הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במסה, שוקל לקחת גיינר

RamboCohen

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום אני כרגע בצבא...ורוצה לעלות מאד מסה ...
גובה:1.80
משקל:57
מתאמן במכון ...
אני רזה מאד..ואני אוכל מלא אבל לא מצליח לעלות במשקל
חשבתי על לקחת גיינר..והרבה אנשים הלחיצו אותי שזה מלא סוכר,פוגע בכליות, יש גיינרים לא איכותיים...
לקחת גיינר או לא ? מה אתם אומרים? תודה מראש!

היי ברוך הבא לפורום

בוא תיתן לנו תמונת מצב לגבי השירות שלך - אתה מתאמן בבית ? בצבא ? איזה מכונות יש ? איזה מכשירים ? יש ספת בנץ ? ראק ?

איך התזונה שלך פחות או יותר בצבא ?

רצוי לאכול ולהשלים את הערכים היומיים שלך מאוכל מוצק אבל אם אתה לא מצליח להגיע להם אתה בהחלט יכול לתסף את התזונה שלך גם בגיינר.

מתאמן במכון ...
חשבתי על לקחת גיינר..והרבה אנשים הלחיצו אותי שזה מלא סוכר,פוגע בכליות, יש גיינרים לא איכותיים...

אתה אוכל ולא עולה במשקל = אתה לא אוכל מספיק. אין אפס.
כמה זה מלא? כמה קלוריות?

מתאמן במכון ...

בגדול כמו שהחברה הכווינו אותך- תתחיל מזה שתבין איפה אתה עומד כרגע!!- הכוונה כמה קלוריות אתה צורך ביום? ומה ההתפלגות מבחינת חלבון,פחמימה שומן?- וככה יהיה קל לכוון אותך בצורה יותר נכונה עבור גיינר מסויים (עפ"י יחס של הגיינר איכות ומה יותר חסר לך חלבון/פחמימה/שומן)
ככה למעשה תוכל לדעת באמת מה אתה אוכל-לעומת מה שאתה צריך לאכול בפועל כדי לגדול- וממה כדאי להשלים את הקלוריות החסרות האם כדאי לתסף בחלבון /פחמימות או שומן ואז אולי תגלה בכלל שאתה לא צריך גיינר או תוסף וכמה שקדים,אגוזים כף חמאת בוטנים ועוד טונה בשמן סוגרים לך פינה(סתם לדוגמה).

אמרת שאתה אוכל המון- אם אתה לא עולה אז כנראה שלא מספיק ואתה עדיין לא יודע מה זה באמת "המון"
חשוב מאוד גם לשים לב מה אתה אוכל- איזה סוגי מזונות כל מזון יש לו את היתרונות והחסרונות שלו וכל מזון תורם גם בצורה אחרת לפעילות היומיומית שלנו בצורה שאיך הגוף מנצל את אותן קלוריות שנצרכו בגין אותו מזון-שזה גם פרמטר חשוב!

באופן כללי אם אני אתייחס לשאלה שלך לא ממליץ לך על גיינר בכלל משום שברוב הגיינרים התכולה שלו מכילה בעיקר פחמימות פשוטות "וזולות" ואתה משלם בפועל יותר כסף על גיינר מאשר על אבקת חלבון וההפרש הזה לא מצדיק את מה שאתה מקבל עבור התוספת.
עד כמה שאני יודע גיינר לא יפגע לך בכליות ומי שאמר לך את זה לא מבין כלום,פגיעה בכליות נובעת לרוב כאשר מעמיסים בתצרוכת של חלבון ומפריזים ואז יש פגיעה בכליות-אבל ממה שאני רואה ומבין את הסיטואציה אתה רחוק מזה.

אמרת שאתה חייל לכן כדאי לך להיות צרכן חכם ולא לבזבז כסף סתם.
מציע לך לקנות אבקת חלבון איכותית בין אם קומפלקס או ואיי לטחון שיבולת שועל (דקה)+ כוס של חלב רזה + תוספת כמו(דבש,פירות,חמאת בוטנים)
ותקבל חלבון איכותי,פחמימה איכותית עשירה בסיבים ובמרכיבים שתורמים לבריאות, טעימה ומזינה וזולה בהרבה יותר מהגיינר הזול
אבקת חלבון תעלה לך באזור ה 250-300 שקלים לערך, שיבולת שועל דקה 7 שקל לקילו בערך ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית