הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי ב3.5 חודשים

UrNsFace

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
Screenshot
54 קילו ל63 קילו

אפשר לראות שגשלה לי כאילו הכרס
אני skinny fat עכשיו לדעתכם?

לא הבנתי מה אתה רוצה שנחווה בדיוק...

מה השאלה כאן ?

אתה צריך להמשיך מאסה ולהמשיך לגדול ולעבוד

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה רוצה שנחווה בדיוק...

מה השאלה כאן ?
ראיתי תמונות של אנשים שנחשבים skinny fat
השאלה שלי היא אם גם אני כזה?
וכללי רואי שינוי ב3.5 חודשים האלה בחזה וזה נכון?

• פותח/ת השרשור
מישהו?
אני מפחד להיות שמן ואני לא יודע מה לעשות

אז מה, אם תחטב עכשיו תראה שחיף.
אני 16% וממשיך מסה עד דצמבר.

• פותח/ת השרשור
אז מה, אם תחטב עכשיו תראה שחיף.
אני 16% וממשיך מסה עד דצמבר.
יש מחשבון שומן באינטרנט ולפי היקפים זה אומר לי שאני 14.8 % למרות שאני נראה הרבהההה יותר זאת התמונה שלך בחתימה? אתה נראה קטןןןןן (בגיל כן?)

יש מחשבון שומן באינטרנט ולפי היקפים זה אומר לי שאני 14.8 % למרות שאני נראה הרבהההה יותר זאת התמונה שלך בחתימה? אתה נראה קטןןןןן (בגיל כן?)
אני בן 15.
המחשבונים באינטרנט לא מדוייקים, לפי העין יותר מדוייק.
תמשיך מסה כמו שאמרתי, אני עוזר לחבר שבערך באותו מקום יחסית בעייתי כמו שלך אבל הוא עושה מסה.
אם ממש ממש מפריע לך תעשה חיטובון ואז תחזור למסה.

• פותח/ת השרשור
אני בן 15.
המחשבונים באינטרנט לא מדוייקים, לפי העין יותר מדוייק.
תמשיך מסה כמו שאמרתי, אני עוזר לחבר שבערך באותו מקום יחסית בעייתי כמו שלך אבל הוא עושה מסה.
אם ממש ממש מפריע לך תעשה חיטובון ואז תחזור למסה.
כמה אחוז שומן אני אז בערך לדעתך לפי העין?

חשובה מאוד תכנית האימונים ולא רק נאוכל, תפרט מה היא הייתה,כי לא נראה שצברת מסה משמעותית בתקופה הזו וגם כמו שנאמר התמונות לא טובות, צלם תמונות חזית וצד ללא היד שמסתירה חצי מהגוף.
ואתה לא skinny fat פשוט עדיין די skinny

• פותח/ת השרשור
חשובה מאוד תכנית האימונים ולא רק נאוכל, תפרט מה היא הייתה,כי לא נראה שצברת מסה משמעותית בתקופה הזו וגם כמו שנאמר התמונות לא טובות, צלם תמונות חזית וצד ללא היד שמסתירה חצי מהגוף.
די גרועה למען האמת עד שלפני שבוע וחצי בערך התחלתי ss
אני אצלם תמונות טובות יותר בהקדם האפשרי

אתה פשוט skinny אני לא רואה שום fat, אמנם רואים שינוי מסויים מהתמונה ההתחלתית אבל עדיין ממליץ לך להמשיך מסה עוד הרבה ולא לחשוב על גרעון קלורי בזמן הקרוב.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט skinny אני לא רואה שום fat, אמנם רואים שינוי מסויים מהתמונה ההתחלתית אבל עדיין ממליץ לך להמשיך מסה עוד הרבה ולא לחשוב על גרעון קלורי בזמן הקרוב.
Screenshot
Screenshot

המסקנות והעצות לא השתנו, אתה לא skinny fat פשוט חסר מסה.

Back
למעלה תחתית