הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה משולבת (דדליפט)

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
קראתי בהרבה מקומות שאנשים השתמשו באחיזה משולבת ונוצר להם חוסר פרופרציה.
ניסיתי הוק גריפ וזה כואב רצח, ברמה שהאחיזה והאגודלים יותר קשה מהדדליפט עצמו וגם בהוק גריפ המוט החליק פעם אחת.
ניסיתי משולבת והיא הרגישה ממש נוחה והמשקל גם הרגיש קצת יותר קל.
השאלה אם זה באמת יכול לגרום לחוסר פרופציה רציני ולא כדאי לעשות את זה בגלל זה?
מישהו?

אני לא חושב שיש סיבה להשתמש באחיזה משולבת אלא עם כן אתה לא מסוגל להחזיק את המשקל עם אחיזה רגילה. לגבי חוסר פרופורציה יש סיבוב שונה של הכתף ואז תצטרך לשים לב שאתב לא נוטה לשום צד כשאתה עושה את התרגיל. אתה עובד עם משקלים ממש גבוהים שאתה משתמש באחיזה משולבת?

קראתי בהרבה מקומות שאנשים השתמשו באחיזה משולבת ונוצר להם חוסר פרופרציה.
ניסיתי הוק גריפ וזה כואב רצח, ברמה שהאחיזה והאגודלים יותר קשה מהדדליפט עצמו וגם בהוק גריפ המוט החליק פעם אחת.
ניסיתי משולבת והיא הרגישה ממש נוחה והמשקל גם הרגיש קצת יותר קל.
השאלה אם זה באמת יכול לגרום לחוסר פרופציה רציני ולא כדאי לעשות את זה בגלל זה?
מישהו?
אני אוחז האחיזה משולבת בסטים של עבודה ושום חוסר פרופורציה לא הרגשתי מעולם.
מקסימום תחליף ידיים במשולבת כל כמה זמן.

במידה ורגילה קשה לך והמוט מחליק.
אגב למה לא להשתמש במגנזיום?

לדעתי עדיף להמנע מהאחיזה משולבת בגלל חוסר פרופורציה וסיכון מוגבר לפציעה בבייספס, אם הוק גריפ לא נוח לך או שתתאמן על זה או שתוזיף הרבה מנגזיום אבל בתאכלס ברוב המקרים האלה האחיזה תיהיה גורם מגביל ורבים יעדיפו אחיזה משולבת שיותר נוחה ואפשר להרים יותר משקל.

*גם אני אוחז באחיזה משולבת...

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף להמנע מהאחיזה משולבת בגלל חוסר פרופורציה וסיכון מוגבר לפציעה בבייספס, אם הוק גריפ לא נוח לך או שתתאמן על זה או שתוזיף הרבה מנגזיום אבל בתאכלס ברוב המקרים האלה האחיזה תיהיה גורם מגביל ורבים יעדיפו אחיזה משולבת שיותר נוחה ואפשר להרים יותר משקל.

*גם אני אוחז באחיזה משולבת...
יש סיכון לפציעה רק אם הידיים לא ישרות נכון?
אני לא חושב שיש סיבה להשתמש באחיזה משולבת אלא עם כן אתה לא מסוגל להחזיק את המשקל עם אחיזה רגילה. לגבי חוסר פרופורציה יש סיבוב שונה של הכתף ואז תצטרך לשים לב שאתב לא נוטה לשום צד כשאתה עושה את התרגיל. אתה עובד עם משקלים ממש גבוהים שאתה משתמש באחיזה משולבת?
הדדליפט 120 קילו והמוט מחליק ברגילה וגם בהוק החליק לי ובמשולבת יותר קל (ב100 קילו מתחיל להחליק)
אני אוחז האחיזה משולבת בסטים של עבודה ושום חוסר פרופורציה לא הרגשתי מעולם.
מקסימום תחליף ידיים במשולבת כל כמה זמן.

במידה ורגילה קשה לך והמוט מחליק.
אגב למה לא להשתמש במגנזיום?

אני משתמש ברגילה בחימום אבל בסט עבודה אני רוצה להשתמש במשלובת.
מגנזיום המכון שלי לא מרשה.
כמה זמן אתה משתמש במשולבת? ואתה מכיר מישהו שהשתמש במשולבת ונוצר אצלו חוסר פרופרציה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית