הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Abcd

בר כהן

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
היי, אני עושה ab כבר דיי הרבה זמן ובזמן האחרון הוספתי הרבה תרגילים שלפי דעתי אפקטיביים
ככה שיוצא לי איזה שעתיים אימון
אז חשבתי אולי לשנות את התוכנית לabc או abcd אבל אני לא יודע כי המקסימום שאני יכול זה 4 אימונים בשבוע אבח מצד שני יש לי הרבה תרגילים והאימון לוקח לי מלא זמן ואני במסה...מה אתם ממליצים?
תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
תכתוב את תוכנית האימונים המלאה .
סביר להניח שזה יעשה יותר נזק מתועלת.
A-
רגליים-סקוואט,דחיקת רגליים בשיפוע,ועוד 2 תרגילים שאין לי מושג איך קוראים להם
חזה-בנץ פרס,דחיקת חזה בשיפוע עליון,מקבילים,ועוד פרפר
יד אחורית-לחיצה צרפתית,כבלים
B-גב-דדליפט,מתח,חתירה,רוחב גבי
כתפיים-פרס,כתף אחורית וכתף קדמית,ועוד תרגיל
יד קדמית-מוט w,עוד 2 תרגילים עם משקולות בזוויות שונות,ובספא עם משקולות
הכל 3 סטים של 12 רק הדדליפט 5*5

אתה מוסיף תרגילים וסתם מאריך את האימון, לפעמים MORE IS LESS , אם אתה באמת יכול לעשות חזה כל כך הרבה אחרי רגליים אתה לא מתאמן עם משקלים כבדים בכלל אתה לא מתאמן אינטנסיבי ואתה סתם מבזבז זמן בחדר כושר....

• פותח/ת השרשור
אתה מוסיף תרגילים וסתם מאריך את האימון, לפעמים MORE IS LESS , אם אתה באמת יכול לעשות חזה כל כך הרבה אחרי רגליים אתה לא מתאמן עם משקלים כבדים בכלל אתה לא מתאמן אינטנסיבי ואתה סתם מבזבז זמן בחדר כושר....
שמע אני מתאמן עם המשקלים הכי גבוהים שאני יכול

שמע אני מתאמן עם המשקלים הכי גבוהים שאני יכול
כנראה שלא...
אם אתה לוחץ 12 חזרות עם 70 אז חמישייה תעשה עם 80 משמע אתה לא עובד עם המשקלים הכי גבוהים.
בתרגיל השלישי והסט המי יודע כמה השריר כבר מותש והמשקלים הם נמוכים

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא...
אם אתה לוחץ 12 חזרות עם 70 אז חמישייה תעשה עם 80 משמע אתה לא עובד עם המשקלים הכי גבוהים.
בתרגיל השלישי והסט המי יודע כמה השריר כבר מותש והמשקלים הם נמוכים
בסדר אבל המטרה שלי זה לא ליפטינג

בלי להכיר אותך אני יכול להגיד בביטחון שיש הרבה נפח באימון שלך ללא מטרה, תישאר עם AB ותצמצם את מספר התרגלים ככה שהאימון יהיה 60-75 דק' ולא יותר (כולל חימום כולל הכל)

אין קשר לליפטינג, אתה לא יכול לגדול מלהרים כל הזמן 20 קילו, מתישהו זה יצרך להיות 40 ואז 60 ואז 80, לא תגיע ל80 אם תרים 40 עשר פעם

ניסיתי להסביר את זה בצורה הכי פשוטה שיש

• פותח/ת השרשור
  1. אין קשר לליפטינג, אתה לא יכול לגדול מלהרים כל הזמן 20 קילו, מתישהו זה יצרך להיות 40 ואז 60 ואז 80, לא תגיע ל80 אם תרים 40 עשר פעם

ניסיתי להסביר את זה בצורה הכי פשוטה שיש
    אז אתה אומר רק בתרגילים המורכבים כמו בנץ ודדליפט לעשות 5*5?

1. אז אתה אומר רק בתרגילים המורכבים כמו בנץ ודדליפט לעשות 5*5?
בנץ׳ 3x5
דדליפט 1x5 או 3x5 קפיצות באחוזים כאשר הסט האחרון הוא הכבד ביותר (נניח סט ראשון 80 קילו, סט שני 90 קילו וסט אחרון 100 קילו כאשר זה משקל השיא שלך)

3 חזרות בנץ יספיק?!
זה תרגיל הבסיס , תוסיף עוד תרגיל עזר כמו לחיצת דאמבלים בשיפוע או מקבילים רחב 2x8-12 וזה יספיק (הרי אתה עושה חזה פעמיים בשבוע) .

ברגע שתעשה 3x5 המשקלים יהיו יותר כבדים ממה שאתה רגיל והשריר יקבל גירוי מספק, הכי חשוב זה שככה תוכל להתקדם (בניגוד לעבודה עם מספר חזרות גבוה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית