עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
Instagram video by Osher Softi • Oct 21, 2016 at 3:59pm UTCניתן לראות את התחרות ביוטיוב?
או שמישהו יתן קישור לוידאו כלשהו מהתחרות. תודה.
מטורף ! כל האבנים שוקלות אותו דבר או שהאחרונות יותר כבדות ?
60 70 80 90מטורף ! כל האבנים שוקלות אותו דבר או שהאחרונות יותר כבדות ?
לא הבנתי, הם ביקשו ממך אחר כך להרים את האבנים שנפלו מהצד השני?!60 70 80 90
זה עלה לי במקום השני, כי הייתי אמור להיות ראשון במקצה בלי התוספת הזו. בכל מקרה זה כבר קרה ואין מה לעשות חוץ מלהשתפר לפעם הבאה.לא הבנתי, הם ביקשו ממך אחר כך להרים את האבנים שנפלו מהצד השני?!
מה זה הטמטום הזה? אם הם היו בונים את זה כמו שצריך זה לא היה נופל, לא שזה משנה בכלל כי המטרה היא להרים את האבנים וזה הצלחת בקלות.
מה המטרות שלך לדצמבר?הפאוורליפטינג הרבה יותר חשוב לי מכסף.
זה בראש סדר העדיפויות שלי, ואני לא מתכוון לשנות שגרה / הכנה לתחרות חשובה (דצמבר) בשביל להתכונן לסטרונגמן.
להתנסות בסחיבת המשאית כן, אני חייב להבין את הטכניקה שם כי אין סיבה שלא אגיע עד הסוף שם עם הכוח בפלג גופי התחתון.
ויקח לו בדיוק יומיים של תרגול להשאיר לקרוספיטר אבק.
מסכים לגמרי, הקרוספיטרים היו חלשים יותר אבל ללא ספק ההספקים שלהם ביוק 250 וההפיכת צמיג 250 היו הרבה יותר מרשימים מהפאוורליטפרים.לא בטוח... צריך לנשום בתחרויות האלו
כאן מתחילה הבעיה.הקרוספיטרים היו חלשים יותר
הייתה ב-20 בחיפה.מצטערת שאני נדחפת ככה לנושא,אבל מתי אמורה להיות התחרות ואיפה בדיוק?
איזה מבאס חחח,טוב נו תמיד יש את שנה הבאההייתה ב-20 בחיפה.