הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע הרבה זמן בהיקפים בידיים!

מצב
השרשור נעול

גולן

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-223
34
0
היי.
אני מתאמן די וותיק.
ולאחרונה נתקעתי בהיקפים בידיים.. כבר הרבה זמן אני תקוע על 40.

כבר שאר הגוף שלי יצא מפורפורציה. לדוגמא
בית החזה שלי ממש בולט יש הפרדות קווים, החזה ממש גדול בכללית.. והידיים ממש לא בפורפורציה לשאר הגוף.

היתי מתאמן בסדר הזה:
חזה יד קידמית
גב יד אחורית
כתפיים רגליים.
היית לי התקדמות טובה כך, לכן לא עשיתי גב קידמית וכו'.

אך השבוע שינתי את הסדר אימונים ל-חזה יד אחורית, גב יד קידמית, כתפיים רגליים.

אחרי אימון חזה, אני מתחיל לעבוד על הטרייספס:
אני עושה לחיצה צרפתית 3 סטים 8 חזרות, ואז מקבילים בתוספת 40 קילו ליד אחורית 3 סטים 10 חזרות.

יד קידמית, מוט דאבליו, 8 חזרות, 3 סטים. לאחר מכן כפיפות בעמידה,יד עולה יד יורדת 3 סטים, 8 חזרות.

בתקווה להשתפר אני אשמח אם מישהו יתן לי עצה טובה להתקדמות.
כל טיפ ותגובה תתקבל בשמחה!

אני מתקדם במשקל, ועולה כמה שיותר נקי,דובק בתפריט ולמעט מאוד אוכל צ'יטים, פשוט לא נמשך לזה.

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
daniel2 קודם כל,אני תימני אבל לא משנה...😃
אני מסכים שהוא חייב להשתפר בתרגילי הבסיס,אין ספק בכלל...
דיברתי על הבעיה שלו בחוסר פרופורציה בידיים...
אוקיי,אנחנו מסכימים על הנקודה הזאת.
אתה מסכים איתי שהתחזקות(עומס)+מאזן חיובי=גדילה?
בהנחה שכן,אתה מסכים ששרירי ידיים חזקים(=גדולים) יבנו כתוצאה מתרגילים שאפשר להתחזק בהם,שזה אומר בנצ',פרס,מתח,דדליפט , ולא כתוצאה מכפיפות/פשיטות מרפקים שפוטנציאל ההתחזקות בהם נמוך,וסביר להניח שסתם יפריעו להתקדמות בתרגילים שציינתי מקודם?
אם כן,אז על מה הוויכוח?

אנסת לבדיחה את הצורה, היא כרגע שוכבת במקלחת בתנוחה עוברית מרוב שהיא מרגישה מחוללת.
אתה כרגע ציטטת את המשתמש Vadjio.
דבר זה נוגד באופן מוחלט את מה שאמרת כאן http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=100941#post100941 ואומר שישנן שתי סיבות אפשריות למה שכתבת -
1.רצית לצאת מצחיק.
2.רצית להסיט את האש כנגד המשתמש Vadjio.
לא הסתפקת רק בלשים אותו "ברשימת ההתעלמות" לפי דבריך כדי שלא תוכל לראות יותר את מה שהוא כותב, הוספת גם שאתה לא רוצה לראות אנשים מצוטטים אותו! והינה אתה מצטט אותו ללא בושה.

צייד טרולים לשירותכם בכל עת.

נערך לאחרונה:
באמת ?.. וואי פשש איזה מדהים כל הכבוד לך!!.. אני בטוח גם שיש לך זקן, מהעודף טסט' בגוף 🤘

יש לכם כאן בעיה חמורה בהבנה, הוא עושה 100 קילו דד ליפט" וואו בדיוק השבוע ה-2 שהתחלתי לעשות את התרגיל 😵

ואני עושה 112 קילו בנץ, כמה שלך בלחץ 75 ?.. אם כמה מ"ג טסט' בשבוע? 😵‍💫🥊
אני מזמין אותך לעלות סירטוני אימון, ואני במקביל יעלה, ונראה עד כמה את יכולה לעמוד איתי בשאר התרגלים, כן ?.. אני מאתגר אותך לסקוואט מלא, ל-5 RM סט 1 עם 150 קילו, את עדין יכולה לעמוד מאוחרי המילה שלך ?..

בגרות שריר=איכות השריר, דפיינישן כמו שלברון נוהג להגיד.

ככל שגדלים בגיל, בגרות השריר במקביל עולה אבל אתם יותר מידי לצנים שצריך להגיד לך דפניישן.

זה כמו שנקח היקף יד 50 על 40 אחוז שומן, כנגד 4 אחוז שומן, מי יותר איכותי?.. איך זה נקרא?.. יופי 😣

אגב רק למען סיפוק אישי, אני מוכן לעלות לתמונה ראש בראש, למי שצחק עליי ונעשה פה השוואה מתאים ?

🤪
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא נקרא שריר בוגר כנגד שריר צעיר, זה נקרא שריר מחוטב כנגד שריר עם שומן, מה נראה לך שהשרירים שלך הם רובוטריקים?
ומה נראה לך שמישהי לא יכולה לעבור דדליפט מאה בלי להזריק?
👋 לקרקס יא 🤡

באמת ?.. וואי פשש איזה מדהים כל הכבוד לך!!.. אני בטוח גם שיש לך זקן, מהעודף טסט' בגוף 🤘

יש לכם כאן בעיה חמורה בהבנה, הוא עושה 100 קילו דד ליפט" וואו בדיוק השבוע ה-2 שהתחלתי לעשות את התרגיל 😵

אני מזמין אותך לעלות סירטוני אימון, ואני במקביל יעלה, ונראה עד כמה את יכולה לעמוד איתי בשאר התרגלים, כן ?.. אני מאתגר אותך לסקוואט מלא, ל-5 RM סט 1 עם 150 קילו, את עדין יכולה לעמוד מאוחרי המילה שלך ?..

ככל שגדלים בגיל, בגרות השריר במקביל עולה אבל אתם יותר מידי לצנים שצריך להגיד לך דפניישן.

זה כמו שנקח היקף יד 50 על 40 אחוז שומן, כנגד 4 אחוז שומן, מי יותר איכותי?.. איך זה נקרא?.. יופי 😣

אגב רק למען סיפוק אישי, אני מוכן לעלות לתמונה ראש בראש, למי שצחק עליי ונעשה פה השוואה מתאים ?

🤪
האמת שאני לא צחקתי עליך לפני שרשמת את ההודעה הזאת. מה שאתה אמרת ובגרות שריר הם שני מושגים לא קשורים, אני אפילו לא יודע למה בגרות שריר כן קשור XD. וזה נחמד שאתה מתחרה נגד בחורה (בלי לזלזל באמת), רק חשוב שתדע שמבחינת סטנדרטים היא מעליך בכמה רמות.

אנסת לבדיחה את הצורה, היא כרגע שוכבת במקלחת בתנוחה עוברית מרוב שהיא מרגישה מחוללת.

אני מבקש סליחה מכל הלב, מהבדיחה וממך :( גם ערכתי את ההודעה

אם אתה כותב את זה אין לך מושג..
תעבור על הפוסט ותקרא את המאמר שנתתי של ביל סטאר
אחר כך תבין איך זה קשור
איפה המאמר?
וכל מה שאני רואה בפוסט זה תגיע לסקוואט 1.5 משקל גוף ודדליפט 2 משקל גוף (שאני גם ככה לא מבין מה עושים סיפור מכל היחסים האלה) וההגיון שלי מקשה עלי להבין איך סקוואט מגדיל לך תיד קדמית.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא צחקתי עליך לפני שרשמת את ההודעה הזאת. מה שאתה אמרת ובגרות שריר הם שני מושגים לא קשורים, אני אפילו לא יודע למה בגרות שריר כן קשור XD. וזה נחמד שאתה מתחרה נגד בחורה (בלי לזלזל באמת), רק חשוב שתדע שמבחינת סטנדרטים היא מעליך בכמה רמות.

אני מבקש סליחה מכל הלב, מהבדיחה וממך :( גם ערכתי את ההודעה
תאמין לי אין לי כוח כבר לענות לך. אתה פשוט ליצן החצר של הפורום אה?..

הכוונה לשרירים חלבים. ככל שאתה מתאמן וצובר מסה, מחטב וכו', בסופו של פסוק אתה צובר יותר בגרות, הכוונה לשריר בשל=דפיניישן.

ואתה יכול לצחוק, אתה בסה"כ אדם ווירוטאלי עבורי ולא יותר מזה.

ולא אני לא מתחרה נגד בחורה, פשוט אמרתי לה את המציאות בלי להתבייש. היא מתגאה בדד ליפט שלה, אבל שחכה את ה-250 מ"ג של הטסט' 🙄

הכוונה לשרירים חלבים. ככל שאתה מתאמן וצובר מסה, מחטב וכו', בסופו של פסוק אתה צובר יותר בגרות, הכוונה לשריר בשל=דפיניישן.

ולא אני לא מתחרה נגד בחורה, פשוט אמרתי לה את המציאות בלי להתבייש. היא מתגאה בדד ליפט שלה, אבל שחכה את ה-250 מ"ג של הטסט' 🙄

זה בצחוק נכון?

אתה לא מוסיף לעצמך כבוד...

facepalm.jpg

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=104373&postcount=5
הודעה חמישית הפוסט הזה
ופעמיים שמתי לינק...

קשה לחפש ?
כן זכרתי את הלינק הזה אבל משום מה לא שמתי לב עכשיו.
בכל מקרה קראתי והבנתי.
עכשיו יש לי שאלה לגבי זה, גם לדוגמה אני עושה רק סקוואטים באימונים שלי והיד קדמית שלי לא עובדת בכלל, היא עדיין תגדל כשאני מעלה במשקל?
(כמה חרוזים) 🤡

בכל מקרה קראתי והבנתי.
עכשיו יש לי שאלה לגבי זה, גם לדוגמה אני עושה רק סקוואטים באימונים שלי והיד קדמית שלי לא עובדת בכלל, היא עדיין תגדל כשאני מעלה במשקל?
(כמה חרוזים) 🤡

בעיקרון כן אבל מעט
אבל אם אתה מושך (בנט אובר/פאוורקלין/דדליפט/מתח) כבד אז היד תגדל הרבה עם שאר הגוף

לכן התוכניות האלה טובות כי עם פעולה של סקווט+משיכה+לחיצה אתה עובד על כל הגוף

בכל מקרה קראתי והבנתי.
(כמה חרוזים) 🤡
אם אתה עושה רק סקוואטים אז השרירים שעובדים בסקוואטים יגדלו, אין היגיון בזה ששריר שאין עליו העמסת יתר יגדל.

🤪

תגיד, זיין מוח שכמוך, יש לך סימוכין לשטויות שאתה רושם על "בגרות שריר?"

בעצם, בהתחשב בשגיאות כתיב שלך, אני אשאל בצורה אחרת, יש לך מידע מהספרות המקצועית שיגבה את החרטה שהבאת כאן הרגע?

תגיד, זיין מוח שכמוך, יש לך סימוכין לשטויות שאתה רושם על "בגרות שריר?"

בעצם, בהתחשב בשגיאות כתיב שלך, אני אשאל בצורה אחרת, יש לך מידע מהספרות המקצועית שיגבה את החרטה שהבאת כאן הרגע?
אחי מי צריך ספרות, תסתכל על ג'יי קאטלר שמשתפר משנה לשנה, הכל בגרות שריר אחי רק פרווה ובשרי אף פעם לא חלבי.

אולי בשפת הלשון שלכם היא שונה אז אני אסביר שוב.

בואו תסבירו לי איך קאטלר לדוגמא, מגיע יותר איכותי וחד, משנה לשנה ?..

וכן אתה צודק זה לא מוסיף :🙁
כי הוא עושה חיטוב וייבוש יותר יעיל, שנה שעברה הוא היה באחוז- אחוז וחצי שומן יותר מהשנה, כמו כן עשה ייבוש כהלכה וזכו לראות יותר חיתוכים ושרירים וכל מה שזה לא יהיה.
אין דבר כזה בגרות שריר, תוציא את זה מהלקסיקון שלך, כל המפתחי גוף אומרים את זה כדי למכור עוד תוספים וכדי שיקשיבו להם כי רק בולשיט שאנשים אחרים לא מבינים מבחינה אנטומית/פיזיולוגית הם יכולים להפיץ ללא כל חשש (ולא חסר אהבלים בארה"ב, לא שבישראל חסר, אבל אני מאמין שכאן יש יותר עקב התמימות).
בכל מקרה, לגבי אדר (SystematicChaos), היא לא מזריקה ואפילו נגד הדברים הללו.
בנוסף, תתחיל להאמין בתוכניות כוח ובמה שאומרים לך באתר, אתה באת לבקש יעוץ כדי שיביאו לך אישור לעשות תוכנית ABC או מה שאתה לא עושה שם, אתה מוזמן לפנות לאתרים אחרים לבקש אישור לעשות זאת כי אנחנו לא נביא לך אחד כזה.
אם באת לבקש יעוץ אתה תכבד את חברי הפורום, אם באת לעשות קרקס אני יכול להפנות אותך להמון אתרים שישמחו לקבל אותך.
בקשר לתוכנית שלך ולך בספציפית:

א. איך אתה יכול לקרוא לעצמך מתאמן מתקדם או בינוני אם התחלת רק לפני שבועיים דדליפט?
ב. עברת את גיל 15?
ג. אתה לא יודע לעשות סקוואט, אני מוכן לשים ערבות על כך (ומבלי לזלזל, פשוט הידע שלך באשכול לא מזהיר במיוחד ויש כאן המון שטויות, ככל שיש יותר שטויות כך גם הטכניקה לקויה יותר [ בד"כ זה עובד יחד], אשמח לקבל סירטון שיוכיח לי אחרת, עם המשקלים שציינת אי שם.
ד. שיהיה בהצלחה.

כי הוא עושה חיטוב וייבוש יותר יעיל, שנה שעברה הוא היה באחוז- אחוז וחצי שומן יותר מהשנה, כמו כן עשה ייבוש כהלכה וזכו לראות יותר חיתוכים ושרירים וכל מה שזה לא יהיה.
אין דבר כזה בגרות שריר, תוציא את זה מהלקסיקון שלך, כל המפתחי גוף אומרים את זה כדי למכור עוד תוספים וכדי שיקשיבו להם כי רק בולשיט שאנשים אחרים לא מבינים מבחינה אנטומית/פיזיולוגית הם יכולים להפיץ ללא כל חשש (ולא חסר אהבלים בארה"ב, לא שבישראל חסר, אבל אני מאמין שכאן יש יותר עקב התמימות).
בכל מקרה, לגבי אדר (SystematicChaos), היא לא מזריקה ואפילו נגד הדברים הללו.
בנוסף, תתחיל להאמין בתוכניות כוח ובמה שאומרים לך באתר, אתה באת לבקש יעוץ כדי שיביאו לך אישור לעשות תוכנית ABC או מה שאתה לא עושה שם, אתה מוזמן לפנות לאתרים אחרים לבקש אישור לעשות זאת כי אנחנו לא נביא לך אחד כזה.
אם באת לבקש יעוץ אתה תכבד את חברי הפורום, אם באת לעשות קרקס אני יכול להפנות אותך להמון אתרים שישמחו לקבל אותך.
בקשר לתוכנית שלך ולך בספציפית:

א. איך אתה יכול לקרוא לעצמך מתאמן מתקדם או בינוני אם התחלת רק לפני שבועיים דדליפט?
ב. עברת את גיל 15?
ג. אתה לא יודע לעשות סקוואט, אני מוכן לשים ערבות על כך (ומבלי לזלזל, פשוט הידע שלך באשכול לא מזהיר במיוחד ויש כאן המון שטויות, ככל שיש יותר שטויות כך גם הטכניקה לקויה יותר [ בד"כ זה עובד יחד], אשמח לקבל סירטון שיוכיח לי אחרת, עם המשקלים שציינת אי שם.
ד. שיהיה בהצלחה.

LOL
משה מנסה להחזיק אותך שלא תבחר מהאתר שלו
מרוב התגובות המטומטמום של חברי הפורום וגם שלך גולן עונה להם
הזהרתי אותך לא לקחת אותם ברצינות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית