הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעקב אחרי תפריט בצבא(?)

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
בבסיס החדש יש חדר אוכל מדהים- בשר חופשי, סלטים מגוונים, סוגי פחמימה מכל מיני סוגים.
תמיד היה לי מנגנון רעב טוב, כלומר אם אני לא אוכל ממתקים- אני יודע כמה לאכול כדי להשאיר אותי בניטרלי. הרי מה יותר טבעי מהגוף שיגיד לנו כמה אוכל צריך? מעולם לא הסתבכתי עם חישובים, גם כי מאוד קשה לדעת כמה אני באמת שורף ומה חילוף החומרים האישי שלי. הייתי אוכל, ומבקר על כמות האוכל לפי המשקל(סופר פחמימה חלבון ושומן יחסית בגדול). אני רוצה לעלות רמה, אבל מתקשה להבין איך אפשר לספור קלוריות באוכל שלא אתה הכנת.
יש המלצות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין מה לעשות תצטרך להעריך בערך כמה לקחת.

יש לכם הערכות איך מחולקות הקלוריות בצהל? כלומר מהבחינה של כמה חלבון יש בשניצל\המבורגר\קבב לעומת כמה שומן ופחמימה? ולגבי המוקפצים\רוטב מתוק- יש הערכה? מאמין שיש יותר שמן וסוכר מבמה שרשום במחשבונים הרגילים\בmyfitnesspal.

יש לכם הערכות איך מחולקות הקלוריות בצהל? כלומר מהבחינה של כמה חלבון יש בשניצל\המבורגר\קבב לעומת כמה שומן ופחמימה? ולגבי המוקפצים\רוטב מתוק- יש הערכה? מאמין שיש יותר שמן וסוכר מבמה שרשום במחשבונים הרגילים\בmyfitnesspal.
זה תלוי בעיקר באם הבשר אמיתי או מעובד ומשם תצטרך להעריך בעצמך...

אין לך איך לדעת.. גם אם תביא משקל ותמדוד את זה לעולם לא תדע מה הכניסו ומה עשו
האופצייה היחידה שלך זה פשוט תאכל הרבה, וללא ציטים ושטויות , תאכל הרבה חלבון ופחמימות ( השומן כבר יגיע לבד )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית