הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בבנצ' פרס

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
יש לי בעיה בטכניקה בבנצ' שלא ממש מצאתי פתרון אליה
ניסיתי כל מיני cues ושום דבר לא עוזר ממש.
הבעיה היא שאני לא מצליח לשמור על הגב עליון מכווץ,
זתומרת שאחרי 2 חזרות גג אני מאבד כיווץ,
ומצד שני לא תמיד מצליח להשיג את הכיווץ הזה בכלל ואז הכתף שלי עולה ואני מרגיש תעומס על הכתף
ומתחיל בלאגן שלם
איך אפשר לסדר את זה ?
אם הבנתי נכון אני צריך ששני הסקאפיולות יהיו צמודות אחת לשניה?
אמרו לי שיש תרגילים למקרבי שכמות ויכול להיות שהגב שלי חלש, דעות בנושא?
וחוצמזה איך בכלל אני אמור להרגיש שהגב מכווץ כמו שצריך? (האמת שיצא לי פעם אחת באמת להרגיש את הלאטס אחרי הבנצ' אבל זה היה חד פעמי XD )
משהו לא ממש מסתדר לי אשמח לעזרה

נערך לאחרונה:
בינתיים אני יכול להגיד לך שזה כנראה שילוב של שתי בעיות: טכניקה חדשה שאתה מנסה להתרגל אליה ובשביל זה צריך לעבוד במשקלים נמוכים ולעלות בהדרגה, וגב חלש שלא מצליח לעמוד בכיווץ תחת המשקל.
תראה סרטונים של לג דרייב, למשל של אלן טרול, כי כיווץ גב הוא חלק ממכלול שלם של פעולות שצריך לבצע בכניסה לסטאפ ואם הן לא עובדות גם הכיווץ לא יעבוד.
תצלם את עצמך לוחץ כדי שנראה.
ובכל מקרה תבדוק את התוכנית שלך ותוודא שהיא מכילה מספיק עצימות ונפח במשיכות, כדי לחזק את הטרפזים ולמשוך את הכתפיים לאחור.

• פותח/ת השרשור
בינתיים אני יכול להגיד לך שזה כנראה שילוב של שתי בעיות: טכניקה חדשה שאתה מנסה להתרגל אליה ובשביל זה צריך לעבוד במשקלים נמוכים ולעלות בהדרגה, וגב חלש שלא מצליח לעמוד בכיווץ תחת המשקל.
תראה סרטונים של לג דרייב, למשל של אלן טרול, כי כיווץ גב הוא חלק ממכלול שלם של פעולות שצריך לבצע בכניסה לסטאפ ואם הן לא עובדות גם הכיווץ לא יעבוד.
תצלם את עצמך לוחץ כדי שנראה.
ובכל מקרה תבדוק את התוכנית שלך ותוודא שהיא מכילה מספיק עצימות ונפח במשיכות, כדי לחזק את הטרפזים ולמשוך את הכתפיים לאחור.

תודה,
אני כרגע בלינארית, וחרשתי תסרטונים שלו ושל omarisuf וזה לא טכניקה שהיא חדשה לי, וכן יש לי לג דרייב והגב מוקשת
הקטע שאני מרגיש כאילו השכמות מחליקות לי מהספה אולי יוצא לפעמים שאני לוחץ ומרים את המוט יותר מידיי
(אני לא ממש מבין את ה cue של לדחוף את עצמי לתוך הספה)
איך אני יודע שיש עדיין כיווץ בשכמות? שבית החזה מורם?

תודה,
אני כרגע בלינארית, וחרשתי תסרטונים שלו ושל omarisuf וזה לא טכניקה שהיא חדשה לי, וכן יש לי לג דרייב והגב מוקשת
הקטע שאני מרגיש כאילו השכמות מחליקות לי מהספה אולי יוצא לפעמים שאני לוחץ ומרים את המוט יותר מידיי
(אני לא ממש מבין את ה cue של לדחוף את עצמי לתוך הספה)
איך אני יודע שיש עדיין כיווץ בשכמות? שבית החזה מורם?
בית החזה מורם, הכתפיים משוכות לאחור ולא בורחות.
תתרגל לחיצה בישיבה, בלי כלום בידיים, כשהידיים עושות תנועה כך שהכתפיים נשארות אחורה והשכמות נעולות.

• פותח/ת השרשור
בית החזה מורם, הכתפיים משוכות לאחור ולא בורחות.
תתרגל לחיצה בישיבה, בלי כלום בידיים, כשהידיים עושות תנועה כך שהכתפיים נשארות אחורה והשכמות נעולות.
יש תרגילים מסויימים שיכולים לעזור לי בלהחזיק את הכיווץ הזה\לחזק את מה שצריך שמה?
(כמו שאמרתי אני בלינארית, משיכה משנית זה מתח עם משקל)

• פותח/ת השרשור
כשאתה לוקח את המוט, את מרים אותו למעלה או באלכסון?
ב unracking?
אני משתדל בצורה כמו פול אובר כזה.. ז"א משיכה
הקטע כמו שאמרתי שבאמצע זה ממש כאילו השכמות מחליקות לי מהספה וזה משתחרר
אז כנראה שאני לא מיישם טוב את הCUE של לדחוף את עצמי לספסל..
הבעיה הרצינית זה איך אפשר לעשות את זה בכלל? זה פשוט לא הולך לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית