הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת לילה

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
1)אם אני קם בבוקר ויש לי משמרת לילה ועד המשמרת אני מכניס את כל הערכים שאני צריך אז אפשר לא לאכול בלילה?
2)אחרי המשמרת שזה בעצם לפני שהשינה צריך לאכול? אם אני לא אוכל זה ייצא 16 שעות בלי אוכל.
3)אם אני אוכל אחרי המשמרת זה ייחשב ארוחת לילה או ארוחת בוקר? כאילו אחרי שאני קם אני יחשיב את הארוחה שאכלתי בתור ארוחת בוקר?

1) אני מניח שאתה באמסה. אז אם אתה מכניס את כל הערכים עוד לפני ארוחת הערב וכשאתה מסיים את המשמרת אתה יכול להכניס עוד ארוחה,כאילו יש לך מקום. אז למה לא להכניס? הרי במסה כל קלוריה מכובדת.

2) יש כאלה שטוענים שלא משנה מתי תכניס את הכמות קלוריות היומית העיקר תכניס. ויש כאלה שיטענו שצריך להזין את הגוף מדי זמן כדי למלא את מאגרי האנרגייה ככה שזה די שנוי במחלוקת אבל תקרא את אחד ובמידה ואתה במסה תכניס את הארוחת ערב ואתה מסודר.

3) שאלה די מבלבלת חח תלוי איך אתה מסתכל על זה,בכל מקרה זה לא כזה משנה כי גם אם נגיד לך שכן ואתה צריך לאכול עוף אתה קודם תשתה נס קפה ואת מה שיש לך בארוחת בוקר כי זה מה שאתה רגיל לאכול כשאתה מתעורר.

שיהיה בתאבון ומשמרת קלה.

למה אתה לא אוכל במשמרת ?
אתה יכול לאכול גם אחרי מזה משנה איך תקרא לשם של הארוחה ? העיקר שתהיה טעימה

• פותח/ת השרשור
המשמרת לילה היא לא קבועה.זה יוצא פעם-פעמיים בשבוע.
אם יוצא משמרת ביום אז הכל סבבה.
אבל אם זה לילה אז הסדר יום ככה:
בוקר-ארוחה 1
צהריים ארוחה 2
אחרי אימון-ארוחה 3 (גם אם אין אימון)
ערב-ארוחת 4
לילה-ארוחה 5 בתחילת משמרת ובאמצע אוכל איזה משהו קטנטן
וכאן סיימתי את הערכים של היום.
יושן 8 שעות ואז קם ואחרי 8 שעות שוב הולך לישון כדי לחזור לשעות נורמליות.
ב8 שעות שאני ער קשה להכניס את כל הערכים,במיוחד אם יש לי אימון באותו יום.
אז השאלה אם לפני השינה (אחרי המשמרת) אני אוכל אז אני יוכל לספור את זה כארוחה 1 של יום חדש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית