הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האיש החזק בישראל

@DonCorleon
תוכל למצוא חלק מהסרטונים בפייסבוק, בעיקר ב'קרוספיטאי ישראל, התפקדו!'. מאמין שיקח עוד כמה ימים (חודשים) עד שיפורסם סרטון מסודר של עיריית חיפה.

כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...

ויקח לו בדיוק יומיים של תרגול להשאיר לקרוספיטר אבק.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, הם ביקשו ממך אחר כך להרים את האבנים שנפלו מהצד השני?!
מה זה הטמטום הזה? אם הם היו בונים את זה כמו שצריך זה לא היה נופל, לא שזה משנה בכלל כי המטרה היא להרים את האבנים וזה הצלחת בקלות.

לא הבנתי, הם ביקשו ממך אחר כך להרים את האבנים שנפלו מהצד השני?!
מה זה הטמטום הזה? אם הם היו בונים את זה כמו שצריך זה לא היה נופל, לא שזה משנה בכלל כי המטרה היא להרים את האבנים וזה הצלחת בקלות.
זה עלה לי במקום השני, כי הייתי אמור להיות ראשון במקצה בלי התוספת הזו. בכל מקרה זה כבר קרה ואין מה לעשות חוץ מלהשתפר לפעם הבאה.

הפאוורליפטינג הרבה יותר חשוב לי מכסף.
זה בראש סדר העדיפויות שלי, ואני לא מתכוון לשנות שגרה / הכנה לתחרות חשובה (דצמבר) בשביל להתכונן לסטרונגמן.
להתנסות בסחיבת המשאית כן, אני חייב להבין את הטכניקה שם כי אין סיבה שלא אגיע עד הסוף שם עם הכוח בפלג גופי התחתון.
מה המטרות שלך לדצמבר?
אתה מתקדם בקצב מטורף ממה שאני רואה.

לא בטוח... צריך לנשום בתחרויות האלו
מסכים לגמרי, הקרוספיטרים היו חלשים יותר אבל ללא ספק ההספקים שלהם ביוק 250 וההפיכת צמיג 250 היו הרבה יותר מרשימים מהפאוורליטפרים.
הפאוורליפטרים היו מותשים לחלוטין.

הקרוספיטרים היו חלשים יותר
כאן מתחילה הבעיה.
זו תחרות "האיש החזק".
האמת דיברתי עם מארגן התחרות אחרי המקצה של היוק והצמיג, והוא אמר שזו הייתה טעות (שהושפעה מקרוספיטרים) לעשות את זה 30 מטר יוק + 30 מטר צמיג.
בשנה שעברה הייתי בין הראשונים במקצה של הפארמר ווק, שזה דומה לYoke. כי המרחקים והמשקלים היו קרובים יותר לSM ולא לRFA.

הקטע הוא שאף אחד לא באמת מתאמן לסטרומגמן ככה שברור שיבואו קרוספיטרים (יותר חלשים אבל עם מנוע חזק) נגד פווארליפטרים (יותר חזקים אבל לא יכולים לנשום ולזוז כמו הקרוספיטרים) וזאת תהיה התחרות.
אין מה לעשות, בתחרות כזאת נראה שהקרוספיטרים ינצחו אלא אם כן יעשו את המיקצים כבדים מאוד אבל אז לא יהיו מתחרים כמעט...
זה מה יש כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית