הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחרות

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
אהלן קוראים לי אדיר אני בן 24 מתאמן מגיל 14 ומגיל 16 מתאמן יותר אדוק ומסודר.
אני שוקל 60 קילו בגובה 1.65 אני מרים משקלים מכובדים מאוד בעל כוח מתפרץ וסיבולת גבוה
אני מאוד אוהב לאתגר את עצמי וחשבתי על ללכת לתחרויות של תרגילים כמו מקבילים בנצ' פרס יד קדמית מתח
לא אוהב להשוויץ במשקלי עבודה שלי אבל מקבילים אני עושה 75 קילו 5x3 בנץ' 90 קילו 5x3 יד קדמית 40 קילו 10x3
לציין שאני נקי מחומרים, אפילו אלכוהול לא שתיתי בחיים שלי xD
אני אוהב ברזלים ואת המחשב שלי.

לפעמים הסטראודים דופקים את קו המחשבה. בהחלט נשמע הגיוני יותר ל60 ק"ג משקל גוף פלוס 15ק"ג למקבילים.
שום דבר מעניין.
לעניינו , מורן , אני מבין שגם אתה חובב בייספס וכ'ו?
אז אני נכון להיום עובד על 35 ק"ג לכל יד , שמאל מתפקדת מהר יותר. סרטון וכו' בשמחה בוואטסאפ.
לפותח האשכול , גם 40 קילו לשתי ידיים עדיין נשמע לי לא הגיוני למשקל הגוף שלך , צלם לנו סרטון

לפעמים הסטראודים דופקים את קו המחשבה. בהחלט נשמע הגיוני יותר ל60 ק"ג משקל גוף פלוס 15ק"ג למקבילים.
שום דבר מעניין.
לעניינו , מורן , אני מבין שגם אתה חובב בייספס וכ'ו?
אז אני נכון להיום עובד על 35 ק"ג לכל יד , שמאל מתפקדת מהר יותר. סרטון וכו' בשמחה בוואטסאפ.
לפותח האשכול , גם 40 קילו לשתי ידיים עדיין נשמע לי לא הגיוני למשקל הגוף שלך , צלם לנו סרטון
שיפרסם בנוסף בדיקת שתן..
40 קילו בייספס ונקי מחומרים?
לא הגיוני

• פותח/ת השרשור
לכל המבקרים בצדק אני מבין אתכם הרבה התפלאו ולא סתם פתחתי פה אשכול שאני מעוניין להתחרות
אני יצלם סרטונים בקרוב שבוע טוב אנשים 😃

אהלן קוראים לי אדיר אני בן 24 מתאמן מגיל 14 ומגיל 16 מתאמן יותר אדוק ומסודר.
אני שוקל 60 קילו בגובה 1.65 אני מרים משקלים מכובדים מאוד בעל כוח מתפרץ וסיבולת גבוה
אני מאוד אוהב לאתגר את עצמי וחשבתי על ללכת לתחרויות של תרגילים כמו מקבילים בנצ' פרס יד קדמית מתח
לא אוהב להשוויץ במשקלי עבודה שלי אבל מקבילים אני עושה 75 קילו 5x3 בנץ' 90 קילו 5x3 יד קדמית 40 קילו 10x3
לציין שאני נקי מחומרים, אפילו אלכוהול לא שתיתי בחיים שלי xD
אני אוהב ברזלים ואת המחשב שלי.

בנץ' 90 ק"ג ומקבילים 75 ק"ג, סה"כ הגיוני.

Dror267 - מקבילים 75 ק"ג לחמישיה ויד קדמית עם דאמבל של 40 ק"ג לעשר חזרות, עד 20.11.2016.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הוא מחשב גם משקל גוף ב-75 האלה.
לכן מנחם בגין עושה 105, TvrSp12 עושה 155 ו- @Matty עושה 250 (משתמש בגרוויטון ושם עזרה של 40 קילו).

אל תכניס לי מילים לפה 😃
70 קילו נקי ל 3 חזרות +המשקל שלי שזה 130 קילו ידידי
לא מבין את ההיגיון הדבילי וסליחה על המילה שלך ושל עוד כמה אחרים שאשכרה חושבים שפתחתי אשכול רוצה להתחרות במקבילים לדוגמא עם משקל של עוד 15 קילו lol אתה צריך לקחת אנשים טיפה יותר רציני כנראה רמת ההיגיון שלך לא מאפשרת לך לראות אנשים חזקים באמת 😃

אל תכניס לי מילים לפה 😃
70 קילו נקי ל 3 חזרות +המשקל שלי שזה 130 קילו ידידי
לא מבין את ההיגיון הדבילי וסליחה על המילה שלך ושל עוד כמה אחרים שאשכרה חושבים שפתחתי אשכול רוצה להתחרות במקבילים לדוגמא עם משקל של עוד 15 קילו lol אתה צריך לקחת אנשים טיפה יותר רציני כנראה רמת ההיגיון שלך לא מאפשרת לך לראות אנשים חזקים באמת 😃
מחכים לסרטון 😃
Dror267 - מקבילים 75 ק"ג לחמישיה ויד קדמית עם דאמבל של 40 ק"ג לעשר חזרות, עד 20.11.2016.

• פותח/ת השרשור

דאמבל? אל תכניס לי מילים לפה לא אמרתי בכלל את המילה הזאת אני עושה 40 עם מוט של 20 קילו + פלטות של 10 כל צד.
לא מבין למה מנסים להכניס לי פה מילים לפה וכל הביקורות הרעות האלה.. קשה לכם לראות מישהו טבעי מרים משקלים מכובדים
קצת מאוכזב שפתחתי פה אשכול.. "חוב לראק".. למי באמת אכפת לא חייב להוכיח לכם כלום מה שכן אני רוצה להוכיח את עצמי בתחרות עצמה לכם אני לא חייב כלום ושום דבר וכל הביקורות הרעות והלא מעודדות שוות ל*** חשבתי שיש פה אנשים שיודעים לפרגן מסתבר שהרוב לצד השלילי

ממקבילים 5*3 עם 75 קג זה הפך ל 70 לשלשה?
נזרום איתך. אשמח לאכול את הכובע כשתעלה את הסרטון

75 לשלשה זה השיא שלי וכמובן שלא עושה את זה מאמון לאימון אני נותן 90-95% ולא את ה-100 מחשש לפציעות.
70 זה מספיק מכובד למשקל שלי יותר עומס על המרפק לא רלוונטי ולא ייקח סיכון בשביל להוכיח לך משהו

דאמבל? אל תכניס לי מילים לפה לא אמרתי בכלל את המילה הזאת אני עושה 40 עם מוט של 20 קילו + פלטות של 10 כל צד.
לא מבין למה מנסים להכניס לי פה מילים לפה וכל הביקורות הרעות האלה.. קשה לכם לראות מישהו טבעי מרים משקלים מכובדים
נעדכן את זה למוט אל תדאג..
חוב לראק זה חוק קדוש שהרבה מחברי הפורום עברו אותו.
תצלם ותגרום לכולם לאכול את הכובע.

קצת מאוכזב שפתחתי פה אשכול.. "חוב לראק".. למי באמת אכפת לא חייב להוכיח לכם כלום מה שכן אני רוצה להוכיח את עצמי בתחרות עצמה לכם אני לא חייב כלום ושום דבר וכל הביקורות הרעות והלא מעודדות שוות ל*** חשבתי שיש פה אנשים שיודעים לפרגן מסתבר שהרוב לצד השלילי

75 לשלשה זה השיא שלי וכמובן שלא עושה את זה מאמון לאימון אני נותן 90-95% ולא את ה-100 מחשש לפציעות.
70 זה מספיק מכובד למשקל שלי יותר עומס על המרפק לא רלוונטי ולא ייקח סיכון בשביל להוכיח לך משהו

יאללה נשמה תתקדם לחדר כושר לסרטונים , מחכים לראות

אתה

אתה קושר על עצמך 70 קילו ועושה 3 חזרות ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית