עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היית צריך לשאול את זה באשכול השאלות המפגרות, לשם זה הוא קיים, תעלה כמה שאתה יכול תוך כדי שמירה על טכניקה טובה, 10 יכול להיות טוב בשבועיים הראשונים אבל מהר מאוד תצטרך לחתוך במשקלים או שתתקע, בשני האימונים הראשונים הייתי מעלה ב10, אחרי זה הייתי עובר ל7.5 ואז 5 מתי שזה מתחיל להיות כבד. חבל שפתחת אשכול עם שאלה כזאת פשוטה.
ממש לא, תראה לוגים של אנשים, אף אחד שמעל שבועיים בתוכנית לא מעלה יותר מ7.5 בדדליפט, ברגע שהמשקל נהיה כבד גם 5 קילו מרגיש כמו המון.
אתה על חומרים? אתה כנראה היחיד בפורום שמסוגל להתקדם ככה.הדדליפט שלי מעל 200 ואני מעלה 10 כל אימון:161bd: ויש פעמים שזה מרגיש יותר קל מאימון קודם
ב-SS אתה מבצע דדליפט 3 פעמים בשבועיים5 זה מעט מידי בשביל בנאדם שאוכל כמו שצריך במיוחד שבSS אתה מבצע דדליפט פעם בשבוע
בדרך כלל זה פעם עד 1.5 בשבוע (בממוצע) 😛.ב-SS אתה מבצע דדליפט 3 פעמים בשבועיים
הדדליפט שלי מעל 200 ואני מעלה 10 כל אימון:161bd: ויש פעמים שזה מרגיש יותר קל מאימון קודם
הדדליפט שלי מעל 200 ואני מעלה 10 כל אימון:161bd: ויש פעמים שזה מרגיש יותר קל מאימון קודם
? לא ברור
אתה מתקדם מאימון לאימון ומעלה 10 קילו מ 200 קילו ?
פאק, טל אתה אמיתי? יאללה סרט של דדליפט יותר חזק משל דיאוס
אני ראיתי שהוא עושה 190 ל5 בLIVE אבל הוא אמר שהוא כבר עשה יותר פשוט לא התאמן הרבה זמן.כמה הדדליפט של דאוס?
איזה תוכנית אתה עובד ?
אתה על סייקל ?