הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקיה ועליה פתאומית במשקל

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
אני כרגע במסה נקיה שוקל 92
לפני שלוש ימים הייתי 90.8-91 וביום אחד של אכילת צ'יט עליתי קילו, כמובן שחשבתי שזה נוזלים והכל בסדר אבל אני שם לב שהמשקל לא יורד חזרה אפילו בטיפה אחרי אכילה נקיה שוב.
לא שזה יותר מדי מפריע לי הקילו הזה אבל רציתי לדעת מה ההסבר לזה כי זה קצת היה לי לא הגיוני שבגלל יום אחד יש כזו עליה

אני כרגע במסה נקיה שוקל 92
לפני שלוש ימים הייתי 90.8-91 וביום אחד של אכילת צ'יט עליתי קילו, כמובן שחשבתי שזה נוזלים והכל בסדר אבל אני שם לב שהמשקל לא יורד חזרה אפילו בטיפה אחרי אכילה נקיה שוב.
לא שזה יותר מדי מפריע לי הקילו הזה אבל רציתי לדעת מה ההסבר לזה כי זה קצת היה לי לא הגיוני שבגלל יום אחד יש כזו עליה
תישקל לפחות 5-6 ימים אחרי ארוחת הצ'יט, לא עולים קילו מארוחה אחת.

אולי
אבל זה לא משנה
מה שחשוב הוא המאזן
חיובי - עולה, לא משנה מה ההיסטוריה של הצ'יט
מה שאתה אומר זה שבמסה בארוחת צ׳יט יהיה מחיר לכל קלוריה בניגוד לחיטוב שאפשר להיות בפלוס של 1000 קלוריות ביום מסוים ועדיין לא לעלות במשקל

מה שאתה אומר זה שבמסה בארוחת צ׳יט יהיה מחיר לכל קלוריה בניגוד לחיטוב שאפשר להיות בפלוס של 1000 קלוריות ביום מסוים ועדיין לא לעלות במשקל
זה לא משנה ההרכב כמו הקלוריות. ףף

זה לא משנה ההרכב כמו הקלוריות. ףף
בגלל זה אני אוהב תקופת חיטוב, יום צ'יט (העמסה) זה יום שכולו הנאה...
שאלה נוספת באותו עניין , מתאמן בפלוס קלורי של 300 אמור לעלות סביבות 300 גרם בשבוע ומתאמן בפלוס של 500 סביבות חצי קילו בשבוע , השאלה היא האם המתאמן בפלוס 500 יעלה גם יותר מסת שריר (בנוסף ליותר שומן שהוא יעלה )?

שאלה נוספת באותו עניין , מתאמן בפלוס קלורי של 300 אמור לעלות סביבות 300 גרם בשבוע ומתאמן בפלוס של 500 סביבות חצי קילו בשבוע , השאלה היא האם המתאמן בפלוס 500 יעלה גם יותר מסת שריר (בנוסף ליותר שומן שהוא יעלה )?
לא. מעל 300 קלוריות עולים רק בשומן.

https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

נערך לאחרונה:
לא בהכרח
זה מושפע מ-המון גורמים
בכל מקרה אני די אמליץ ברוב הפעמים להגביל את העודף לעד 500
מי שמרגיש לחוץ לגבי הפיגורה, שפשוט יעשה מאסה קצת יותר ארוכה ומתונה

• פותח/ת השרשור
אולי
אבל זה לא משנה
מה שחשוב הוא המאזן
חיובי - עולה, לא משנה מה ההיסטוריה של הצ'יט
אני בפלוס קלורי כמובן, אבל למה בגלל צ'יט יש עליה כזו משמעותית, ולמה שזה לא ירד? הרי לא נשמע לי הגיוני שבאמת עליתי קילו בגלל צ'יט אחד (אגב עבר כמעט 5 ימים אין שום ירידה) ואני אומנם בפלוס קלורי אבל עד עכשיו ראיתי עליה מתונה למה שזה ישתנה בגלל ציט אחד?
אני שוב מדגיש, אני שואל בשביל לדעת לא כי זה מפריע לי בגלל זה רציתי הסבר.

אני בפלוס קלורי כמובן, אבל למה בגלל צ'יט יש עליה כזו משמעותית, ולמה שזה לא ירד? הרי לא נשמע לי הגיוני שבאמת עליתי קילו בגלל צ'יט אחד (אגב עבר כמעט 5 ימים אין שום ירידה) ואני אומנם בפלוס קלורי אבל עד עכשיו ראיתי עליה מתונה למה שזה ישתנה בגלל ציט אחד?
אני שוב מדגיש, אני שואל בשביל לדעת לא כי זה מפריע לי בגלל זה רציתי הסבר.
שלחתי לך קישור שעונה על כל השאלות שלך (זאת למשל...). למה שלא תקרא אותו?...

• פותח/ת השרשור
לאחר כמעט שבוע אני רואה כי המשקל לא יורד ונראה גם כמו עליה בשומן...(מדדתי בנוסף עם קאליפר ואני שם לב כי גם עליתי באחוז שומן)
ממש מוזר לי שהכל היה נראה בסדר ראיתי ירידה באחוזי שומן במסה אפילו, וביום אחד הכל "נהרס" כביכול (לפני היום הזה יכולתי להבחין בפחות שומן בצורה משמעותית לתקופת זמן הזו).
אני שם לב להבדלים מכיוון שכשאני צובר שומן הוא ישר מגיע למותניים וזה די בולט, אני מנחש שנוזלים זה כבר לא יכול להיות?

נערך לאחרונה:
לאחר כמעט שבוע אני רואה כי המשקל לא יורד ונראה גם כמו עליה בשומן...(מדדתי בנוסף עם קאליפר ואני שם לב כי גם עליתי באחוז שומן)
ממש מוזר לי שהכל היה נראה בסדר ראיתי ירידה באחוזי שומן במסה אפילו, וביום אחד הכל "נהרס" כביכול (לפני היום הזה יכולתי להבחין בפחות שומן בצורה משמעותית לתקופת זמן הזו).
אני שם לב להבדלים מכיוון שכשאני צובר שומן הוא ישר מגיע למותניים וזה די בולט, אני מנחש שנוזלים זה כבר לא יכול להיות?
כשאתה בפלוס קלורי, עולה כמובן גם בשומן, זה לא אומר שאתה לא ממשיך לצבור מסת שריר אלא שהשומן שאתה צובר לא נראה לך טוב ויזואלית.
זאת החלטה שלך אם לחתוך מהמסה או להתמיד.

נערך לאחרונה:
לא בהכרח
זה מושפע מ-המון גורמים
בכל מקרה אני די אמליץ ברוב הפעמים להגביל את העודף לעד 500
מי שמרגיש לחוץ לגבי הפיגורה, שפשוט יעשה מאסה קצת יותר ארוכה ומתונה
תגידו צריך לעשות יום בשבוע-שבועיים במסה שאוכלים בו חצי מהבדרך כלל ? כדי שעלייה לא תיתקע ? (בעיקר לאדם עם חילוף חומרים מהיר)

כי פה הוא כותב שזה הכרחי (אדם שתומך בשיטות הפורום ועבר תהליך) : עלייה במסה ופיתוח גוף שרירי: איך העליתי 28 ק"ג? המדריך לשחיף • רגב אליה
קראו תחת הקטגוריה
חשוב מאוד – אדפטציה תזונתית והורמונלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית