הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחרות

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
אהלן קוראים לי אדיר אני בן 24 מתאמן מגיל 14 ומגיל 16 מתאמן יותר אדוק ומסודר.
אני שוקל 60 קילו בגובה 1.65 אני מרים משקלים מכובדים מאוד בעל כוח מתפרץ וסיבולת גבוה
אני מאוד אוהב לאתגר את עצמי וחשבתי על ללכת לתחרויות של תרגילים כמו מקבילים בנצ' פרס יד קדמית מתח
לא אוהב להשוויץ במשקלי עבודה שלי אבל מקבילים אני עושה 75 קילו 5x3 בנץ' 90 קילו 5x3 יד קדמית 40 קילו 10x3
לציין שאני נקי מחומרים, אפילו אלכוהול לא שתיתי בחיים שלי xD
אני אוהב ברזלים ואת המחשב שלי.

• פותח/ת השרשור
הכי מצחיק זה שלמרות ששאלו אותו במה הוא רוצה להתחרות כי זה לא מובן מצורת הכתיבה בפוסט הוא הגיב בלי לטרוח לענות על השאלה.

קבילים בנצ' פרס יד קדמית מתח
בתחרויות פאוורליפטינג יש מקצה של בנצ' פרס בלבד.
יש 2 איגודים בארץ שעושים זאת, אחד מהם מוכר כאן בפורום ע"י @PowerLifting
תוכל לקבל מידע ממנו בנושא.
אין תחרויות של מקבילים ומתח, מה שכן אחד לכמה זמן היו עושים פעם מקצה של barbell curls, אבל אני חושב שזה ירד מהפרק.

לא אוהב להשוויץ במשקלי עבודה שלי אבל מקבילים אני עושה 75 קילו 5x3 בנץ' 90 קילו 5x3
@incin
הראק מעוניין בדרישת חוב?
תוהה1

אהלן קוראים לי אדיר אני בן 24 מתאמן מגיל 14 ומגיל 16 מתאמן יותר אדוק ומסודר.
אני שוקל 60 קילו בגובה 1.65 אני מרים משקלים מכובדים מאוד בעל כוח מתפרץ וסיבולת גבוה
אני מאוד אוהב לאתגר את עצמי וחשבתי על ללכת לתחרויות של תרגילים כמו מקבילים בנצ' פרס יד קדמית מתח
  • לא אוהב להשוויץ במשקלי עבודה שלי אבל מקבילים אני עושה 75 קילו 5x3 בנץ' 90 קילו 5x3 יד קדמית 40 קילו 10x3
לציין שאני נקי מחומרים, אפילו אלכוהול לא שתיתי בחיים שלי xD
אני אוהב ברזלים ואת המחשב שלי.

יד קדמית עם 40 קילו 10 חזרות ל3 סטים? אני רוצה לראות סט אחד בלבד. צלם את עצמך באימון ותעלה לכאן.
אתה בכל מקרה מחויב לעשות את זה , עקב דבר שנקרא "חוב לראק" - אמרת משהו שלא נשמע הגיוני , עכשיו תוכיח.

יד קדמית עם 40 קילו 10 חזרות ל3 סטים? אני רוצה לראות סט אחד בלבד. צלם את עצמך באימון ותעלה לכאן.
אתה בכל מקרה מחויב לעשות את זה , עקב דבר שנקרא "חוב לראק" - אמרת משהו שלא נשמע הגיוני , עכשיו תוכיח.
אולי הוא התכוון למוט אולימפי, סך משקל של 40 קג

יד קדמית זה לא מעניין . מקבילים עם 73 קילו , זה מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית