היי כולם,יש לי שאלה בנוגע לתפריט. אני נמצאת כרגע על תפריט חיטוב,במשך כמעט שנה התרגלתי לאורח חיים בריא, אכלתי פשוט בריא ומסודר בלי לספור קלוריות/פחמימה ועם פעילות פיזית מתונה וירדתי ככה בערך 7% שומן (עם צ'יט פעם בשבוע) לאחרונה פניתי לדיאטנית שתבנה לי תפריט יותר מסודר בדגש על הורדת אחוזי שומן (כי אני מאוד רזה אבל הבטן שלי מאוד בעייתית ויש לי הרבה שומן בטני)
מה שאני לא מצליחה להבין זה כמה פחמימה אני באמת צריכה לצרוך, כי ניסיתי לחשב כמה פחמימה יש בתפריט הזה ולא נראה לי הגיוני (יצא לי 55 גרם פחמימה ליום) אולי אני מחשבת לא נכון..
המשקל שלי כרגע 55 קילו, גובה 1.65 ובערך 26% שומן.
מצרפת את התפריט, ממש אשמח אם מישהו יגיד לי איך זה נראה לו ואם תוכלו להסביר לי איך מחשבים כמה פחמימה צריך לצרוך
(אציין גם שאני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע, 60 דקות ריצה רצוף+אימון כוח)
בוקר:סלט (מלפפון עגבניה חסה) וחצי קופסת טונה במים (+2 פרוסות לחם קל אם אני אחרי אימון בוקר)
ביניים: כריך מלחם קל ו40 גרם פסטרמה 100% חומרים טבעיים+כפית חרדל היינץ+ירקות
צהריים: 200-300 גרם ירקות מבושלים (כרובית גזר ברוקולי שעועית) ו150 גרם חזה עוף
ביניים: 2 פרוסות לחם קל+ 2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
ערב:סלט+ 120 גרם חזה עוף
מה שאני לא מצליחה להבין זה כמה פחמימה אני באמת צריכה לצרוך, כי ניסיתי לחשב כמה פחמימה יש בתפריט הזה ולא נראה לי הגיוני (יצא לי 55 גרם פחמימה ליום) אולי אני מחשבת לא נכון..
המשקל שלי כרגע 55 קילו, גובה 1.65 ובערך 26% שומן.
מצרפת את התפריט, ממש אשמח אם מישהו יגיד לי איך זה נראה לו ואם תוכלו להסביר לי איך מחשבים כמה פחמימה צריך לצרוך
(אציין גם שאני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע, 60 דקות ריצה רצוף+אימון כוח)
בוקר:סלט (מלפפון עגבניה חסה) וחצי קופסת טונה במים (+2 פרוסות לחם קל אם אני אחרי אימון בוקר)
ביניים: כריך מלחם קל ו40 גרם פסטרמה 100% חומרים טבעיים+כפית חרדל היינץ+ירקות
צהריים: 200-300 גרם ירקות מבושלים (כרובית גזר ברוקולי שעועית) ו150 גרם חזה עוף
ביניים: 2 פרוסות לחם קל+ 2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
ערב:סלט+ 120 גרם חזה עוף