הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נכון לעשות SS בפעם השנייה ואפילו שלישית?

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
ראיתי שחלק מהאנשים חוזרים לss בפעם השנייה ואף השלישית למרות שהיא נחשבת לתכנית מתחילה.
האם מי שחוזר ל SS חוזר לאותה תבנית רק בלי העלאת משקלים מאימון לאימון? אשמח אם תסדרו לי את זה.
יום טוב ותודה מראש:)

אני חושב שהסיבה היחידה להתחיל SS בפעם נוספת היא אחרי תקופה ארוכה ללא אימונים, או ללא אימונים מסודרים, כדי לשחזר כוח בצורה מהירה וליניארית.

אגב, @White Walker , זו הפעם הראשונה שאני עושה SS כהלכתה.😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שהסיבה היחידה להתחיל SS בפעם נוספת היא אחרי תקופה ארוכה ללא אימונים, או ללא אימונים מסודרים, כדי לשחזר כוח בצורה מהירה וליניארית.

אגב, @White Walker , זו הפעם הראשונה שאני עושה SS כהלכתה.😃
וגם אם אתה עושה SS בפעם הראשונה אחרי תכנית או מספר תכניות כוח. עדיין יהיה יותר קשה להעלות משקל כל אימון לא?

אני עשיתי 3 פעמים כל פעם העלתי כמעט 20 קילו ,ס (כל סבב) סקוואט ל5×3 לא יותר קשה פשוט התקדמתי יותר טוב

נכון לעשות אותה כל עוד אתה בגדר מתאמן מתחיל-בינוי כיוון שהיא בנויה טוב מכל הבחינות עצימות,נפח סדר תרגילים חלוקה הגיונית בקיצור בנויה יותר טוב ממרבית התוכניות שאתה או המאמן בחדר כושר יוכל לבנות לך.
מה שכן, כשתחזור אליה פעם שנייה או שלישית בהתחשב שהיתקדמת יהיה נכון להוסיף מעט נפח ותרגילי עזר ועבודה על שרירים שפחות "עובדים" בתוכנית המקורית.
בקיצור היא בנויה עפ"י קווים מנחים מצויינים והבסיס שלה טוב לכן אפשרי להשתמש בה לטווח ארוך רק צריך להקפיד להתאים אותה אל רמת המתאמן.

וגם אם אתה עושה SS בפעם הראשונה אחרי תכנית או מספר תכניות כוח. עדיין יהיה יותר קשה להעלות משקל כל אימון לא?

השינויים העיקריים בין מתאמן מתחיל שעושה בפעם הראשונה למתאמן בינוני שעושה SS כשהוא לא בכושר, יהיה ההבדל במשקלי העבודה ובזמן שניתן יהיה למשוך את התכנית במשקלים הכבדים.

ריפטו מגדיר מתאמן מתחיל כמי שמסוגל להתאושש לאחר 24-48 שעות של מנוחה. באם אתה נופל בקטגוריה הזו אתה מסוגל, טכנית, להתאושש מספיק מהר כדי להמשיך את תכנית. אחרת תתקע או תיפצע.

יש גם תכנית עם אותה מטרה שקוראים לה Fierce 5 תבדוק אותה אולי תאהב
לא מצאתי שום דבר מיוחד בתוכנית הזאת , מלבד סתם לדחוף לשם פרונט סקוואט ודדליפט רומני למתאמנים מתחילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית