הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תכנית פעם בשבוע

itzik121

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אני מתאמן בערך שנתיים ולפני כחצי שנה בערך פשוט היה לי משעמם להתאמן באותה תכנית בלי שינויים ובלי כלום ולהחליף פעם בכמה חודשים, אז התחלתי לשנות תרבילים פעם בשבוע, כל שבוע אני עושה תרגילים שונים ואני מרגיש תוצאות הרבה יותר טובות מתכנית קבועה למשך כמה חודשים וזה גם לא משעמם אותי. התרגילי בסיס שלי נשארים כל שבוע כמו דדליפט בגב סקוואט ברגליים ובנץ לחזה ומשנה את שאר התרגילים. אתמול אמרו לי שהשריר לא מתאושש מספיק או משו כזה, זה נכון? או שאין בעיה להמשיך להתאמן ככה?

אני מרגיש תוצאות הרבה יותר טובות
במה זה מתבטא התוצאות הטובות שאתה מרגיש?
. אתמול אמרו לי שהשריר לא מתאושש מספיק או משו כזה, זה נכון?
אם הנפח הכללי הוא אותו נפח אז לא אמור להיות הבדל בהתאוששות בין אם אתה עושה אותם תרגילים או לא.

אבל אני לא רואה שום טעם והגיון לעשות את מה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
חזה יד קדמית- בנץ 90 קג, לחיצת חזה במשקולות שיפוע חיובי 30 קג, פרפר לחזה תחתון, פרפר רגיל מהאמצע (4-5 סטים לתרגיל)
יד קדמית- כפיפה במוט דבליו, פטישים משקולות יד
רגליים- 4 ראשי- סקוואט 100 קג, לג פרס 200 קג, לג אקנסטנשן. המסטרינג- דדליפט רומני 80 קג 5 סטים, וכפיפת רגליים במכונה(4-5 סטים לתרגיל)
גב- דדליפט 120 קג, בנט אובר 60 קג, פולי עליון 73 קג, ופול אובר.
כתפיים- לחיצת כתפיים במוט 70 קג, ארנולד פרס משקולות יד 25 קג, הרחקות לצדדים 10 קג. כתף אחורית עושה בכבל קרוס. זה משתנה אבל, זה של השבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית