נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני ארד עוד הרבה זה לא יעליב קצת את הרומנים אבל ? כי זה יהיה כמעט דד ליפט רגילעמידה - כמו בדדליפט. אין סיבה שהרגליים יהיו בזוית כזאת החוצה.
ברכיים - צריך לשבור ובסוף אפשר גם לכופף קצת, אבל אתה מכופף יותר מדי מוקדם מדי.
גו - יורד בסדר גמור, אל תעצור כל כך מוקדם. אתה שומר יפה על הקשת, תן לעצמך לרדת יותר עמוק, כמעט עד שהגב בסכנת התעגלות.
אם היית טורח לנסות להבין את התגובה הקודמת לא היית כותב את התגובה הזואם אני ארד עוד הרבה זה לא יעליב קצת את הרומנים אבל ? כי זה יהיה כמעט דד ליפט רגיל
מה אומר ?אם אני ארד עוד הרבה זה לא יעליב קצת את הרומנים אבל ? כי זה יהיה כמעט דד ליפט רגיל
שוב, אותם דגשים:
1. עמידה כמו בדדליפט רגיל, כלומר עמידה צרה עם כפות רגליים שפונות קדימה
2. הברכיים צריכות להיות פשוט לא נעולות, הן לא צריכות להתכופף מעבר הפיצוי של התנועה, כלומר אגן הולך אחורה והשוקיים מאונכות לרצפה, הזווית של הברך צריכה רק לשקף את התנועה הזאת.
3. אתה מוריד את האגן כדי לרדת למטה יותר, זה לא צריך לקרות, הירידה היא רק מהאגן עד הראש
תוריד את המשקל, כי זה גורם לך לעשות טעויות
2. הברכיים שלך מתכופפות יותר מדי, כלומר נראה שיש כיפוף פעיל שלהן, שזה אמור להיות תנועה פסיבית1. טוב אז רגליים לגמרי ישר יתוקן
2. פה לא הבנתי פרקטית מה אני צריך לעשות עם הברכיים כי אני הבנתי שהתנועה צריכה לבוא רק מהכתפיים כאילו שיורדות למטה
3. בסרטון הקודם זה לא קרה נכון? זה כי אני מנסה לרדת יותר למטה
בגב, אבל בשאר לא@stitch אמר שהכיפוף שלי בגב טוב
עמידה - כמו בדדליפט. אין סיבה שהרגליים יהיו בזוית כזאת החוצה.
ברכיים - צריך לשבור ובסוף אפשר גם לכופף קצת, אבל אתה מכופף יותר מדי מוקדם מדי.
גו - יורד בסדר גמור, אל תעצור כל כך מוקדם. אתה שומר יפה על הקשת, תן לעצמך לרדת יותר עמוק, כמעט עד שהגב בסכנת התעגלות.
בגב, אבל בשאר לא
אבל אני רואה שהרגליים פה כן בחוץ בסרטון של מארק ריפטו שהוא מלמד
ניסיתי שוב מה אומר?זה כי זו העמדה שטובה לו
גם אני מפנה אותן טיפה החוצה כי ככה אני מרגיש שהאגן שלי יושב טוב עם הירך, כי ישר לחלוטין גורם לי לאי נוחות
אבל כשלומדים תרגיל חדש תמיד לומדים אותו בצורה הכי פורמלית ולפי הספר שיש, ואז משנים דברים לפי המבנה הטבעי שלך
ניסיתי שוב מה אומר?
תגיד לי בידיוק איזה חזרה נראית טוב שאני ישחזר אותהצריך עוד קצת לעבוד על הטכניקה, כי החזרות האחרונות נראות טוב, אבל הראשונות רואים שהגב העליון יורד לפני שהתחת יוצא החוצה, אז אתה מאבד את תנוחת הגב הטבעית שלך
הכי טובה לדעתי הייתה הרביעית, למרות שהיא גם לא מושלמת, אבל זו התחלה טובהתגיד לי בידיוק איזה חזרה נראית טוב שאני ישחזר אותה
מה עוד לשפר נראלי הגב בסדר לאהכי טובה לדעתי הייתה הרביעית, למרות שהיא גם לא מושלמת, אבל זו התחלה טובה
מה עוד לשפר נראלי הגב בסדר לא
אז אתה אומר הרומנים היו רואים את זה והיו גאים בי ?נראה סבבה בגדול