תמונה יש לי מספיק מאסה בשביל להתחיל חיטוב?

מצב
השרשור נעול
חבוב, לאלכס יש יותר קוביות מללוח שחמט.

אם אתה אומר; לא פגשתי עדיין את אלכס, לשמחתו.
לפי מה שאתה אומר, אם "רוסי, שמן, אבל יותר חזק ממך" לא מדויק, אז יש גם מצב שאלכס אינו רוסי?
אגב, גם לי יש קוביות בבטן, אבל עטפתי אותן בשומן, שלא תתקררנה בחורף.
ואם כבר לדייק ברוח הטרול, אז בלוח שחמט אין קוביות, אלא משבצות.

אלכס מאוד פעיל בפורום הזה, זה המשתמש שלו שם: http://www.tapuz.co.il/olamot/UserProfile.aspx?profileID=303576 (זה שם המשפחה של אלכס, אגב, dostein)
תראו כמה הודעות הוא כתב רק ביממה האחרונה, רק בגלל זה צריך להדיח אותו מניהול.

פשש אלכס צבר מאסה יפה ברגליים והתחטב בו זמנית.. כנראה הוא הולך לכיוון של באדיבילדינג
1_135914959.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אדון COLDFIRE היקר,
צר לי אם אתה חושב שאני מזלזל בהשקפות או דעות של אנשים כאן.
פניתי לאנשי הפורום ע"מ לקבל עזרה והכוונה. אין לי שום סיבה וחצי סיבה לזלזל באנשים או במה שהם יגידו.
אני כן אמרתי שאני לא שואף להשיג היקף יד כמו של X או Y, ע"מ להבהיר לכולם שהמטרה שלי היא בדיוק מה שציינתי. זכותך המלאה לחשוב שהמטרה שלי טיפשית \ לא נכונה- בדיוק לשם כך פתחתי את השירשור.

לא רואה איך דבר כלשהו ממה שכתבתי במהלך כל השרשור מראה על זילזול. הדבר היחיד שנראה כאן הוא שאני באמת לא רוצה להתנפח לרמה שלדעתי האישית נראית מוגזמת.

ועכשיו לנושא המקורי של השירשור:
טוב אני אתן לך תשובה עיניינית
אתה בסביבות 14% שומן +-1 ככה
אין לך מספיק מאסת שריר לדעתי, אם תחטב ל 10% אתה תשאר דחליל לדעתי
אבל אתה תהיה מרוצה מהתוצאה כיוון שיהיה לך קוביות ויש לך קצת שרירים בגוף
אם אתה רוצה להיות דוגמן תשקיע יותר בחזה שיבלוט יותר וכתף/יד קדמית/יד אחורית כי אז הבנות ישתגעו על זה בחוף הים

לגבי חיטוב ואז שמירה על הקיים אז אפשרי אבל קצת מציק כי צריך להיות עם האצבע על הדופק כדי לא לאבד את הקוביות

כמו כן לפני שאתה הולך לים אתה צריך להתארגן שבועיים מראש ולבצע ייבוש כמו במאמר הבא
http://www.tmuscle.com/free_online_...ning_performance_diet_mass/shredded_in_6_days
רק תדע לך שאחרי הארוחה הראשונה של פחמימות הקוביות יעלמו ולא תהיה יבש

בנוסף אתה רושם שאתה לא מרוצה מהבטן, אז יש לך עוד סיבה הגיונית לחטב, שיראו שוב את הקוביות
ולדעתי אל תסתפק ב 4 קוביות, תמשיך את החיטוב עד שתגיע ל 6-8 קוביות

עוד אופציה זה לחטב ואז לעלות נקי עד הקיץ, ולפני הקיץ לבצע עוד פעם חיטוב קצר (כי עדיין שעולים נקי זה לא לגמרי נקי)

בנוסף אין לך פרופורציה, צד ימין של הגב שלך יותר גדול

ועכשיו מה שאני חושב,
אין לך מספיק מאסה כי לחטב, אם תחטב אתה תראה כמו דחליל
יש מחיר, כדי להיות גם גדול וגם חטוב יש לך 2 אופציות
1. מאסה רצינית ולחיות עם הכרס ואחר כך חיטוב
2. כל הזמן להתעסק בקקה חודש לחטב חודשיים לעשות מאסה כל השנה ובסוף לגלות שעלית בשנה 2 קילו נטו

לסיכום
The Strongest Shall Survive , Bill Starr

מודה לך ומאוד מעריך את התשובה.
מספר שאלות, ברשותך:
1. האם יש אפשרות לאזן את חוסר הפרופורציה בגב?
2. האם יש אפשרות לרזות מעט, נניח 5 קילו, ואז להתחיל מאסה, מבלי להשמין בצורה ניכרת ?
מצטער אם כבר ענו על זה, בעבר, אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר לעלות מאסה בצורה איטית ומבוקרת עד הקיץ, מבלי לפתח כרס מעבר למה שיש לי היום (ותתפלא- יש לי)
ראיתי המון מפתחי גוף בחדרי הכושר במהלך השנים, ראיתי איך אנשים משמינים ואחר כך מתחטבים בצורה מדהימה, אבל אני פשוט רוצה לעשות את זה מבלי להגיע לכזו כרס. האם זה אפשרי?

נערך לאחרונה:
ראיתי המון מפתחי גוף בחדרי הכושר במהלך השנים, ראיתי איך אנשים משמינים ואחר כך מתחטבים בצורה מדהימה, אבל אני פשוט רוצה לעשות את זה מבלי להגיע לכזו כרס. האם זה אפשרי?

לא.

אם אתה אומר; לא פגשתי עדיין את אלכס, לשמחתו.
לפי מה שאתה אומר, אם "רוסי, שמן, אבל יותר חזק ממך" לא מדויק, אז יש גם מצב שאלכס אינו רוסי?
אגב, גם לי יש קוביות בבטן, אבל עטפתי אותן בשומן, שלא תתקררנה בחורף.
ואם כבר לדייק ברוח הטרול, אז בלוח שחמט אין קוביות, אלא משבצות.

לא, אני לעולם לא טועה. אילו קוביות, הרי לשכבת הצבע על המשבצות יש נפח(הוא אמנם קטן, אך אי אפשר להתכחש לקיומו). *

אדון COLDFIRE היקר,
צר לי אם אתה חושב שאני מזלזל בהשקפות או דעות של אנשים כאן.
פניתי לאנשי הפורום ע"מ לקבל עזרה והכוונה. אין לי שום סיבה וחצי סיבה לזלזל באנשים או במה שהם יגידו.
אני כן אמרתי שאני לא שואף להשיג היקף יד כמו של X או Y, ע"מ להבהיר לכולם שהמטרה שלי היא בדיוק מה שציינתי. זכותך המלאה לחשוב שהמטרה שלי טיפשית \ לא נכונה- בדיוק לשם כך פתחתי את השירשור.

לא רואה איך דבר כלשהו ממה שכתבתי במהלך כל השרשור מראה על זילזול. הדבר היחיד שנראה כאן הוא שאני באמת לא רוצה להתנפח לרמה שלדעתי האישית נראית מוגזמת.

ועכשיו לנושא המקורי של השירשור:

מודה לך ומאוד מעריך את התשובה.
מספר שאלות, ברשותך:
1. האם יש אפשרות לאזן את חוסר הפרופורציה בגב?
2. האם יש אפשרות לרזות מעט, נניח 5 קילו, ואז להתחיל מאסה, מבלי להשמין בצורה ניכרת ?
מצטער אם כבר ענו על זה, בעבר, אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר לעלות מאסה בצורה איטית ומבוקרת עד הקיץ, מבלי לפתח כרס מעבר למה שיש לי היום (ותתפלא- יש לי)
מבלי להשמין אתה גם לא תוכל לעלות במסה בצורה משמעותית, זה אפשרי לעלות קילו בחודש ולהישאר על אותו אחוז שומן אבל בתור מתאמן מתחיל אפשר להתקדם הרבה יותר מהר גם אם עולים אחוז-שניים כל מספר חודשים מסת השריר שצוברים בהחלט שווה את זה. כדי לאזן את החוסר פרופורציה בגב אתה פשוט צריך להתאמן, זה יקרה מהר יותר אם תעשה מסה, אבל בסופו של דבר זה יסתדר בכל מקרה.

http://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

1. כן, לעבוד כבד עם מוט, עם תוכנית שכוללת סקווט/דדליפט/בנצ'/פרס/מתח/בנט אובר רואו
(תוכניות כאלה והסבר על התרגילים יש בפורטל כנס תקרא)
2. אפשרי, צריך לדעת לחשב קלוריות ולהכיר את עצמך (מבחינת חלוקה לאבות מזון) יש כאלה שיתפקדו יותר טוב עם מעט שומן והרבה פחמימות וליהפך.

אתה יכול לחטב, לאחר מכן לעשות תוכנית כוח כמו SS ולא להפריז עם התזונה, להוסיף אוכל רק שאתה נתקע
זה לא כ"כ יעיל מבחינת כוח, אבל את המטרות שלך זה יכול לשרת

• פותח/ת השרשור
1. כן, לעבוד כבד עם מוט, עם תוכנית שכוללת סקווט/דדליפט/בנצ'/פרס/מתח/בנט אובר רואו
(תוכניות כאלה והסבר על התרגילים יש בפורטל כנס תקרא)
2. אפשרי, צריך לדעת לחשב קלוריות ולהכיר את עצמך (מבחינת חלוקה לאבות מזון) יש כאלה שיתפקדו יותר טוב עם מעט שומן והרבה פחמימות וליהפך.

אתה יכול לחטב, לאחר מכן לעשות תוכנית כוח כמו SS ולא להפריז עם התזונה, להוסיף אוכל רק שאתה נתקע
זה לא כ"כ יעיל מבחינת כוח, אבל 7את המטרות שלך זה יכול לשרת

תודה רבה.
אם אכתוב כאן את התפריט שהתזונאי נתן לי בעבר (2400 קלוריות) תוכל\ו להעריך האם זה בסדר למצב הנוכחי שלי?
ובקשר למטרות שלי- אני לא מתכוון להגיע לחיטוב כמו שמגיעים לתחרויות, ברור לי שחיטוב כזה אפשרי לפרק זמן מאוד קצר. אני רוצה להגיע לרמת חיטוב שתוכל להשאר איתי בדרך קבע (כזו שאפשר לשרוד איתה בחיי היום יום)

אני קורא את המאמר שנתנו לי כאן והנה ציטוט מהמאמר:
אפילו למפתחי גוף חובבנים אשר אינם מתכוונים לעלות על במה ובהתחשב שמטרתם הנה בין היתר מראה ומתאמנים לשם כך, להיות גדול ושמן רוב השנה אינו משרת את המטרה שלכם.
זו הסיבה העיקרית למה לא לדגול בשיטה שתוארה למעלה (עלייה מסיבית במשקל ואז חיטוב/דיאטה), כמו כן ישנם עוד סיבות למה לא לעשות זאת לדוגמא סימני מתיחה ועלייה בסט פויינט (נהייה קשה יותר לחזור להיות חטוב שוב, וכאשר עושים זאת הרבה זה נהייה אף קשה יותר ויותר).

זה בדיוק החשש שלי.

נערך לאחרונה:
תודה רבה.
אם אכתוב כאן את התפריט שהתזונאי נתן לי בעבר (2400 קלוריות) תוכל\ו להעריך האם זה בסדר למצב הנוכחי שלי?
ובקשר למטרות שלי- אני לא מתכוון להגיע לחיטוב כמו שמגיעים לתחרויות, ברור לי שחיטוב כזה אפשרי לפרק זמן מאוד קצר. אני רוצה להגיע לרמת חיטוב שתוכל להשאר איתי בדרך קבע (כזו שאפשר לשרוד איתה בחיי היום יום)

אני קורא את המאמר שנתנו לי כאן והנה ציטוט מהמאמר:

זה בדיוק החשש שלי.

תתחיל לאכול ודיי להיות PUSSY כל מה שחשוב לך זה הקוביות בבטן? אל תדאג אתה לא תשמין כלכך מהר אלה אם כן תתאמן כמו ליצן

• פותח/ת השרשור
תתחיל לאכול ודיי להיות PUSSY כל מה שחשוב לך זה הקוביות בבטן? אל תדאג אתה לא תשמין כלכך מהר אלה אם כן תתאמן כמו ליצן

לא, הקוביות זה לא כל מה שחשוב.
אבל אני כן רוצה לעלות ולרדת בצורה מתונה.
הרי המאמר הנ"ל נכתב גם בשביל לומר שאפשר לעלות מאסה ושומן בצורה מבוקרת ומאוזנת, וזה מה שאני מחפש. לא להשמין בצורה מטורפת ואז לרדת, ולא לעלות מעט מעט מעט ולרדת מעט מעט...

מעבר לזה, האם יש מדריך כתוב שיכול ללמד בצורה מושלמת איך לבצע תרגילים של SS ?

לא, הקוביות זה לא כל מה שחשוב.
אבל אני כן רוצה לעלות ולרדת בצורה מתונה.
הרי המאמר הנ"ל נכתב גם בשביל לומר שאפשר לעלות מאסה ושומן בצורה מבוקרת ומאוזנת, וזה מה שאני מחפש. לא להשמין בצורה מטורפת ואז לרדת, ולא לעלות מעט מעט מעט ולרדת מעט מעט...

מעבר לזה, האם יש מדריך כתוב שיכול ללמד בצורה מושלמת איך לבצע תרגילים של SS ?

מי פה משמין בצורה מטורפת?

כן, יש מדריך כתוב פה.

חוסר הרצון שלו לבצע SS מעניין אותי בערך כמו איך פתורים את quine ב-brainfuck.

אין ירידות באופן ישיר, אבל תקרא טוב ותבין על מה אני מדבר.

קראתי, ולא מקבל את עמדתך. עם כל מה שתכתבו לו, לא חשבתי שהוא יגיב אחרת.

• פותח/ת השרשור
קראתי, ולא מקבל את עמדתך. עם כל מה שתכתבו לו, לא חשבתי שהוא יגיב אחרת.

נראה לי שהוא הבין שהוא טעה ושהוא מדבר עם בנאדם קצת יותר בוגר מילד שזורק כאן תגובות ומבזבז לאנשים את הזמן.
כפי שהבהרתי- לא היה שום נסיון או רצון לפגוע או לזלזל באף אחד, לא לשם כך אנחנו כאן.

נראה לי שהוא הבין שהוא טעה ושהוא מדבר עם בנאדם קצת יותר בוגר מילד שזורק כאן תגובות ומבזבז לאנשים את הזמן.
כפי שהבהרתי- לא היה שום נסיון או רצון לפגוע או לזלזל באף אחד, לא לשם כך אנחנו כאן.

לבנאדם בוגר לא נראה לי שכל מה שחשוב בחיים זה הקוביות בבטן:s59:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית