הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דד ליפט רומני

עמידה - כמו בדדליפט. אין סיבה שהרגליים יהיו בזוית כזאת החוצה.
ברכיים - צריך לשבור ובסוף אפשר גם לכופף קצת, אבל אתה מכופף יותר מדי מוקדם מדי.
גו - יורד בסדר גמור, אל תעצור כל כך מוקדם. אתה שומר יפה על הקשת, תן לעצמך לרדת יותר עמוק, כמעט עד שהגב בסכנת התעגלות.

• פותח/ת השרשור
גו - יורד בסדר גמור, אל תעצור כל כך מוקדם. אתה שומר יפה על הקשת, תן לעצמך לרדת יותר עמוק, כמעט עד שהגב בסכנת התעגלות.
אם אני ארד עוד הרבה זה לא יעליב קצת את הרומנים אבל ? כי זה יהיה כמעט דד ליפט רגיל

1) למה אתה עושה דדליפט רומני?
2) תוכל לפרט על התכנית והמטרה שלך?
3) אתה מתאמן עם נעלי ריצה?

שוב, אותם דגשים:
1. עמידה כמו בדדליפט רגיל, כלומר עמידה צרה עם כפות רגליים שפונות קדימה
2. הברכיים צריכות להיות פשוט לא נעולות, הן לא צריכות להתכופף מעבר הפיצוי של התנועה, כלומר אגן הולך אחורה והשוקיים מאונכות לרצפה, הזווית של הברך צריכה רק לשקף את התנועה הזאת.
3. אתה מוריד את האגן כדי לרדת למטה יותר, זה לא צריך לקרות, הירידה היא רק מהאגן עד הראש
תוריד את המשקל, כי זה גורם לך לעשות טעויות

• פותח/ת השרשור
שוב, אותם דגשים:
1. עמידה כמו בדדליפט רגיל, כלומר עמידה צרה עם כפות רגליים שפונות קדימה
2. הברכיים צריכות להיות פשוט לא נעולות, הן לא צריכות להתכופף מעבר הפיצוי של התנועה, כלומר אגן הולך אחורה והשוקיים מאונכות לרצפה, הזווית של הברך צריכה רק לשקף את התנועה הזאת.
3. אתה מוריד את האגן כדי לרדת למטה יותר, זה לא צריך לקרות, הירידה היא רק מהאגן עד הראש
תוריד את המשקל, כי זה גורם לך לעשות טעויות

1. טוב אז רגליים לגמרי ישר יתוקן
2. פה לא הבנתי פרקטית מה אני צריך לעשות עם הברכיים כי אני הבנתי שהתנועה צריכה לבוא רק מהכתפיים כאילו שיורדות למטה
3. בסרטון הקודם זה לא קרה נכון? זה כי אני מנסה לרדת יותר למטה

1. טוב אז רגליים לגמרי ישר יתוקן
2. פה לא הבנתי פרקטית מה אני צריך לעשות עם הברכיים כי אני הבנתי שהתנועה צריכה לבוא רק מהכתפיים כאילו שיורדות למטה
3. בסרטון הקודם זה לא קרה נכון? זה כי אני מנסה לרדת יותר למטה
2. הברכיים שלך מתכופפות יותר מדי, כלומר נראה שיש כיפוף פעיל שלהן, שזה אמור להיות תנועה פסיבית
3. גם בקודם היה את זה

• פותח/ת השרשור

בגב, אבל בשאר לא

אבל אני רואה שהרגליים פה כן בחוץ בסרטון של מארק ריפטו שהוא מלמד

אבל אני רואה שהרגליים פה כן בחוץ בסרטון של מארק ריפטו שהוא מלמד

זה כי זו העמדה שטובה לו
גם אני מפנה אותן טיפה החוצה כי ככה אני מרגיש שהאגן שלי יושב טוב עם הירך, כי ישר לחלוטין גורם לי לאי נוחות
אבל כשלומדים תרגיל חדש תמיד לומדים אותו בצורה הכי פורמלית ולפי הספר שיש, ואז משנים דברים לפי המבנה הטבעי שלך

• פותח/ת השרשור
זה כי זו העמדה שטובה לו
גם אני מפנה אותן טיפה החוצה כי ככה אני מרגיש שהאגן שלי יושב טוב עם הירך, כי ישר לחלוטין גורם לי לאי נוחות
אבל כשלומדים תרגיל חדש תמיד לומדים אותו בצורה הכי פורמלית ולפי הספר שיש, ואז משנים דברים לפי המבנה הטבעי שלך
ניסיתי שוב מה אומר?

ניסיתי שוב מה אומר?

צריך עוד קצת לעבוד על הטכניקה, כי החזרות האחרונות נראות טוב, אבל הראשונות רואים שהגב העליון יורד לפני שהתחת יוצא החוצה, אז אתה מאבד את תנוחת הגב הטבעית שלך

• פותח/ת השרשור
צריך עוד קצת לעבוד על הטכניקה, כי החזרות האחרונות נראות טוב, אבל הראשונות רואים שהגב העליון יורד לפני שהתחת יוצא החוצה, אז אתה מאבד את תנוחת הגב הטבעית שלך
תגיד לי בידיוק איזה חזרה נראית טוב שאני ישחזר אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית