הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב, מה אני עושה לא נכון?!

WhiteHammer

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם, שמח להצטרף לפורום הזה סופסוף!
הכרחתי את עצמי לפתוח את הפוסט הזה כדי לקבל קצת עזרה וייעוץ מקצועי.
אני עומד כרגע על איזור 13.6-13.9 אחוז שומן ושוקל 68.5+-, סיימתי לפני מספר חודשים תקופת מסה של מספר חודשים, הגעתי מרוצה לסיומה עם
14.5 אחוז שומן +- ,שקלתי 75 והתרחבתי במידה שהייתה נכונה לי... לפני כ-4 חודשים נכנסתי לתקופת חיטוב, אני מודה, נכנסתי אליה לא טוב, לא חקרתי מספיק לפני
והפתעתי את הגוף בירידה משמעותית מבחינת תזונה. הפסקתי כמעט לחלוטין לאכול פחמימות (ושאני אומר לחלוטין זה אולי פעם במספר שבועות פחמימה מסכנה)
תוך חודשיים בערך ירדתי ל69 קילו, ו13.5 אחוז שומן. לפני מספר ימים רק החלטתי לשנות את התפריט תזונה שלי כי הבנתי שאני הורג לעצמי את הגוף והורס את כל מסת השרירים שלי. החלטתי עכשיו לפנות לכאן אני כבר די מיואש אם להגיד את האמת חח אחרי 4 חודשים שאין שינוי משמעותי בגוף (ומזלי שבמסת שריר לא ממש ירדתי).
אני אציג כאן את התוכנית הנוכחית שלי ואשמח לעזרה! :
תזונה:
בוקר: 2 פרוסות לחם מלא \ 4 פרוסות לחם קל + חצי קוטג' 3% \ כוס חלב 1% + עגבניות שרי
ארוחת 10: 2 דנונה 0% + 6-7 חצאי אגוזי מלך
צהריים: 150 גר' חזה עוף\ דג \ הודו + סלט ירקות + כפית טחינה
ביניים: ביצה אחת \ חצי קופסת טונה + 3 ירקות + חצי אבוקדו
ערב: 2 פרוסות לחם מלא \ 4 פרוסות לחם קל + ביצה אחת \ חצי קופסת טונה + כפית טחינה + ירקות
אחרי אימון: סקופ חלבון \ טונה \ 2 דנונה + תמרים + כוס חלב

תוכנית אימונים: בעיקרון מראשון- רביעי ובשישי אני מתאמן בג'יו ג'יטסו וMMA (שעתיים אימון)
אירובי: 25-40 דקות ריצה \ דלגית (חבל) - 4-5 פעמים בשבוע
בטן : 7 תרגילים X3 סטים - 4 פעמים בשבוע
חזה: 2 תרגילים X3 סטים - פעמיים בשבוע
ידיים (אחורית וקדמית): 2 תרגילים X3 סטים - פעמיים בשבוע
גב: 2 תרגילים X3 סטים - פעמיים בשבוע

על עצמי:
* בן 20 | *שוקל 68.5 ק"ג | *גובה 178 (1.78 מטר) | *אחוז שומן פלוס מינוס 13.6-13.9

תודה רבה רבה מראש!!

לגבי תזונה, תכניס את כל המאכלים למחשבון תזונה באינטרנט, או אפליקציה MYFITNESSPAL בשביל לדעת את הערכים היומיים של התפריט (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה). על פניו נראה מעט אוכל.
לגבי תכנית אימונים, אי אפשר ממש לקרוא לזה תכנית מה שכתבת, אבל אני רואה חזה, בטן, ידיים וגב. כידוע יש עוד קבוצות שרירים בגוף (רגליים). אני מציע לעשות תכנית FBW שמבוססת על תרגילי הבסיס. האמת אבל שאני לא בטוח איך לשלב בצורה נכונה אימוני כוח עם 10 שעות ג'יו ג'יטסו ו MMA.
ותקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף

• פותח/ת השרשור
לגבי תזונה, תכניס את כל המאכלים למחשבון תזונה באינטרנט, או אפליקציה MYFITNESSPAL בשביל לדעת את הערכים היומיים של התפריט (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה). על פניו נראה מעט אוכל.
לגבי תכנית אימונים, אי אפשר ממש לקרוא לזה תכנית מה שכתבת, אבל אני רואה חזה, בטן, ידיים וגב. כידוע יש עוד קבוצות שרירים בגוף (רגליים). אני מציע לעשות תכנית FBW שמבוססת על תרגילי הבסיס. האמת אבל שאני לא בטוח איך לשלב בצורה נכונה אימוני כוח עם 10 שעות ג'יו ג'יטסו ו MMA.
ותקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף
האומנות לחימה זה אימון אחד בשבוע ביום שישי למשך שעתיים זה הכל...
אתה ממליץ "להתחיל" מחדש? ולא פירטתי בדיוק על כל תרגיל ותרגיל כי זה ארוך יחסית חח מקווה שהבנת את הכוונה

האומנות לחימה זה אימון אחד בשבוע ביום שישי למשך שעתיים זה הכל...
אה כי הבנתי משהו אחר מהמשפט הזה:
בעיקרון מראשון- רביעי ובשישי אני מתאמן בג'יו ג'יטסו וMMA (שעתיים אימון)
עכשיו קראתי שוב, התכוונת שמראשון עד רביעי זה האימונים במכון ובשישי זה ה MMA, חשבתי 5 פעמים בשבוע MMA כל פעם שעתיים 😃
אם אתה לא רואה התקדמות אני חושב שעדיף לך להכנס למאזן קלורי ניטרלי לשבועיים (תראה במאמר ששמתי איך לחשב) ואז להתחיל להוריד קלוריות ולהכנס לגרעון בהדרגה.

Back
למעלה תחתית