הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לעבור לABC

shalev amar

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אז ככה אני מתאמן 4 חודש במכון וחודש ראשון עשיתי fbw לא הכי טוב בעולם בלשון המעטה התייאשתי ממנו ועברתי לab ארבע פעמים בשבוע והתחלתי להתקדם בצורה משמעותית אבל עכשיו ab כבר לא כל כך מתאימה אני מרגיש אני צריך לחלק את הכוח בין 3 השרירים וזה גורע ממני הרבה אנרגיה וגורם לי להזניח שרירים מסויימת אם זה גב,רגליים,כתפיים
אז חשבתי לעבור לABC חמש פעמים בשבוע ככה גם האימון שלי יתקצר וגם אני ארגיש שאני עובד על כל שריר כמו שצריך אבל מצד אחד חשבתי גם על fbw ארבע פעמים בשבוע בגלל שלא בצעתי אותה כראוי בעבר.
אבל הסיבה המרכזית שאני רוצה לעבור תכנית זה בגלל האורך של האימון והפגיעה שלו בארוחות שלי.
משקלי עבודה:סקוואט 32+המוט,בנץ פרס 34+המוט, דדליפט עדיין לא עושה בגלל הגיל (14) ועדיין מתרגל את הטכניקה שלו.

זה שאתה בן 14 זה לא אומר שאסור לעשות לך דדליפט, תתרגל טכניקה ותתחיל.
את המשקלי עבודה כותבים כולל המוט, ככה זה סתם מבלבל, אל תתחיל ABC, אתה תתקדם הרבה יותר טוב בAB/FBW.
ולא עושים FBW ארבע פעמים בשבוע, מציע לך לעשות FBW ובאימון שבאמצע השבוע להחליף את הסקוואט בדדליפט ככה תכניס את הדדליפט בלי להרוג את עצמך יותר מדי.
אם האימון ארוך מדי אז תוריד טיפה תרגילים מבודדים.

• פותח/ת השרשור
זה שאתה בן 14 זה לא אומר שאסור לעשות לך דדליפט, תתרגל טכניקה ותתחיל.
את המשקלי עבודה כותבים כולל המוט, ככה זה סתם מבלבל, אל תתחיל ABC, אתה תתקדם הרבה יותר טוב בAB/FBW.
ולא עושים FBW ארבע פעמים בשבוע, מציע לך לעשות FBW ובאימון שבאמצע השבוע להחליף את הסקוואט בדדליפט ככה תכניס את הדדליפט בלי להרוג את עצמך יותר מדי.
אם האימון ארוך מדי אז תוריד טיפה תרגילים מבודדים.

אני עדיין מתרגל את הטכניקה של הדדליפט אני לא אתחיל אותו עד שאהיה בטוח במאה אחוז בטכניקה שלי. ולמה אי אפשר fbw ארבע פעמים בשבוע המקסימום זה 3?

כי אם בשבוע אחד תתאמן ארבע פעמים בשבוע שאחרי תתאמן שלוש. יש כאלו שמתאמנים "3.5".
בתוכניות FBW נהוג להתאמן שלוש פעמים בשבוע בשביל לא להעמיס על הגוף, לפעמים דרוש להתאושש יותר מיום, ולא תמיד צריך לתת פול מצערת, במיוחד לא בהילוך ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית