הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה איך להמשיך

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
נגיד עשיתי אימון A ביום חמישי יום שבת היה אמור להיות B ויום שני A שוב ואז יומיים מנוחה זה FBW

עכשיו נפצעתי באימון יום חמישה ( כתף כרגיל ) אז כנראה זה יחלים רק מחר או בשלישי ..
איזה אימון כדאי לעשות שוב A או B ? כי זה יתבלבל קצת

ואז יומיים מנוחה זה FBW
מה?
איזה אימון כדאי לעשות שוב A או B ? כי זה יתבלבל קצת
את האימון שהוא לא האימון שעשית אחרון. אם עשית A אז תעשה B
עכשיו נפצעתי באימון יום חמישה ( כתף כרגיל )
וכדאי לך לבדוק את הסיבה למה אתה תמיד נפצע בכתף

• פותח/ת השרשור
מה?

את האימון שהוא לא האימון שעשית אחרון. אם עשית A אז תעשה B

וכדאי לך לבדוק את הסיבה למה אתה תמיד נפצע בכתף
מה יכולה להיות הסיבה ואיך כדאי לבדוק כי התור לרופא המומחה הזה נשמע ארוך
לפי דעתי האימון האחרון שעשיתי היה מאוד אינטנסיבי ועוד אחרי זה גם יצאתי ורקדתי אז אולי בגלל זה

• פותח/ת השרשור
טכניקה, תכנית לא מתאימה (יותר מדי נפח בתרגילים שמערבים את הכתפיים).
אני
טכניקה, תכנית לא מתאימה (יותר מדי נפח בתרגילים שמערבים את הכתפיים).
אני יגיד לך מה אני עוד חושב בדרך כלל אני עושה בנץ פרס 5 חזרות הפעם עשיתי 10 ואז 9 ואז 8 עכשיו מה שקורה זה שאני מאבד כבר כיווץ בחזרות האלה אז כנראה זה אימץ תכתפיים יותר מדי

אני יגיד לך מה אני עוד חושב בדרך כלל אני עושה בנץ פרס 5 חזרות הפעם עשיתי 10 ואז 9 ואז 8 עכשיו מה שקורה זה שאני מאבד כבר כיווץ בחזרות האלה אז כנראה זה אימץ תכתפיים יותר מדי
לא נפצעים מאימון אחד שבו העמסת קצת יותר מדי, אלא אם עשית ממש שטויות. זה כנראה עומס מצטבר של טכניקה או אימון לא נכון.
הוצאת לי את המילים מהפה.

זה:
לא נפצעים מאימון אחד שבו העמסת קצת יותר מדי, אלא אם עשית ממש שטויות. זה כנראה עומס מצטבר של טכניקה או אימון לא נכון.
במיוחד שאמרת
עכשיו נפצעתי באימון יום חמישה ( כתף כרגיל )
הוצאת לי את המילים מהפה.
*מילה 😛

• פותח/ת השרשור
זה:

במיוחד שאמרת

*מילה 😛
ואם ע

הוצאת לי את המילים מהפה.

Back Squat - 4 sets - 32 reps
Bench Press - 3 sets - 25 reps
Barbell Row - 3 sets - 25 reps
Seated Leg Curls - 3 sets - 30 reps
Seated DB Press/Military Press - 2 sets - 20 reps
Wide-grip Pulldowns - 3 sets - 30 reps
Abs/Calves Superset - 3 sets each - 40 reps each

זה האימון שעשיתי ( כמובן שזה TOTAL REPS ולא REPS כל סט )
ואחרי זה עוד רקדתי ...

שמע אני לא חושב שהטכניקה שלי בבנץ' פרס לא טובה אבל אני יעלה פה סרטון פעם הבאה כדאי להיות בטוח, ואם הטכניקה שלי כן טובה מה יכולה להיות הסיבה לפציעה הזאת אם לא עומס / טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית