הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע הרבה זמן בהיקפים בידיים!

מצב
השרשור נעול

גולן

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-223
34
0
היי.
אני מתאמן די וותיק.
ולאחרונה נתקעתי בהיקפים בידיים.. כבר הרבה זמן אני תקוע על 40.

כבר שאר הגוף שלי יצא מפורפורציה. לדוגמא
בית החזה שלי ממש בולט יש הפרדות קווים, החזה ממש גדול בכללית.. והידיים ממש לא בפורפורציה לשאר הגוף.

היתי מתאמן בסדר הזה:
חזה יד קידמית
גב יד אחורית
כתפיים רגליים.
היית לי התקדמות טובה כך, לכן לא עשיתי גב קידמית וכו'.

אך השבוע שינתי את הסדר אימונים ל-חזה יד אחורית, גב יד קידמית, כתפיים רגליים.

אחרי אימון חזה, אני מתחיל לעבוד על הטרייספס:
אני עושה לחיצה צרפתית 3 סטים 8 חזרות, ואז מקבילים בתוספת 40 קילו ליד אחורית 3 סטים 10 חזרות.

יד קידמית, מוט דאבליו, 8 חזרות, 3 סטים. לאחר מכן כפיפות בעמידה,יד עולה יד יורדת 3 סטים, 8 חזרות.

בתקווה להשתפר אני אשמח אם מישהו יתן לי עצה טובה להתקדמות.
כל טיפ ותגובה תתקבל בשמחה!

אני מתקדם במשקל, ועולה כמה שיותר נקי,דובק בתפריט ולמעט מאוד אוכל צ'יטים, פשוט לא נמשך לזה.

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
דווקא לי זה נראה שמשה מנסה לומר לו להפסיק עם הבולשיט והליצנות ולהתחיל להתאמן כמו בן אדם או ללכת לאתר אחר בשביל לקבל אישור להמשיך עם התוכנית הליצנית שלו.

כי הוא עושה חיטוב וייבוש יותר יעיל, שנה שעברה הוא היה באחוז- אחוז וחצי שומן יותר מהשנה, כמו כן עשה ייבוש כהלכה וזכו לראות יותר חיתוכים ושרירים וכל מה שזה לא יהיה.
אין דבר כזה בגרות שריר, תוציא את זה מהלקסיקון שלך, כל המפתחי גוף אומרים את זה כדי למכור עוד תוספים וכדי שיקשיבו להם כי רק בולשיט שאנשים אחרים לא מבינים מבחינה אנטומית/פיזיולוגית הם יכולים להפיץ ללא כל חשש (ולא חסר אהבלים בארה"ב, לא שבישראל חסר, אבל אני מאמין שכאן יש יותר עקב התמימות).
בכל מקרה, לגבי אדר (SystematicChaos), היא לא מזריקה ואפילו נגד הדברים הללו.
בנוסף, תתחיל להאמין בתוכניות כוח ובמה שאומרים לך באתר, אתה באת לבקש יעוץ כדי שיביאו לך אישור לעשות תוכנית ABC או מה שאתה לא עושה שם, אתה מוזמן לפנות לאתרים אחרים לבקש אישור לעשות זאת כי אנחנו לא נביא לך אחד כזה.
אם באת לבקש יעוץ אתה תכבד את חברי הפורום, אם באת לעשות קרקס אני יכול להפנות אותך להמון אתרים שישמחו לקבל אותך.
בקשר לתוכנית שלך ולך בספציפית:

א. איך אתה יכול לקרוא לעצמך מתאמן מתקדם או בינוני אם התחלת רק לפני שבועיים דדליפט?
ב. עברת את גיל 15?
ג. אתה לא יודע לעשות סקוואט, אני מוכן לשים ערבות על כך (ומבלי לזלזל, פשוט הידע שלך באשכול לא מזהיר במיוחד ויש כאן המון שטויות, ככל שיש יותר שטויות כך גם הטכניקה לקויה יותר [ בד"כ זה עובד יחד], אשמח לקבל סירטון שיוכיח לי אחרת, עם המשקלים שציינת אי שם.
ד. שיהיה בהצלחה.

שמדברים על בגרות שריר מדברים בעיקר על הטונוס , עובי העור, "baby fat" ובכלל תרכובת הגוף שמשתנה ככל שמתבגרים ובייחוד כאשר מתאמנים במשך שנים ...

לדוגמא נניח וקאטלר היה 130 קילו בשנת 2003 והגיע בשנת 2009 לבמה על 126 קילו, איפה הוא יותר איכותי?.. אה יופי כן, זה נקרא בגרות שריר.

א. אמרתי מסיבה אישית.
ב 18
ג אני עושה סקוואט יחף , ושומר על גב זקוף וישר.
ד אני אשמח להביא לך סירטונים בהמשך.
ה אני אנסה את הבילי סטאר, ונראה איך נתקדם.

נערך לאחרונה:
דווקא לי זה נראה שמשה מנסה לומר לו להפסיק עם הבולשיט והליצנות ולהתחיל להתאמן כמו בן אדם או ללכת לאתר אחר בשביל לקבל אישור להמשיך עם התוכנית הליצנית שלו.
בוא אני מוכן לעלות תמונה, ואתה תעלה, ונראה מי ליצן רוצה 🙄

תרכובת הגוף משתנה לצורה הרצויה בהתאם לתזונה והאימונים, הדבר היחיד שבא עם הגיל זה נטייה להשמנה וקושי להתקדם באימונים. ואני לא מבין באיזה סרט אתה חי, משה כבר אמר לך להוציא את המילה מהלקסיקון ואתה בכל זאת מתעקש להמשיך עם הטרוליאדה. עובי העור עד כמה שאני יודע תלוי בגנטיקה ואחוז השומן בגוף. וWTF??? שומן תינוקות? נשמע מלחיץ.

א. אתה לא ענית על השאלה, אתה רק הסברת למה התחלת לעשות דדליפט לפני שבועיים, השאלה שלו הייתה איך אתה קורא לעצמך מתאמן בינוני/מתקדם אם התחלת לעשות דדליפט לפני שבועיים.
ב. אני לא רואה טעם להתייחס לזה.
ג. המשפט הזה רק מחזק בי את הדעה שאין לך מושג איך סקוואט אמור להיראות.
ד. אני באמת אשמח לראות.
ה. בהצלחה, SS או 5*5 יותר מתאימות לך אבל זה עדיף על הזבל שאתה עושה עכשיו, וזה ביל סטאר, לא בילי סטאר.

תרכובת הגוף משתנה לצורה הרצויה בהתאם לתזונה והאימונים, הדבר היחיד שבא עם הגיל זה נטייה להשמנה וקושי להתקדם באימונים. ואני לא מבין באיזה סרט אתה חי, משה כבר אמר לך להוציא את המילה מהלקסיקון ואתה בכל זאת מתעקש להמשיך עם הטרוליאדה. עובי העור עד כמה שאני יודע תלוי בגנטיקה ואחוז השומן בגוף. וWTF??? שומן תינוקות? נשמע מלחיץ.

א. אתה לא ענית על השאלה, אתה רק הסברת למה התחלת לעשות דדליפט לפני שבועיים, השאלה שלו הייתה איך אתה קורא לעצמך מתאמן בינוני/מתקדם אם התחלת לעשות דדליפט לפני שבועיים.
ב. אני לא רואה טעם להתייחס לזה.
ג. המשפט הזה רק מחזק בי את הדעה שאין לך מושג איך סקוואט אמור להיראות.
ד. אני באמת אשמח לראות.
ה. בהצלחה, SS או 5*5 יותר מתאימות לך אבל זה עדיף על הזבל שאתה עושה עכשיו, וזה ביל סטאר, לא בילי סטאר.

בילי זה בין חברים.

שמדברים על בגרות שריר מדברים בעיקר על הטונוס , עובי העור, "baby fat" ובכלל תרכובת הגוף שמשתנה ככל שמתבגרים ובייחוד כאשר מתאמנים במשך שנים ...

לדוגמא נניח וקאטלר היה 130 קילו בשנת 2003 והגיע בשנת 2009 לבמה על 126 קילו, איפה הוא יותר איכותי?.. אה יופי כן, זה נקרא בגרות שריר.

א. אמרתי מסיבה אישית.
ב 18
ניסיתי לא לכתוב את התגובה הזאת בגלל שראיתי את סעיף ה, אבל עזוב אתה מקרה אבוד.

בוא אני מוכן לעלות תמונה, ואתה תעלה, ונראה מי ליצן רוצה 🙄
תעלה מה שבא לך, אני לא מרגיש צורך להוכיח שום דבר, בטח שלא לך, חברי הפורום פה יודעים טוב מאוד מי מאיתנו ליצן וניתן לראות את זה דרך המלבנים האדומים מתחת לשם שלך.

אתה יודע מה מצחיק....
אני פי 1.5 ממך במשקל גוף,יותר חטוב ממך,הרבה יותר חזק והרבה(אבל ממש הרבה)
פחות ילד מפגר ממך ואתה עוד מרשה לעצמך להגיב.

*כמו שרשמתי בתגובה שלי,
ההתייחסות שלי אל פותח הפוסט הייתה כמתאמן בינוני/מתקדם(כדבריו) עם בעיית פרופורציה בידיים.
יש תחום כזה בפיתוח גוף שנקרא פרופרציה ואסטתיקה והבאתי לו עצות ספציפית לבעיה שלו.

לא כל תשובה,לכל מתאמן אמורה להסתיים בתעמיס משקל על המוט ותשתה הרבה חלב.

אבל אתה...
ליצן שכמותך,כנראה גם היית ממליץ ללי פריסט בימיו הגדולים לעשות ss ולשתות חלב בגלל שהוא לא מצליח להביא את החזה שלו לרמת שאר הגוף.(אולי אחת מהסיבות שפריסט לא לקח את האולימפיה מעולם).

אתה האבא של הליצנים בגלל התגובה. יעבוד על הראשים של הטרייספס בנפרד?
זה שהוא מרוצה מהגוף שלו עושה אותו מתאמן מתקדם? ליצן ועוד פעם ליצן 🤡

זה לא מעניין אותי כמה הוא מרים, מה שהוא כתב שם בשניים מהסעיפים זה שטויות במיץ. בנוגע לשאר ההמלצות שהבחור קיבל, אני לא מבין איזה דיון התפתח פה. הוא בא לבקש עזרה ויוצא שהוא מתווכח עם כולם, שיעשה חיים.

בקשר למשקלים, אתמול עשיתי 200 קילו סקוואט ל20 חזרות אבל אף אחד לא צילם כי הבטרייה בטלפון נגמרה, אבל אחד בשם חיזקיהו ראה אותי וחיזקיהו לא ישקר, הוא אפילו שם תפילין כל בוקר ותורם לקופות צדקה בכל יום. ובכלל, החלטתי שאני לא רוצה להחשף יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

א. אמרתי מסיבה אישית.
ב 18

למה אתה מצטט את ארבל מהפורום השני:161bd:👏😵😣

משה, זה לא קשור למי יש יותר גדול. אלה חוקי פורום. מי שמתלהב ממשקלים, חובה עליו להוכיח את זה. בגלל שאני יודע שהבחור מתאמן עם מישל, אני מאמין לו.

לעומת זאת, tal_s עדיין חייב לנו הוכחה עד יום חמישי.

חח ביום שישי או שבת תקבלו סירטון של דדליפט ועוד בונוס של דדליפט ביד אחת עם 110-120 קילו
בלי רצועות כמובן
סקוואט יהיה יום רביעי או חמישי

למה אתה מצטט את ארבל מהפורום השני:161bd:👏😵😣
חתיכת תעלומה השומן תינוקות הזה, מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזאל? אני לא מבין מה ההבדל בין שומן של תינוקות לשומן של זקן בן מאה.

באמת ?.. וואי פשש איזה מדהים כל הכבוד לך!!.. אני בטוח גם שיש לך זקן, מהעודף טסט' בגוף 🤘

יש לכם כאן בעיה חמורה בהבנה, הוא עושה 100 קילו דד ליפט" וואו בדיוק השבוע ה-2 שהתחלתי לעשות את התרגיל 😵

ואני עושה 112 קילו בנץ, כמה שלך בלחץ 75 ?.. אם כמה מ"ג טסט' בשבוע? 😵‍💫🥊
אני מזמין אותך לעלות סירטוני אימון, ואני במקביל יעלה, ונראה עד כמה את יכולה לעמוד איתי בשאר התרגלים, כן ?.. אני מאתגר אותך לסקוואט מלא, ל-5 RM סט 1 עם 150 קילו, את עדין יכולה לעמוד מאוחרי המילה שלך ?..

בגרות שריר=איכות השריר, דפיינישן כמו שלברון נוהג להגיד.

ככל שגדלים בגיל, בגרות השריר במקביל עולה אבל אתם יותר מידי לצנים שצריך להגיד לך דפניישן.

זה כמו שנקח היקף יד 50 על 40 אחוז שומן, כנגד 4 אחוז שומן, מי יותר איכותי?.. איך זה נקרא?.. יופי 😣

אגב רק למען סיפוק אישי, אני מוכן לעלות לתמונה ראש בראש, למי שצחק עליי ונעשה פה השוואה מתאים ?

🤪

בגרות שריר? אתה קופץ טיפה קדימה, תתחיל עם תעודת בגרות, אחר כך תעבור לדבר על בגרות שריר. אם יש לי יותר טסט ממך זה רק כי אתה ילד נטול בגרות מינית.

אתה לא שווה את התגובה בכלל אז יש לי רעיון, נעשה הסכם- אתה תפסיק לרדת על מנהלים שיותר חזקים ממך, ואני לא אתן לך באן.

חח ביום שישי או שבת תקבלו סירטון של דדליפט ועוד בונוס של דדליפט ביד אחת עם 110-120 קילו
בלי רצועות כמובן
סקוואט יהיה יום רביעי או חמישי

אני אשמח. יש לנו אפילו אתגר של דדליפט ביד אחת. זה ישים אותך במקום הראשון עד ש deus ex machina יחליט להכנס למכון.

באמת ?.. וואי פשש איזה מדהים כל הכבוד לך!!.. אני בטוח גם שיש לך זקן, מהעודף טסט' בגוף 🤘

יש לכם כאן בעיה חמורה בהבנה, הוא עושה 100 קילו דד ליפט" וואו בדיוק השבוע ה-2 שהתחלתי לעשות את התרגיל 😵

ואני עושה 112 קילו בנץ, כמה שלך בלחץ 75 ?.. אם כמה מ"ג טסט' בשבוע? 😵‍💫🥊
אני מזמין אותך לעלות סירטוני אימון, ואני במקביל יעלה, ונראה עד כמה את יכולה לעמוד איתי בשאר התרגלים, כן ?.. אני מאתגר אותך לסקוואט מלא, ל-5 RM סט 1 עם 150 קילו, את עדין יכולה לעמוד מאוחרי המילה שלך ?..

בגרות שריר=איכות השריר, דפיינישן כמו שלברון נוהג להגיד.

ככל שגדלים בגיל, בגרות השריר במקביל עולה אבל אתם יותר מידי לצנים שצריך להגיד לך דפניישן.

זה כמו שנקח היקף יד 50 על 40 אחוז שומן, כנגד 4 אחוז שומן, מי יותר איכותי?.. איך זה נקרא?.. יופי 😣

אגב רק למען סיפוק אישי, אני מוכן לעלות לתמונה ראש בראש, למי שצחק עליי ונעשה פה השוואה מתאים ?

🤪

תקשיב ליצן, נשבר לי הזין ממך. אתה רוצה להשוות למי יש יותר גדול? תשווה עם גבר (לא שאפשר לקרוא לך גבר). אני שם מעל הראש יותר משקל ממה שאתה מסוגל להרים בצורה כלשהי. רוצה תחרות? קדימה.

עכשיו זדיין לי מהפורום ולך לחפש אישורים בפורום השני.

אזהרה ראשונה ואחרונה.

אה, ועוד דבר. אולי לפני שאתה מדבר על בגרות שריר תעשה בגרות בלשון והבעה. אפס.

קורן,יש לי שאלה,תענה בצורה מקצועית בלי להתלהם.

השאלה היא היפוטתית,
נניח ואתה יועץ/מאמן/מכין מתחרי כח או פיתוח גוף
ובא אליך מישהו רציני שרוצה לעלות על הבמה במר ישראל הקרוב.
אותו מתאמן הוא אכן ברמה מתאימה :מספיק מסה, חיטוב לא רע,אסטתיקה, רק בעיה קטנה...הידיים לא מספיק פרופורציונליות לשאר השרירים(כאמור, בכל שאר הפרמטרים הבחור מוכן לבמה)
מה ההמלצה שלך אליו?

*אני רוצה לציין כאן כמה דברים:
1.אני מאוד בעד תוכניות כח בסיסיות,עם תרגילי בסיס ,נפח לא גבוה והרבה משקל על המוט.
אבל ברמות מסויימות אצל מתאמנים קצת יותר מתקדמים(לא קשור לפוסט הנוכחי ולא קשור לפותח הפוסט) זה לא תמיד מספיק. במיוחד בתחום של פיתוח גוף ששם הפרופורציות ואסתטיקה הן בערך הכל.
כדוגמא קיצונית,קח את דקסטר ג'קסון שלקח את האולימפיה הלפני אחרונה עם 110 קילו bw ...
הרי הנצחון שלו הגיע רק על פרופורציות ואסתטיקה מושלמות. אתה חושב שניתן להגיע לזה רק מתרגילי בסיס כבדים?
אני לא משווה כאן אף אחד לרמות האלה ואני חושב של-80% מהפורום התוכניות כח הן די והותר.
אבל ברמות מסויימות ותחומים מסויימים(אההמממ...באדיבילדינג-המילה האסורה) הם לא מספיקים

2.כמובן,כשדיברתי איתו על שלושת הראשים של הבייספס ממש לא התכוונתי שיעבוד על כולם באותו אימון או שיעשה 700 סטים לידיים באותו אימון.ממש לא!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית