אז בגלל שאני לוקח קיורוטן והגב כואב כתופעת לוואי הלכתי לרופא שהצליח לא לעסוק במשקלים כבדים עד סוף הטיפול, משהו כמו שלושה חודשים.
אז התבאסתי רצח אבל התחלתי לבנות תכנית. הוצאתי דדליפט מהתכנית לצערי כי זה התרגיל שגירה את הגב לדלקות אצלי הכי הרבה, הסקוואט עוד בסדר.
AB ארבעה אימונים בשבוע
A: רגליים כתפיים בטן
סקוואט: 4x10
לאנג": 4x10
לחיצת כתף בישיבה: 3x10
הרחקת כתף: 3x12
פרפר הפוך אם ככה קרואים לזה(כץף אחורית): 3x12
סופר סטים של בטן שאני עושה כבר המון זמן עם תוצאות מצוינות.
B: חזה גב ידיים
לחיצת חזה עם מוט: 3x10
לחיצת חזה בשיפוע עם משקולות: 3x10
מתח: 3xfail
חתירה בהישענות על ספסל עם משקולת: 3x10
כפיפת מרפק:3x12
פשיטת מרפק:3x12
אני יודע שעדיף להתחיל ולבנות בסיס של כוח לפניי שאעסוק בפיתוח גוף אבל אין לי בריה כרגע ואני רוצה לנצל כמה שיותר ממה שאני יכול לעשות. אני עובד בטווח חזרות גבוה ומשקלים יותר נמוכים כי זה מה שאני יכול לעשות כרגע. ברגע שאוכל אחזור לSS ואתן עבודה, עד אז לא צריך להפוך לנכה.
אשמח לביקורת על התכנית לפי דעתי היא די מאוזנת עם פרופורציות בין קבוצות שריר, אבל אולי תאירו את עיניי.
תודה מראש ויום טוב 😃
אז התבאסתי רצח אבל התחלתי לבנות תכנית. הוצאתי דדליפט מהתכנית לצערי כי זה התרגיל שגירה את הגב לדלקות אצלי הכי הרבה, הסקוואט עוד בסדר.
AB ארבעה אימונים בשבוע
A: רגליים כתפיים בטן
סקוואט: 4x10
לאנג": 4x10
לחיצת כתף בישיבה: 3x10
הרחקת כתף: 3x12
פרפר הפוך אם ככה קרואים לזה(כץף אחורית): 3x12
סופר סטים של בטן שאני עושה כבר המון זמן עם תוצאות מצוינות.
B: חזה גב ידיים
לחיצת חזה עם מוט: 3x10
לחיצת חזה בשיפוע עם משקולות: 3x10
מתח: 3xfail
חתירה בהישענות על ספסל עם משקולת: 3x10
כפיפת מרפק:3x12
פשיטת מרפק:3x12
אני יודע שעדיף להתחיל ולבנות בסיס של כוח לפניי שאעסוק בפיתוח גוף אבל אין לי בריה כרגע ואני רוצה לנצל כמה שיותר ממה שאני יכול לעשות. אני עובד בטווח חזרות גבוה ומשקלים יותר נמוכים כי זה מה שאני יכול לעשות כרגע. ברגע שאוכל אחזור לSS ואתן עבודה, עד אז לא צריך להפוך לנכה.
אשמח לביקורת על התכנית לפי דעתי היא די מאוזנת עם פרופורציות בין קבוצות שריר, אבל אולי תאירו את עיניי.
תודה מראש ויום טוב 😃