הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss קצת שונה?

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אוקיי אז אני כבר חודשיים מאז שנרשמתי לחדר כושר ואלו המשקלים שלי:
סקוואט 42.5 קילו 5×5 (55 קילו לחזרה אחת)
דדליפט 45 קילו 5×5 (למרות שנראה לי שאני יכולה יותר אבל לא בדקתי)
בנץ' 25 קילו 3×3
מתח אני עושה חזרה אחת אולי שתיים ביום טוב

אני יודעת שמומלץ למתחילים ss אבל בתכנית הזו עולים הרבה מאוד בשומן ובהמשך כשארצה להתחיל חיטוב אני לא אוכל (עוד פעם העניין עם ההורים) אז אני לא רוצה לעשות את התכנית הזו לא משנה כמה היא תעלה אותי במסת שריר בדיוק מהסיבה הזו שאחר כך אני סוג של אתקע עם השומן הזה.
מה גם שאין לי תפריט מדויק בגלל שההורים לא מרשים כי הרי "תפריט זה לדיאטה" -_-
אז אני כל ערב צריכה לסדר לעצמי תפריט חדש למחרת לפי מה שיש במקרר, למרות שלי אין בעיה לבשל לעצמי ארוחות אפילו כל יום אני גם הרבה מאוד פעמים קונה אוכל בכסף שלי ובאמת שאני לא רוצה שהם יעבדו בשבילי או יבשלן לי רק שיתנו לי לעשות הכל לעצמי וזהו אבל ההורים נגד. אז הרבה פעמים אם הם נגיד מכינים איזה שהוא בשר אני לא יודעת בדיוק מה הערכים שלו כי אין לי מושג ממה ואיך הן הכינו אותו אז אני צריכה" לנחש" וכמובן שאני לא מודדת את האוכל במשקל מטבח כי חא מרשים לי . בקיצור השאלה בכלל הייתה האם אני יכולה לעשותss אבל לא להעלות משקלים כל אימון אלא בקצב שלי כי אני לא אוכל לאכול במאזן קלורי חיובי כל כך גדול . או שעדיף כבר תכנית אחרת ואיזו?

אבל בתכנית הזו עולים הרבה מאוד בשומן

עלייה בשומן היא נגזרת של גודל המאזן הקלורי לא סוג התוכנית שמבצעים

האם אני יכולה לעשותss אבל לא להעלות משקלים כל אימון אלא בקצב שלי כי אני לא אוכל לאכול במאזן קלורי חיובי כל כך גדול . או שעדיף כבר תכנית אחרת ואיזו?

את יכולה לעשות SS ולהתחיל במאזן קלורי יחסית נמוך וכל פעם שאת מתחילה להתקשות במשקלי עבודה לעלות את המאזן בעוד 100-200 קלוריות

לא חייב SS ו3500 קלוריות מינימום לכל בן אדם, אפשר להתקדם גם בפלוס קטן כמובן כנראה זה יצור מצב שאת תסיימי עם משקלי עבודה יותר נמוכים בקצת מאשר אדם שאוכל 1000 מעל הניטראלי אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות SS ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון

אז הרבה פעמים אם הם נגיד מכינים איזה שהוא בשר אני לא יודעת בדיוק מה הערכים שלו כי אין לי מושג ממה ואיך הן הכינו אותו אז אני צריכה" לנחש"

תשאלי אותם איזה בשר זה רק
ותשתמשי בזה (תתעלמי מהעמודה של הקלורוית)
http://img41.imageshack.us/img41/1903/36538101521543082400573.jpg

• פותח/ת השרשור
עלייה בשומן היא נגזרת של גודל המאזן הקלורי לא סוג התוכנית שמבצעים

את יכולה לעשות SS ולהתחיל במאזן קלורי יחסית נמוך וכל פעם שאת מתחילה להתקשות במשקלי עבודה לעלות את המאזן בעוד 100-200 קלוריות

לא חייב SS ו3500 קלוריות מינימום לכל בן אדם, אפשר להתקדם גם בפלוס קטן כמובן כנראה זה יצור מצב שאת תסיימי עם משקלי עבודה יותר נמוכים בקצת מאשר אדם שאוכל 1000 מעל הניטראלי אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות SS ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון

תשאלי אותם איזה בשר זה רק
ותשתמשי בזה (תתעלמי מהעמודה של הקלורוית)
http://img41.imageshack.us/img41/1903/36538101521543082400573.jpg
אבל אם צריך להעלות משקלי עבודה כל אימון אז צריך לאכול בשביל זה במאזן קלורי די גדול בשביל להתאושש לא? ולזה התכוונתי שבגלל זה עולים הרבה בשומן. גם אם אני אדע איזה בשר הם עושים אני לא יכולה לשקול אותו ואס אני צריכה לנחש כמה גרם בערל יש שם ואם הם נגיד מטגנים אותו אז כמה שמן יש .. זה לא רק בשר זה היה דוגמה אחת... ותמיד הערכים יוצאים שונים בתפריט שאני בונה כל יום מחדש פעם פחמימות 260 פעם זה 210...

אבל אם צריך להעלות משקלי עבודה כל אימון אז צריך לאכול בשביל זה במאזן קלורי די גדול בשביל להתאושש לא?

לא בדיוק אפשר להתקדם גם על מאזן יותר נמוך ובהתאם אם יש צורך לעלות קלוריות
אל תשכחי שאת גם עולה במשקל תוך כדי וגם הגוף שלך שורף קלוריות באימון אז אם התחלת במאזן של 500 חיובי ועלית במשקלי עבודה ובמשקל גוף אז הניטראלי שלך עלה ואז אם תישארי על אותה כמות קלוריות המאזן החיובי ירד ל300 ואז שתוסיפי קלוריות פשוט המאזן יחזור להיות 500
(סתם זרקתי מספרים)
ככה שהמאזן נשאר זהה והעלייה במשקל תהיה זהה לאורך כל התוכנית

האם אני יכולה לעשותss אבל לא להעלות משקלים כל אימון

ההמלצה העיקרית שלי עבורך היא להרגיע.
גם אם את מעריכה או מנחשת וטעית ב100-200 קלוריות לא קרה כלום.
לא כל כך מהר עולים במשקל במיוחד עבור משהי שגם כך היא גבולית מבחינת המשקל וזו מן הסתם גם הסיבה שההורים שלך דואגים.
גם עם פלוס קלורי מתון את יכולה להעלות מסת שריר.

לגבי ההתקדמות במשקלי העבודה מנסיון שלי קצב ההתקדמות אצל נשים מתון יותר בכל מקרה בלי קשר לכמה את אוכלת. כל עוד הצלחת להתקדם מאימון לאימון, טוב מאוד ותנצלי את זה. בשלב מסויים את תרדי להתקדמות של פעם בשבוע ואחר כך אפילו פעם בשבוע יהיה לך קשה.

העיקר שהמגמה היא של התקדמות.
והרבה יותר חשוב, תלמדי את עצמך קצת להרפות שליטה על האוכל. החיים לא סובבים רק על תפריט.

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק אפשר להתקדם גם על מאזן יותר נמוך ובהתאם אם יש צורך לעלות קלוריות
אל תשכחי שאת גם עולה במשקל תוך כדי וגם הגוף שלך שורף קלוריות באימון אז אם התחלת במאזן של 500 חיובי ועלית במשקלי עבודה ובמשקל גוף אז הניטראלי שלך עלה ואז אם תישארי על אותה כמות קלוריות המאזן החיובי ירד ל300 ואז שתוסיפי קלוריות פשוט המאזן יחזור להיות 500
(סתם זרקתי מספרים)
ככה שהמאזן נשאר זהה והעלייה במשקל תהיה זהה לאורך כל התוכנית
ההמלצה העיקרית שלי עבורך היא להרגיע.
גם אם את מעריכה או מנחשת וטעית ב100-200 קלוריות לא קרה כלום.
לא כל כך מהר עולים במשקל במיוחד עבור משהי שגם כך היא גבולית מבחינת המשקל וזו מן הסתם גם הסיבה שההורים שלך דואגים.
גם עם פלוס קלורי מתון את יכולה להעלות מסת שריר.

לגבי ההתקדמות במשקלי העבודה מנסיון שלי קצב ההתקדמות אצל נשים מתון יותר בכל מקרה בלי קשר לכמה את אוכלת. כל עוד הצלחת להתקדם מאימון לאימון, טוב מאוד ותנצלי את זה. בשלב מסויים את תרדי להתקדמות של פעם בשבוע ואחר כך אפילו פעם בשבוע יהיה לך קשה.

העיקר שהמגמה היא של התקדמות.
והרבה יותר חשוב, תלמדי את עצמך קצת להרפות שליטה על האוכל. החיים לא סובבים רק על תפריט.
אוקי תודה רבה על התשובות, אני באמת אשתדל להירגע קצת עם האוכל פשוט זה באמת שיגע אותי וזה ממש היה חשוב לי לשאול . יש לי עוד שאלה , זה אולי יישמע קצת מוזר ואני לא יודעת אם קיים דבר כזה אבל ככה, אני מאוד רוצה להתחרות בפאוורליפטינג (כמובן שלא עכשיו גם בגלל המשקלים הנמוכים שלי אבל בעיקר בגלל שההורים ממש ממש נגד) אבל מאוחר יותר אני ארצה להתחיל להתחרות ןהשאלה היא כזו, האם ניתן לשלב גם ליפטינג וגם בילדינג? אני אסביר, כמו שאמרתי אני רוצה להתחרות בליפטינג אבל אני גם רוצה גוף כמו של מתחרות בפיטנס או ביקיני לדוגמה (לא להתחרות בזה, רק גוף כזה) אני לא יודעת אם ואיך זה אפשרי בכלל לשלב את זה אבל אם אתם יודעים על זה משהו תוכלו לעזור לי ?

אוקי תודה רבה על התשובות, אני באמת אשתדל להירגע קצת עם האוכל פשוט זה באמת שיגע אותי וזה ממש היה חשוב לי לשאול . יש לי עוד שאלה , זה אולי יישמע קצת מוזר ואני לא יודעת אם קיים דבר כזה אבל ככה, אני מאוד רוצה להתחרות בפאוורליפטינג (כמובן שלא עכשיו גם בגלל המשקלים הנמוכים שלי אבל בעיקר בגלל שההורים ממש ממש נגד) אבל מאוחר יותר אני ארצה להתחיל להתחרות ןהשאלה היא כזו, האם ניתן לשלב גם ליפטינג וגם בילדינג? אני אסביר, כמו שאמרתי אני רוצה להתחרות בליפטינג אבל אני גם רוצה גוף כמו של מתחרות בפיטנס או ביקיני לדוגמה (לא להתחרות בזה, רק גוף כזה) אני לא יודעת אם ואיך זה אפשרי בכלל לשלב את זה אבל אם אתם יודעים על זה משהו תוכלו לעזור לי ?

כן זה אפשרי יש הרבה תוכניות שמשלבות עקרונות של פאוורליטינג ובילדינג כמו ה5/3/1 שכתבתי עליה
אבל בשביל ליצור בסיס טוב לכוח כרגע עדיף להתמקד בפווארליפטינג בפרט בזה שתעשי ss ואחרי זה תעברי לתוכנית שתתן לך יותר חופש בצורת אימון

להגיד ״אני רוצה גוף כמו של מתחרות פיטנס״ זה שקול לגבר מתחיל שיגיד שהוא רוצה גוף כמו של ארנולד. זה כנראה לא יקרה, לפחות לא בלי כמה שנים טובות של עבודה, תזונה וחומרים ברמה שרוב האנשים לא מוכנים להשקיע. תתחילי במטרות יותר קטנות וקצרות טווח.

• פותח/ת השרשור
להגיד ״אני רוצה גוף כמו של מתחרות פיטנס״ זה שקול לגבר מתחיל שיגיד שהוא רוצה גוף כמו של ארנולד. זה כנראה לא יקרה, לפחות לא בלי כמה שנים טובות של עבודה, תזונה וחומרים ברמה שרוב האנשים לא מוכנים להשקיע. תתחילי במטרות יותר קטנות וקצרות טווח.
לא התכוונתי שעוד יומיים אני מצפה לגוף של מתחרת פיטנס, אני יודעת שזה תהליך ארוך וזה ייקח לי הרבה מאוד זמן ועבודה ,פשוט הבעיה הייתה שלא ידעתי אם אפשר בכלל לשלב את זה עם ליפטינג..

לא התכוונתי שעוד יומיים אני מצפה לגוף של מתחרת פיטנס, אני יודעת שזה תהליך ארוך וזה ייקח לי הרבה מאוד זמן ועבודה ,פשוט הבעיה הייתה שלא ידעתי אם אפשר בכלל לשלב את זה עם ליפטינג..

אפשרי בהחלט.

Back
למעלה תחתית