ממה שאני יודע זה בלתי אפשרי ללא שימוש בחומרים, וגם כשכן עם טכניקות כאלו ואחרות, זה ממש לא יעיל כמו הפרדה בין התקופ
ות..
אבל נתקלתי בסרטון הזה השבוע:
או במאמר (פה הוא מפרט יותר)
דור אקשטיין - מומחה לעיצוב הגוף
סכ"ה מה שהוא אומר נשמע דיי הגיוני ועל זה אין ויכוח (מלבד שאם אני לא טועה שריר נבנה גם או בעיקר ביום מנוחה לא?)
אז מה דעתכם? שוב, אני מאוד סקפטי.. ראיתי המון נושאים כאן בפורום על זה וגם הייתי ביעוץ אישי אבל פה הוא הציג את זה מזווית ראיה קצת שונה אז אמרתי שווה להתייעץ פה עם המומחים...
בהנחה שזה אכן "עובד" או יעיל,
יש צורך בתקופת נטרלי אם מתחילים את זה תוך כדי חיטוב?
איפה בדיוק משלבים פה את האירובי, בימים עם האימון או ללא?
קצב התקדמות משוער? (נניח, 50 ג' שריר בשבוע או 100 ג' איבוד שומן בשבוע?)
עדיפות לא"ש התחלתי כדי לייעל את התהליך? (נניח לעצור חיטוב על 18% או 15 ולהתחיל בטכניקה הזו)..
אם יש פה חבר'ה שהתנסו אשמח לשמוע מה דעתכם..
(הלפני ואחרי שלו באתר דיי מרשים, אבל זה כבר הפן השיווקי אז אני לא מתייחס לזה כאינדיקציה כמובן......)
@Mike
ות..
אבל נתקלתי בסרטון הזה השבוע:
או במאמר (פה הוא מפרט יותר)
דור אקשטיין - מומחה לעיצוב הגוף
סכ"ה מה שהוא אומר נשמע דיי הגיוני ועל זה אין ויכוח (מלבד שאם אני לא טועה שריר נבנה גם או בעיקר ביום מנוחה לא?)
אז מה דעתכם? שוב, אני מאוד סקפטי.. ראיתי המון נושאים כאן בפורום על זה וגם הייתי ביעוץ אישי אבל פה הוא הציג את זה מזווית ראיה קצת שונה אז אמרתי שווה להתייעץ פה עם המומחים...
בהנחה שזה אכן "עובד" או יעיל,
יש צורך בתקופת נטרלי אם מתחילים את זה תוך כדי חיטוב?
איפה בדיוק משלבים פה את האירובי, בימים עם האימון או ללא?
קצב התקדמות משוער? (נניח, 50 ג' שריר בשבוע או 100 ג' איבוד שומן בשבוע?)
עדיפות לא"ש התחלתי כדי לייעל את התהליך? (נניח לעצור חיטוב על 18% או 15 ולהתחיל בטכניקה הזו)..
אם יש פה חבר'ה שהתנסו אשמח לשמוע מה דעתכם..
(הלפני ואחרי שלו באתר דיי מרשים, אבל זה כבר הפן השיווקי אז אני לא מתייחס לזה כאינדיקציה כמובן......)
@Mike