הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכה על חטא

• פותח/ת השרשור Tmax
  • פורסם בתאריך

Tmax

משתמש מתחיל
269
47
נק' מוניטין:
100
269
47
שלום לכולם.
אני מחפש עצה/חיזוק/משהו
אני נמצא במדרון וחושש שכדור השלג ילך ויגדל
עליתי במשקל כרגע 102 אחוז שומן 30
הייתי במסגרת הדוקה של 6 חודשיים,ופתאום עכשיו הכל מתפקשש.
הקמתי עסק חדש ומשם הגיע הבעיה.
עדין אני לא אוכל זבל,אבל בארוחות אני מפריז בכמויות.
על אימוני הכח אני לא מוותר ומתאמן 4 פעמיים בשבוע
אימוני אירובי לא נראו באפוק זמן מה.
מצב הרוח ירוד,הבגדים לא יושבים כמקודם.
מישהו שהיה בסרט הזה יכול לעזור לי?
אני ממש מבואס

אין משהו במצבך שלא ניתן לתקן
תאגור כוחות נפשיים ופתח דף חדש
אתה לא הראשון שמשהו משתנה בחייו ואין סיבה שלא לנסות להחזיר את המצב כמו שהיה לפני

אם אני זוכר נכון אתה עדיין איזה 20 קילו פחות ממה שהתחלת את התהליך, כלומר המצב לא עד כדי כך גרוע.
הייתי במסגרת הדוקה של 6 חודשיים
אני חושב שזאת הבעיה העיקרית. במסגרת ההדוקה דבר ראשון צריך לעשות העמסת פחמימות כל כמה זמן, ודבר שני אפשר ולדעתי רצוי להרשות לעצמך ארוחת צ'יט איזה פעם בשבוע של מאכל "אסור" כלשהו (פיצה, שווארמה, גלידה, מה שאתה אוהב וסובל בלי לאכול אותו).

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack
צודק 100% אתה גם מכיר את הבעיה שלי מהפורום השני
זו בעיה שמלווה אותי כל החיים.עולה יורד עולה יורד
@yujinius
אמת שקלתי120 קילו
כרגע אני מנסה לבנות לעצמי תוכנית חדשה
שתכלל את מה שאמרת.
פשוט זה שובר אותי שעליתי.
וחזרתי לנקודת המוצא של מספר תלת ספרתי

אמת שקלתי120 קילו
כרגע אני מנסה לבנות לעצמי תוכנית חדשה
שתכלל את מה שאמרת.
פשוט זה שובר אותי שעליתי.
וחזרתי לנקודת המוצא
אז לא חזרת לנקודת מוצא, אתה 18 קילו פחות מנקודת המוצא 😃 שזה משמעותי
פשוט תמשיך עם התפריט שהיית איתו אם זה עבד לך ותעשה העמסות פחמימה, כל שבועיים לדעתי מספיק בהתחלה, וארוחת צ'יט פעם בשבוע. זה יכול לעזור לך לשמור על התפריט לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
@yujinius
הייתי מסודר עם 6 ארוחות,היום עקב העסק החדש לא יצא לי לאכול 6 ארוחות מדויוקות. אז אני מעוניין ב3 ארוחות מסודרות(בוקר צהריים ערב) פלוס שייק חלבון .
האם זה מצב ריאלי לדיאטה/חיטוב?

לא קריטי כמה ארוחות אתה אוכל, מה שחשוב זה הערכים היומיים שאתה מגיע אליהם. למשל אין בעיה לקחת את 6 הארוחות שהיית אוכל, לאחד כל 2 ארוחות לאחת ולאכול את 3 הארוחות האלה ביום.

• פותח/ת השרשור
@yujinius
מצויין.
אתה יכול בבקשה להזכיר לי איך החלוקה מתבצעת
חלבון/פחמימה/שומן
שאלה: בארוחת הבוקר שלי אני נוהג לאכול שתי פרוסות לחם קל עם ממרח תמרים או חמאת בוטנים וקפה שחור. לאחר מכן אימון כח ואז שייק חלבון.
1)האם זה בסדר?
2) האם לאחר השייק אפשר לעשות אירובי? האם לאחר האירובי אפשרי לאכול ארוחה מסודרת?

1)האם זה בסדר?
מה שחשוב זה הערכים היומיים שאתה מגיע אליהם.
2) האם לאחר השייק אפשר לעשות אירובי? האם לאחר האירובי אפשרי לאכול ארוחה מסודרת?
אם השייק חלבון לא מפריע לך בבטן במהלך האירובי אז אפשר.
אתה יכול בבקשה להזכיר לי איך החלוקה מתבצעת
חלבון/פחמימה/שומן
סביבות 1.8-2 גרם חלבון לקילו, 0.8-1 גרם שומן לקילו, כל השאר פחמימה.
אפשר גם יותר חלבון ו/או שומן אם בא לך ולהוריד פחמימה בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אהלן לכולם.
האם מעדן חלב בבוקר זה בסדר? לאחריו יבוצע אימון כח.
ושאלה שאני חייב לשאול,האם מאכלים משמינים? או שמה כמות האכול משמינה? מה בעצם משמין אותנו?

• פותח/ת השרשור
אז בעצם האסכולה שאומרת לא לאכול סוכרים לפני אימון לא נכונה? כי במעדן חלב ישנה כמות פחמימות די גדולה ומתוכם ישנם סוכרים,אומנם מהחלב אבל עדין?

תנסה להפחית בפחמימה,הרבה פחמימות, גם אם נכנסות בערכים, נותנים מראה נוזלי, וזה מה שמוציא את הרוח מהמפרשים.

תנסה להפחית בפחמימה,הרבה פחמימות, גם אם נכנסות בערכים, נותנים מראה נוזלי, וזה מה שמוציא את הרוח מהמפרשים.
תלוי לכמה אתה קורא הרבה. אם הוא אוכל מספיק חלבון ושומן ומשלים את הקלוריות מפחמימה (והוא בגרעון קלורי) אני לא רואה צורך להפחית עוד בפחמימה.
אז בעצם האסכולה שאומרת לא לאכול סוכרים לפני אימון לא נכונה? כי במעדן חלב ישנה כמות פחמימות די גדולה ומתוכם ישנם סוכרים,אומנם מהחלב אבל עדין?
תלך לפי ההרגשה שלך. אם באמצע האימון אתה מרגיש נפילת אנרגיה בגלל הירידת סוכר אז אל תאכל דברים כאלה. אבל לא נראה לי שזה אמור לקרות

• פותח/ת השרשור
@yujinius
ניסיתי כמעט כל וריציה לפני אימון,ומצאתי שמעדן חלב קטן ״יושב״ לי הכי טוב. 98 קל.
אני מנסה לחזור למסלול שלי
הולך למספרה ברגל מרחק של 3 ק״מ
ומוריד לאט כמויות של אוכל
הלוואי שאחזור לתלם

תלוי לכמה אתה קורא הרבה. אם הוא אוכל מספיק חלבון ושומן ומשלים את הקלוריות מפחמימה (והוא בגרעון קלורי) אני לא רואה צורך להפחית עוד בפחמימה.

תלך לפי ההרגשה שלך. אם באמצע האימון אתה מרגיש נפילת אנרגיה בגלל הירידת סוכר אז אל תאכל דברים כאלה. אבל לא נראה לי שזה אמור לקרות
ההבדל בין 150 ל70 גר' פחמימה הוא משמעותי מבחינת נוזלים. בד''כ ברגע שיורדים מ 100 גר' המון נוזלים עפים.

ההבדל בין 150 ל70 גר' פחמימה הוא משמעותי מבחינת נוזלים. בד''כ ברגע שיורדים מ 100 גר' המון נוזלים עפים.
נכון אבל לא בטוח שזה שווה את ההרגשה שיש עם 70 גרם פחמימה לחלק מהאנשים.

אז זהו שזה די אינדיווידואלי, יש אנשים שמרגישים טוב ככה ויש כאלה שיסבלו מזה ויאבדו מוטיבציה. ולא התכוונתי לקצת שומן, נגיד 80-100 גרם לפותח האשכול זה ממש לא קצת שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית