הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוותר על אימוני ידיים

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
החלטתי לוותר על אימוני ידיים לתקופה בת חודש את האימונים הללו הייתי עושה במסגרת אימון b ביחד עם רגליים וגב השאלה אם זה בסדר ויכול להקל על הידיים קראתי כאן שממליצים לעשות זאת ולעודד התפתחות של הידיים פולי עליון חתירה במכונה ופול אובר . אלה תרגילי הגב .

החלטתי לוותר על אימוני ידיים לתקופה בת חודש את האימונים הללו הייתי עושה במסגרת אימון b ביחד עם רגליים וגב השאלה אם זה בסדר ויכול להקל על הידיים קראתי כאן שממליצים לעשות זאת ולעודד התפתחות של הידיים פולי עליון חתירה במכונה ופול אובר . אלה תרגילי הגב .

כל עוד אתה מתקדם במשקלי העבודה של תרגילי הבסיס, תרגילי הידיים לא כאלו קריטיים בשלב ההתחלתי.

תשמע כל יומיים אתה פותח פוסט על זה שהראש האמצעי של הבייספס לא גדל לך
כל עוד אתה על המשקל שאתה נמצא בו ועל האחוז שומן שאתה נמצא בו יהיה לך ידיים קטנות
רוצה ידיים גדולות ? תגיע למצב שאתה שוקל הרבה על אחוז שומן נמוך (אני לא מבין מה קשה להבין פה)
אם אתה רוצה יד גדולה צריך להיות לך גם רגל גדולה

תשמע כל יומיים אתה פותח פוסט על זה שהראש האמצעי של הבייספס לא גדל לך
כל עוד אתה על המשקל שאתה נמצא בו ועל האחוז שומן שאתה נמצא בו יהיה לך ידיים קטנות
רוצה ידיים גדולות ? תגיע למצב שאתה שוקל הרבה על אחוז שומן נמוך (אני לא מבין מה קשה להבין פה)
אם אתה רוצה יד גדולה צריך להיות לך גם רגל גדולה
מה הקשר לאחוז שומן היד שלו יכולה להיות גדולה גם על אחוז שומן סביר גבוהה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית