עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שאני יודע אלה שלושת המקומות הראשונים:הבנתי שקרוספיטר ניצח את ע1נס הייתכן?
לא יכול לחכות לדצמבר:)סיימתי שלישי.
אם זה היה ניצחון כמו שנה שעברה לפי המשאית, הייתי יוצא שני,
השנה השכלול תוצאה סופית היה שונה, 50% משאית 50% שאר האיוונטים.
באטלס (שדווקא שם אני ממש טוב כמו בשנה שעברה) סיימתי את המקצה בזמן הכי מהיר אבל- את ה2 אטלסים האחרונים זרקתי חזק מדי שהם התגלגלו לצד השני, והשופט אמר לי להסתובב ולהרים אותם שוב (80, 90 ק"ג)
זה עלה לי בהמון זמן מיותר.
בכל מקרה, לאבי הגיע חד משמעית לקחת את המקום הראשון.
אני כל שנה מגיע לאירוע הזה "על הדרך", ללא הכנה או אפילו נגיעה באחד האיוונטים (חוץ מדדליפט בשגרה), בנוסף יום לפני עשיתי את הנפח סקוואט שלי.
אני חייב להתנסות במשאית כי אני לא מבין בכלל את המשיכה שם, אני מושך מהידיים בחבל, שזה ממש לא ראלי להזיז ככה 8 טון, שדווקא הפלג גוף תחתון שלי הכי חזק ואני לא יודע לנצל אותו למשיכה.
בכל מקרה משכתי ל1.25 מטר, ואחריי 40 ס"מ (יצא מקום שני לפי שקלול כל המקצים)
אבי משך ל7 מטר אם אני לא טועה, רואים שהוא יודע מה הוא עושה, ניצול מדהים של כל הגוף. המקום הראשון הגיע לו בהחלט.
אני חושב שכן, מחר אטפל בעניין.לא יכול לחכות לדצמבר:)
מישהו צילם היום? יהיו סרטונים/את כל התחרות?
יכול להיות שמדובר בבורות טכנית כמו שאושר טוען, ולא בהמרת כוח.כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
ברור, כי כל קרוספיטר שתיתן לו למשוך משאית יעשה את זה בקלות.כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
ברור, כי כל קרוספיטר שתיתן לו למשוך משאית יעשה את זה בקלות.
אני לא יודע מה יש בתחרויות קרוספיט אבל אם יש שם מקצה שדומה למשיכת משאית אז כנראה שכן כי הם מתאמנים על זה ויודעים לנצל את הכוח ביעילות.המתחרים יעשו את זה בקלות...
כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
ואולי הוא אשכרה התכונן לזה והתאמן לקראת זה ובגלל זה הוא ידע מה לעשות?כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
לא שווה לך לעשות לזה לפחות הכנה של איזה שבועיים בשביל מקום ראשון ? (פרסים תהילה וכו)חברים שוב,
ההגעה שלי לאירוע הזה מדי שנה היא עבור החוויה והכיף. אני לא מתיימר להיות סטרונגמן אם אני אפילו לא נוגע באטלס יותר מפעם בשנה. אני פאוורליפטר, זה התחום שלי וזה מה שאני עושה.
לגבי האיוונטים ואיך קרוספיטרים מתברגים שם, שוב מדובר על רמה לא גבוה במיוחד של כוח. לדוגמה אם היה איוונט כמו בסטרונגמן העולמי של דדליפט כבד, כמה מהם היו מושכים 280+?
הקרוספיטר שלקח שנה שעברה מקום שלישי (דניאל) שיש לי המון כבוד אליו כספורטאי, לא הצליח להרים את הדדליפט 210.
הפאוורליפטינג הרבה יותר חשוב לי מכסף.לא שווה לך לעשות לזה לפחות הכנה של איזה שבועיים בשביל מקום ראשון ? (פרסים תהילה וכו)