הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע לSS

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
היי,
אני כ-3 שבועות בSS כאשר התחלתי בריסט עם המשקלים הבאים(הכל לפי התבנית של התוכנית):
סקוואט:102.5 שהיה 115
בנץ 72.5 שהיה 77.5
פרס 47.5 שהיה 55
ודד מ125 שהיה 140
היום הייתי אמור לבצע 122.5 סקוואט אבל קרה דבר ממש מוזר: עשיתי את הסט הראשון ועלה במאמץ רב אבל אחריו
התחילו לי כאבים חזקים בארבע ראשי שבגללם בקושי יכולתי לרדת לסקוואט בלי משקל. ניסיתי לנוח ל20 דק' ולא עבר כלום
אז וויתרתי. איך אני אמור להמשיך עם זה באימונים הבאים? אני עושה את הרוטינה עם סקוואט קל באמצע השבוע כדי למשוך התקדמות לינארית
כמה שאני יכול אבל מה שקרה עכשיו פשוט לא אפשר לי אפילו לנסות להמשיך. אני מוריד משקל או מנסה אותו שוב יום שלישי? חמישי?

פרס ובנץ גם ממש קשה לי להתקדם(מתקדם אבל משהו כמו כל 2 אימונים) וכרגע בנץ עומד על 80 כאשר סט 3 חזרה אחרונה כשל ופרס 57.5
כדאי לי להתחיל לעשות microloading עם הסוגרים? אני מרגיש שאני נותן הרבה פחות מהיכולת האמיתית שלי בלחיצות אבל פשוט לא הולך כי אני מאבד יציבות(בעיקר בבנץ').
ודד אני מעלה 5 ק"ג כל אימון אבל האימון האחרון עם ה145 הייתה לי קצת קריסת ברכיים שגרמה לגב שלי מעט להתעגל(ממה שאנשים מסתכלים הוא בד"כ פלס)
אני חושב שעם שינוי קטן בטכניקה הייתי יכול אז למנוע את זה(כפות רגליים פונות מעט הצידה, ראיתי את זה אחרי האימון בספר של ריפ ברפרוף חוזר. במקרה כזה מעלים משקל?(אפילו 2.5 ק"ג)
כרגע מ.ג 70.5 עליתי 1ק"ג מהתחלה(שבוע ראשון לא אכלתי חיובי כי לא ראיתי צורך הרי היה ממש קל)
תודה לעוזרים ומצטער אם השאלות קצת טיפשיות

לגבי הסקוואט, תנסה לחזור על המשקל אבל מאד בזהירות. יכול להיות שמתחת או קרעת משהו. תראה אם אתה מסוגל לבצע את הסקוואט, אחרי חימום רציני, כשבכל שלב תהיה קשוב לגוף ותבדוק את הכאב. אם הוא חוזר - אתה צריך לעשות את פרוטוקול הפציעות (תחפש בנעוצים).

לגבי הדד והלחיצות, תעלה סרטוני טכניקה, אבל תהיה מוכן לכך שהם יזחלו למעלה מאד לאט כל עוד אתה שוקל 70 קילו. אין מה לעשות, ratio is a bitch.

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט, תנסה לחזור על המשקל אבל מאד בזהירות. יכול להיות שמתחת או קרעת משהו. תראה אם אתה מסוגל לבצע את הסקוואט, אחרי חימום רציני, כשבכל שלב תהיה קשוב לגוף ותבדוק את הכאב. אם הוא חוזר - אתה צריך לעשות את פרוטוקול הפציעות (תחפש בנעוצים).

לגבי הדד והלחיצות, תעלה סרטוני טכניקה, אבל תהיה מוכן לכך שהם יזחלו למעלה מאד לאט כל עוד אתה שוקל 70 קילו. אין מה לעשות, ratio is a bitch.
הבנתי, אראה איך אסתדר עם הסקוואט עם אחד קל ביום שלישי ולפי ההרגשה אחזור על זה ביום חמישי.לגבי הבנץ אני סבור שאני באמת חייב לשפר את הטכניקה ולצלם אותו כי משהו מרגיש לא יעיל בתנועה. תודה על התשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית