הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SARMs

The Ninja

משתמש מתחיל
139
16
נק' מוניטין:
16
139
16
שלום, רציתי לשאול על הSARMS, האם זה באמת קיים חומר הדומה לסטרואידים אך ללא תופעות לוואי אמיתיות? טוענים שSARMS פועלים כמו סטרואידים ואין סכנה אמיתית.
אשמח לדעות, אם יש פה אנשים שיכולים להגיד על זה משהו מניסיון אישי שלהם. על פי מה שאני ראיתי זה חומר חוקי, השאלה היא אפשר לקחת בכל גיל?

פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת זה באמת אין לזה תופעות לוואי? סכנות? הרעלת כבד? ועד כמה בטוח זה

SARMS הם אומנם לא סטרואידים אבל מביאים איתם גם תופעות לוואי. יש את הדעה הרווחת שהם לא משתקים את ציר הHPTA אני חושב שזה קשקוש, שאני לקחתי אוסטרין הרגשתי מושבת יותר מאשר הרגשה של התחלת PCT, כן יש כמה שהם חזקים ומביאים תוצאות טובות (הכל בהתאם לתזונה כמובן) אבל אין כזה דבר ללא תופעות לוואי, הם נקשרים לרצפטורים האנדרוגניים ויכולים במידה מסוימת להראות תופעות לוואי כמו חומרים אחרים.
פעם שהם רק נכנסו "לשוק" היה באז מאד גדול, אני אישית לא מתלהב בכלל וכמו שאמרתי לקחתי אוסטרין ולקחתי gw501516.

• פותח/ת השרשור
SARMS הם אומנם לא סטרואידים אבל מביאים איתם גם תופעות לוואי. יש את הדעה הרווחת שהם לא משתקים את ציר הHPTA אני חושב שזה קשקוש, שאני לקחתי אוסטרין הרגשתי מושבת יותר מאשר הרגשה של התחלת PCT, כן יש כמה שהם חזקים ומביאים תוצאות טובות (הכל בהתאם לתזונה כמובן) אבל אין כזה דבר ללא תופעות לוואי, הם נקשרים לרצפטורים האנדרוגניים ויכולים במידה מסוימת להראות תופעות לוואי כמו חומרים אחרים.
פעם שהם רק נכנסו "לשוק" היה באז מאד גדול, אני אישית לא מתלהב בכלל וכמו שאמרתי לקחתי אוסטרין ולקחתי gw501516.

שמעתי על זה שאנשים הרגישו מושבתים. כשאתה אומר מושבת למה אתה בעיקר מתכוון? ויש להם פגיעה כלשהי שהיא לתמיד?

סליחה על החפירה אני פשוט מנסה ללמוד כמה שיותר על זה

פגיעה בלתי הפיכה כנראה שלא יהיה, שהתחלתי לקחת אוסטרין אחרי כמה ימים החשק המיני פשוט נעלם לי, התאבון שלי ירד, והרגשתי ממש לא טוב מבחינה פסיכולוגית... זה מוביל אותי לזה שכנראה יש סוג של השבתה של הציר או פגיעה במשהו.
ממש לא אהבתי את האוטסרין וגם בחינם אני לא יגע בזה יותר.

• פותח/ת השרשור
פגיעה בלתי הפיכה כנראה שלא יהיה, שהתחלתי לקחת אוסטרין אחרי כמה ימים החשק המיני פשוט נעלם לי, התאבון שלי ירד, והרגשתי ממש לא טוב מבחינה פסיכולוגית... זה מוביל אותי לזה שכנראה יש סוג של השבתה של הציר או פגיעה במשהו.
ממש לא אהבתי את האוטסרין וגם בחינם אני לא יגע בזה יותר.

והLGD? בנוסף יש איזה גיל ספציפי שצריך להיות כדי להתחיל?

לא ניסיתי אותו, יש לו חוות דעת טובות ביחד עם הS4, מבחינת גיל אין לזה חוק מיוחד אבל כן הייתי מחכה לעבור את גיל 21 לפני שאני נוגע בחומר כזה או אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית