הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פרונט סקוואט

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
למה פרונט סקוואט, ולא לשלם 2000-3000 שקל על כשר בבית או איזה 1800 שקל למכון, זה עוד נוסה.

שאלה ראשונה: הפרונט סקוואט נותן מספיק דגש על הבטן או שכדאי לבודד אותה ?

שאלה שניה: אני ניסיתי לעשות פרונט סקוואט ואני מרגיש את המוט נופל לי לידים.
כשאני מנסה להישען לאחורה, אני מרגיש שאני מאבד שיווי משקל, מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע למה יש לי נטיה להישען קדימה מה יכולה להיות הבעיה

וסתם שאלה לידע כלל:
מה העדיפות לעבודה על הבטן בסקוואט LB או HB או דדליפט קלסי או סטיף-לג ?

נערך לאחרונה:
העדיפות היא שיהיה לך סקוואט ודד ליפט בטכניקה טובה ומשקלים גבוהים.

ואם המוט נופל לך לידיים אתה לא אוחז כמו שצריך.

עדיף להפסיק לחשוב על הבטן...
ולא הבנתי את השורה הראשונה, על מה דיברת?
ואם אתה נשען קדימה, תנסה לדמיין שאתה ליד קיר ואתה עולה עם הגב לקיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ואם המוט נופל לך לידיים אתה לא אוחז כמו שצריך.
לא יודע, אני לא בטוח שזו הבעיה.
כשאני למעלה המוט יושב טוב, כשאני יורד למטה אני מרגיש שהנטיה של הגב קדימה מפילה את המוט לידים, ונראה לי שהגב שלי נוטה יותר מדי קדימה.

כשאתה אומר שעדיף סקוואט רגיל אתה מדבר בכללי או לגבי הדגש על הבטן? כי אמרתי שאין לי כסף לזה.

ואם אתה נשען קדימה, תנסה לדמיין שאתה לייד קיר ואתה עולה עם הגב לקיר.
לא יודע, אני מרגיש שאם אני אנטה לאחור, אני אפול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה ליקרוא את הפרק על הפרונט סקוואט בSS אולי תגלה משהו שיעזור,
ולא הבנתי את הקטע של הכסף- ממתי יותר יקר לעשות בק סקוואט?
ומה יש לך עם הדגש הזה של הבטן? צא מזה כבר!

לא יודע, אני לא בתוך שזה הבעיה.
שאני למעלה המוט יושב טוב, שאני יורד למטה אני מרגיש שהנטיה של הגב קדימה מפילה את המוט לידים, וניראה לי שהגב שלי נוטה יותר מדי קדימה.

שאתה אומר שעדיף סקוואט רגיל אתה מדבר בכללי או גם לגבי הדגש על הבטן? כי אמרתי שאין לי כסף לזה.

לא יודע, אני מרגיש שאים אני ינטה אחור אני יפול.

אתה עדיין לא מבין שאתה לא עושה משהו נכון?
בפרונט סקוואט לא אמורים ליפול, ואם אתה מרגיש שאתה נופל אתה עושה משהו לא נכון.
אחיזה מוצלבת היא טובה לפרונט סקוואט של 60 קילו או בסגנון, במשקל גבוה הרבה יותר נוח וכדאי להשתמש באחיזת קלין.

• פותח/ת השרשור
אין לי גישה לכלוב, בשביל כלוב צריך כסף, בשביל לעשות סקוואט צריך להרים את המוט מאחורי הראש. בפרונט אני יכול לעשות עצימות יותר גבוהה

אני לא יודע אנגלית בשביל הספר, וחוץ מזה הספר מדבר על בק סקוואט.

זה בסדר להישען על החלק הקידמי של הרגל או לתת לברכים להיכנס לפנימה?
יכול להיות שזו בעיה של גמישות בארבע ראשי או משהו כזה?

מה אתה אומר עם הבטן, אני רק שואל אם זה שווה לבודד בגלל שאין סקוואט נורמלי שיתן דגש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא מבין שאתה לא עושה משהו נכון?
בפרונט סקוואט לא אמורים ליפול, ואם אתה מרגיש שאתה נופל אתה עושה משהו לא נכון.
אחיזה מוצלבת היא טובה לפרונט סקוואט של 60 קילו או בסגנון, במשקל גבוה הרבה יותר נוח וכדאי להשתמש באחיזת קלין.

לא הבנתי מה אתה אומר, אני עושה אחיזת קלין, ואני לא יורד למטה בשליטה.
אני אומר שהגב שלי נוטה קדימה כמו ב LB (הרבה פחות מLB רק בשביל להסביר מה אני אומר)
ואני לא מצליח להישען אחורה כי אני מרגיש שאני מאבד שווי משקל.

תנסה להרחיב מעט את העמידה בפרונט סקאווט.
אני עושה עמידה רחבה גם יותר מרוחב הכתפים, אני אנסה להרחיב יותר, יכול להיות שהבעיה אחרת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעלה סירטון.
או שאתה לא עושה את התנועה בכלל נכון (סביר להניח). אופציה שניה היא שאתה מנסה לעבוד עם משקל שגדול עליך. לרוב הכשל בפרונט סקוואט לא מגיע מאי יכולת לעלות, אלא מחוסר יכולת להשאיר את הגב זקוף ואת המשקל על הכתפיים (הוא נופל קדימה). תבדוק מה קורה עם מוט ריק ותקפיד להרים מרפקים כמה שיותר גבוהה (זה מלחמה לאורך כל התנועה).

• פותח/ת השרשור
לגבי הספר אני לא יודע אנגלית
תעלה סירטון.
אופציה שניה היא שאתה מנסה לעבוד עם משקל שגדול עליך. לרוב הכשל בפרונט סקוואט לא מגיע מאי יכולת לעלות, אלא מחוסר יכולת להשאיר את הגב זקוף ואת המשקל על הכתפיים (הוא נופל קדימה). תבדוק מה קורה עם מוט ריק ותקפיד להרים מרפקים כמה שיותר גבוהה (זה מלחמה לאורך כל התנועה).

זה מרגיש שזה לא בגלל משקל כבד,
אתה יכול הגיד כמה דברים שיכולים לגרום לגב לנטות קדימה?
(אני לא רוצה להביא סירטונים לאינטרנט)
זה בסדר אולי להישען על החלק הקידמי של הרגל או לתת לברכים להיכנס לפנימה (אני מדבר רק על פרונט)?
יכול להיות שזה בעיה בגמישות של הארבע ראשי או התאומים או משהו כזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הספר אני לא יודע אנגלית

זה מרגיש שזה לא ביגלל משקל כבד,
אתה יכול הגיד כמה דברים שיכולים לגרום לגב לנטות קדימה ?
(אני לא רוצה להביא סירטונים לאינטרנט)
זה בסדר אולי להישען על החלק הקידמי של הרגל או לתת לברכים להיכנס לביפנים (אני מדבר רק על פרונט)?
יכול להיות שזה בעיה בגמישות של הארבע ראשי או התאומים או משהו כזה?

האם אתה מסוגל לבצע סקוואט בלי משקל בכלל? פשוט לשבת למטה אבל בלי להרים את העקבים ולשמור על גב ישר? תתחיל משם.
זה לא בסדר להעביר משקל לחלק הקדמי של הרגל וזה לא בסדר להכניס ברכיים. המשקל צריך לשבת על כל הרגל (זה עוזר לחשוב על עקבים למטה) והברכיים צריכות להיות מופנות לאותו כיוון אליו מופנות כפות הרגליים.
יכול להיות שזאת בעיית גמישות, אבל רב הסיכויים שאתה פשוט לא יודע לעשות את התנועה נכון.

אני לא יודע אנגלית בשביל הספר,
אתה כנראה גם לא יודע כל כך טוב עברית. בבקשה להקפיד על בדיקת שגיאות כתיב ולהתנסח במילים שקיימות בשפה, אני מתחילה להתייאש.

זה בסדר להישען על החלק הקידמי של הרגל או לתת לברכים להיכנס לפנימה?
אתה לא אמור להישען על החלק הקדמי של הרגל, ובטח ובטח שלא לתת לברכיים לקרוס פנימה. תנסה להרים את האצבעות בתוך הנעל, זה יחייב אותך להישען על העקבים, וימנע נפילה קדימה.
תרים מרפקים, הכי גבוה שאתה יכול, ולכל אורך התנועה.
גם אם לא נראה לך שהבעיה היא המשקל עבודה, תעבוד עם מוט ריק ותוודא שליטה בתנועה.
במידה ולא עוזר כלום, תבקש מחבר שאתה אוהב שיעמוד צמוד לפרצוף שלך בזמן ביצוע התרגיל (כמובן כשאתה עם משקל שבוודאות יעלה ולא שתהרוג את חבר שלך), ברגע שהוא עומד לפניך לא תוכל להרשות לעצמך ליפול קדימה. תעשה את זה מספר פעמים עד שתפנים איך התנועה צריכה להרגיש כשהיא מבוצעת עם גב זקוף, ועד שתקבל ביטחון.
בכל מקרה, תחזור אחורה עם המשקלי עבודה.
מה אתה אומר עם הבטן, אני רק שואל אם זה שווה לבודד בגלל שאין סקוואט נורמלי שיתן דגש?
מחפש דגש לבטן בלי לעשות בטן, יש מספיק דגש ב- Press. אבל אם יש לך כח בסוף האימון תעשה בטן, זה לא הרג אף אחד.

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני לא יכול לעשות סקוואט בכלל אני יכול והגב כמור תמיד אבל בניטיה לקדימה שמפילה את המות זה בעיה בטכניקה או בשווי משקל או בגמישות
לגבי טכניקה אני ינסה לעמוד יותר רחב וירחיב את התפיסה בידים, יכול להיות עוד בעיה בטכניקה חוץ מיזה שיכולה לגרום לגב לנטות ?
לגבי גמישות, גמישות של איזה שרירים יכולה להיות הבעיה?
ויכול להיות שזה באמת שווי משקל?

נערך לאחרונה:
זה לא שאני לא יכול לעשות סקוואט בכלל אני יכול והגב כמור תמיד אבל בניטיה לקדימה שמפילה את המות זה בעיה בטכניכה או בשווי משקל או בגמישות
לגבי טכניכה אני ינסה לעמוד יותר רחב וירחיב את התפיסה בידים, יכול להיות עוד בעיה בטכניכה חוץ מיזה שיכולה לגרום לגב לנטות ?
לגבי גמישות, גמישות של איזה שרירים יכולה להיות הבעיה?
ויכול להיות שזה באמת שווי משקל?
הבעיה היא שאתה לא יודע איך לבצע את התנועה ומזה נובעות כל הבעיות, בSS יש פרק על תרגילי עזר ופרונט סקוואט הוא אחד מהם, תקרא או שתבקש ממישהו שיתרגם לך ותעלה סרטונים לביקורת, מה הבעיה להעלות סרטון לאינטרנט? אף אחד לא יחטוף אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית