הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!
גובה: 1.75
משקל:76kg
אחוז שומן:12
מתאמן 6 פעמים בשבוע abc בנוסף 3-4 אימוני אירובי של בין 15-30 דק.
צריך עזרה בתפריט נמצא בתקופה של חיטוב

תפריט:
ארוחה 1:
3-4 ביצים עם חלמון 1 ועגבנייה אחת/ יוגורט פרו באדי עם בננה ופיבר 1

ארוחה 2:
חזה עוף/סלמון/שניצל/בקר
עם אורז/קינואה/בטטה/תפוח אדמה

ארוחה 3:
3 ביצים עם סלט עגבנייה ומלפפון עם טחינה/ יוגורט פרובאדי עם בננה ופיבר 1 תמר 1-2

ארוחה 4:
תפוח סקופ חלבון/ טונה ותפוח

ארוחה 5:
חטיף חלבון 22גר חלבון 230 קלוריות

יש לי שאלה איך אני מחשב את כמויות החלבון והכל?
עכשיו הפחמימה שאני אוכל בצהריים אני לוקח איזה כף וקצת לא משהו גדול לפי העין
איך אני יכול למדוד כמויות המלצות?
אשמח מאוד לעזרה

תחפש באינטרנט מחשבון קלוריות יש מלא גם באנגלית גן בעברית לא חסר, ותחשב את הכמויות שם.
בנוגע למדידת כמויות אם אתה מחשב כמויות לפי כפות או כל מיני כמויות שכבר מדודות וכתובות כמו גביע יוגורט אז אתה יכול להשתמש במחשבון קלוריות כמו netogreen למשל שבו יש אפשרות למדוד לפי כפות , כפיות , כוסות וכדומה.. אם יותר נוח לך פשוט תשתמש במשקל למטבח שאיתו תמדוד גם מדויק יותר את הכמות

• פותח/ת השרשור
תחפש באינטרנט מחשבון קלוריות יש מלא גם באנגלית גן בעברית לא חסר, ותחשב את הכמויות שם.
בנוגע למדידת כמויות אם אתה מחשב כמויות לפי כפות או כל מיני כמויות שכבר מדודות וכתובות כמו גביע יוגורט אז אתה יכול להשתמש במחשבון קלוריות כמו netogreen למשל שבו יש אפשרות למדוד לפי כפות , כפיות , כוסות וכדומה.. אם יותר נוח לך פשוט תשתמש במשקל למטבח שאיתו תמדוד גם מדויק יותר את הכמות
שאלה נוספת אלייך כמה גרם חלבון יש בביצה בלי הצהוב(חלמון) רק חלבון?

• פותח/ת השרשור
זה גם תלוי בגודל , אבל מצאתי שביחידה אחת (33 גרם חלבון מבושל) יש כ3.5-4 גרם חלבון
אם אני רוצה לעשות תפריט תזונה של דיאטה דלת פחמימות מה הרכב בניית התפריט צריך להיות מבחינת כמות גרם חלבון פר משקל פחמימות שומן וכו?

אם אני רוצה לעשות תפריט תזונה של דיאטה דלת פחמימות מה הרכב בניית התפריט צריך להיות מבחינת כמות גרם חלבון פר משקל פחמימות שומן וכו?
https://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחמימות/

יש המון מאמרים שיכולים לעזור לך בפורטל עם הסברים והכל בהרבה מאוד נושאים. תקרא שם גם על העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור
אם תוכל להיות ממוקד איפה בדיוק כי אני לא מוצא אני אשמח מאוד ..
אני בת, והקישור ששלחתי לך נותן לך הסבר מדויק ומלא על איך לבנות תפריט דל פחמימה מתאים בשבילך, דבר שני , המאמר הזה נמצא בפורטל של אתר קילוגרם שם יש הרבה מאוד מידע אמין ומפורט על הרבה מאוד נושאים תזונה או אימונים כל מה שאתה צריך, כנס לאתר הזה ותחפש כל מה שאתה צריך יש שם הכל , תחפש גם על העמסת פחמימות שתצטרך לבצע במידה ותבחר לעשות דל פחמימה

• פותח/ת השרשור
אני בת, והקישור ששלחתי לך נותן לך הסבר מדויק ומלא על איך לבנות תפריט דל פחמימה מתאים בשבילך, דבר שני , המאמר הזה נמצא בפורטל של אתר קילוגרם שם יש הרבה מאוד מידע אמין ומפורט על הרבה מאוד נושאים תזונה או אימונים כל מה שאתה צריך, כנס לאתר הזה ותחפש כל מה שאתה צריך יש שם הכל , תחפש גם על העמסת פחמימות שתצטרך לבצע במידה ותבחר לעשות דל פחמימה
דבר ראשון סליחה לא שמתי לב
דבר שני מדובר שם על תקופת מאסה ואני מחפש על חיטוב ולא מצאתי בפורטל..

דבר ראשון סליחה לא שמתי לב
דבר שני מדובר שם על תקופת מאסה ואני מחפש על חיטוב ולא מצאתי בפורטל..
רשום שם בהמשך את היחס שצריך להיות בין אבות המזון בתפריט (שים לב שזה באחוזים )

Back
למעלה תחתית