאשר שאם תלמד אותם.
2. 3000 קלוריות זה מה שאני אוכל בחיטוב.
3. כאן בפורום אנשים לא מדורגים לפי היקף יד אלא לפי משקלי העבודה בתרגילים החשובים. קח בחשבון שהיקף היד שלך ירד ככל שתתחטב.

תלמד את התרגילים שיש בSS, תמצא תוכנית לחיטוב שמבוססת עליהם או שתבנה אחת ונעזור לך לשפר אותה, תקרא את המדריך המלא לחיטוב אם עדיין לא קראת, הוא מכסה את כל מה שאתה צריך לדעת על תזונה בחיטוב ועובר גם על כמה הנחיות בסיסיות לאימונים, בהצלחה.

1. מעולם לא ביצעתי את התרגילים שמבצעים ב SS, אני חושש להתחיל ללמוד אותם מ-0 ולפגוע בגב.
2. אני לא מתכוון, בשום אופן, לעבור לתפריט של 3000+ קלוריות ביום. לא עושה לי את זה לספר לאנשים שאכלתי היום 20 ביצים לארוחת בוקר, או 20 ליטר חלב.
3. אני לא מחפש היקף יד כמו של MOO, או של GOO, או CHOO. גם להשאר עם ההיקף יד הנוכחי, רק חטוב, זה בסדר גמור בשבילי. בסופו של יום, יש המון דוגמנים ושחקנים שיש להם היקפי יד מאוד יפים, ומעולם לא ראיתי אותם משמינים.

אז למה פניתי אליכם ? בשביל לדעת איך להגיע לזה ולשמר את זה, לא בשביל להתנפח עוד יותר ולהגיד שעקפתי את X.

שמע
בכל משפט הוכחת מחדש כמה אין לך מושג מה אתה עושה, וכמה אתה מבזבז את הזמן שלך.

א. שום תרגיל מהתרגילים האלה לא יפגע לך בגב. מה שעצוב, זה שבדרך כלל אלה שחושבים שהתרגילים האלה פוגעים בגב, פוגעים לעצמם בגב בתרגילים אחרים, כי הידע שלהם ברצפה.

ב. זה לא יהפוך אותך גבר לספר מה אכלת, אבל אם 3000 קלוריות זה נשמע לך איזה גבול עליון מטורף זה מראה כמה אתה מתאמן באקראיות וסתם כדי שכוסיות ברחוב יסתכלו עליך

ג. אם השאיפה שלך היא להיות 1.80 על 70 קילו, תעבור לפורום אנורקסיה. לאף אחד כאן לא באמת אכפת מההיקף יד, אכפת מההתקדמות, ורובנו מודדים אותה ע"י עלייה קבועה במשקלי עבודה, שזה המדד הכי טוב לדעת אם אתה מתקדם ומה אתה עושה.

ד. תרצה או לא, אתה תמיד תראה טוב יותר עם 5 קילו נוספים עליך. (כמובן שלא שומן טהור וכדומה)

מה שמצחיק זה שלרוב הכוסיות כמעט לא אכפת מאיך שאתה נראה אלא אם כן אתה ממש יצור. רוב הבנות שאכפת להן כמעט אך ורק ממראה הן מכוערות או שמנות או שניהם 😛

הלו שם, מה קורה?

1) הייחוד הרציני (לדעתי) של SS הוא לימוד תרגילים מורכבים שצריכים להיות חלק בכל אימון עם משקלות. לימוד נכון של התרגילים, ותרגול נכון (מן הסתם), יחזקו אותך. הרגרסיה היחידה שתסבול ממנה בנושא תהייה בתחום הכח. קרי, לא תתמיד בביצוע התרגילים, תהיה חלש יותר (ולא משנה ביחס למה, או למי).

קח בחשבון שצריך להתמיד גם בתזונה ובמנוחה, אבל לא זה נושא הדיון.

2) התזונה שלך, כמו האימונים, תלוייה בצרכים וברצון שלך. לא משנה כמה תתאמן (ובמה), הגוף חייב "תדלוק". .

אתה לא צריך לספר לכל העולם ואשתו מה אתה אוכל, וכמה. אם אחרים עושים זאת, לא הכרחי שתעשה זאת בעצמך. כמובן שאם אתה רוצה לחלוק את ה"סוד" עם אנשים, עניינך.

3) שאלה כזאת מפרסמים בפורום אימונים, או פורום קרוספיט (מומלץ, במקרה שלך). קח בחשבון שהאופנה הנוכחית בפורום היא כן לגדול.

בהצלחה 😃

http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?id=1502

• פותח/ת השרשור
1. את התרגילים האלה אתה צריך ללמוד בכל מקרה, אלה התרגילים הכי שימושיים שיש, יש לך יותר סיכוי לפציעה בגב אם לא תעשה אותם מאשר שאם תלמד אותם.
2. 3000 קלוריות זה מה שאני אוכל בחיטוב.
3. כאן בפורום אנשים לא מדורגים לפי היקף יד אלא לפי משקלי העבודה בתרגילים החשובים. קח בחשבון שהיקף היד שלך ירד ככל שתתחטב.

תלמד את התרגילים שיש בSS, תמצא תוכנית לחיטוב שמבוססת עליהם או שתבנה אחת ונעזור לך לשפר אותה, תקרא את המדריך המלא לחיטוב אם עדיין לא קראת, הוא מכסה את כל מה שאתה צריך לדעת על תזונה בחיטוב ועובר גם על כמה הנחיות בסיסיות לאימונים, בהצלחה.

אני אשמח לקבל לינק למידע על כל מה שקשור לחיטוב.

היכן אני יכול ללמוד איך לבצע SS בצורה הטובה ביותר?

ובאיזו צורה הם יעזרו לו?

אני לא יודע, וזה לא ממש מעניין אותי גם. הם בטוח מבינים בדוגמנות יותר ממני. לבחור גם יש גישה של דוגמן. הוא בא לפה, יורד על חברי פורום שלא עשו לו שום דבר רע ומבקש עזרה.

לא אצלנו.

מה גם שהבחור מבקש אישור, לא דיעה.

אני אשמח לקבל לינק למידע על כל מה שקשור לחיטוב.

היכן אני יכול ללמוד איך לבצע SS בצורה הטובה ביותר?

רוב האתר מורכב ממעריצי השיטה, לא חושב שתוכל למצוא אתר אחר בארץ שבו מסתובבת קבוצה כ"כ גדולה של אנשים שמבינים עניין.

באשר לעניין החיטוב, תריץ חיפוש עם המלה "חיטוב", ותיכנס אל פורטל המאמרים שלנו. יש מידע בשפע.

אני לא יודע, וזה לא ממש מעניין אותי גם. הם בטוח מבינים בדוגמנות יותר ממני. לבחור גם יש גישה של דוגמן. הוא בא לפה, יורד על חברי פורום שלא עשו לו שום דבר רע ומבקש עזרה.

לא אצלנו.

מה גם שהבחור מבקש אישור, לא דיעה.

😃
לקחת את חוסר הרצון שלו לבצע SS קשה מדי, לא?

קראתי את התגובות שלו, ולא ראיתי שהוא העליב מישהו, או ירד על מישהו כאן.

חוסר הרצון שלו לבצע SS מעניין אותי בערך כמו איך פתורים את quine ב-brainfuck.

אין ירידות באופן ישיר, אבל תקרא טוב ותבין על מה אני מדבר.

• פותח/ת השרשור
COLDFIRE, תסלח לי, אבל מאיפה אתה מביא את זה?
כמו שאמר הבחור למעלה- תקרא את כל השירשור ותגיד לי את מי העלבתי בדיוק ?
כפי שאמרתי ל-MOO- זכותו לדבוק בגישה X, זכותי לא לדבוק בה.

אני ציינתי מה אני אוהב ומה היא העדפתי האישית.
אני לא שולל ולא מזלזל בשאיפות או רצונות של אף אחד.

מקווה שהנקודה הובהרה.

COLDFIRE, תסלח לי, אבל מאיפה אתה מביא את זה?
כמו שאמר הבחור למעלה- תקרא את כל השירשור ותגיד לי את מי העלבתי בדיוק ?
כפי שאמרתי ל-MOO- זכותו לדבוק בגישה X, זכותי לא לדבוק בה.

אני ציינתי מה אני אוהב ומה היא העדפתי האישית.
אני לא שולל ולא מזלזל בשאיפות או רצונות של אף אחד.

מקווה שהנקודה הובהרה.

. אני לא מתכוון, בשום אופן, לעבור לתפריט של 3000+ קלוריות ביום. לא עושה לי את זה לספר לאנשים שאכלתי היום 20 ביצים לארוחת בוקר, או 20 ליטר חלב.

אתה מגיע לפורום, ואומר: "אני לא רוצה להיות כמו X, לא רוצה להתנהג כמו Y, ולא מעניינת אותי הגישה שלכם. אני רק רוצה להיות דוגמן, ולא שמן כמוכם".

קצת כבוד לאנשים שאתה מבקש עזרה מהם. לא שיש מה לעזור לך, כי אתה רק מבקש אישור לעשות מה שאתה רוצה.

טוב אני אתן לך תשובה עיניינית
אתה בסביבות 14% שומן +-1 ככה
אין לך מספיק מאסת שריר לדעתי, אם תחטב ל 10% אתה תשאר דחליל לדעתי
אבל אתה תהיה מרוצה מהתוצאה כיוון שיהיה לך קוביות ויש לך קצת שרירים בגוף
אם אתה רוצה להיות דוגמן תשקיע יותר בחזה שיבלוט יותר וכתף/יד קדמית/יד אחורית כי אז הבנות ישתגעו על זה בחוף הים

לגבי חיטוב ואז שמירה על הקיים אז אפשרי אבל קצת מציק כי צריך להיות עם האצבע על הדופק כדי לא לאבד את הקוביות

כמו כן לפני שאתה הולך לים אתה צריך להתארגן שבועיים מראש ולבצע ייבוש כמו במאמר הבא
http://www.tmuscle.com/free_online_...ning_performance_diet_mass/shredded_in_6_days
רק תדע לך שאחרי הארוחה הראשונה של פחמימות הקוביות יעלמו ולא תהיה יבש

בנוסף אתה רושם שאתה לא מרוצה מהבטן, אז יש לך עוד סיבה הגיונית לחטב, שיראו שוב את הקוביות
ולדעתי אל תסתפק ב 4 קוביות, תמשיך את החיטוב עד שתגיע ל 6-8 קוביות

עוד אופציה זה לחטב ואז לעלות נקי עד הקיץ, ולפני הקיץ לבצע עוד פעם חיטוב קצר (כי עדיין שעולים נקי זה לא לגמרי נקי)

בנוסף אין לך פרופורציה, צד ימין של הגב שלך יותר גדול

ועכשיו מה שאני חושב,
אין לך מספיק מאסה כי לחטב, אם תחטב אתה תראה כמו דחליל
יש מחיר, כדי להיות גם גדול וגם חטוב יש לך 2 אופציות
1. מאסה רצינית ולחיות עם הכרס ואחר כך חיטוב
2. כל הזמן להתעסק בקקה חודש לחטב חודשיים לעשות מאסה כל השנה ובסוף לגלות שעלית בשנה 2 קילו נטו

לסיכום
The Strongest Shall Survive , Bill Starr

גוגל: פורום דוגמנים.

נו, נגיד שאני מאמין לך 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית