עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי תמונות של אנשים שנחשבים skinny fatלא הבנתי מה אתה רוצה שנחווה בדיוק...
מה השאלה כאן ?
אפילו עם הבטן המגעילה שנהייתה לי? אני לא רוצה להמשיך ולגלות שאולי העליתי טיפה מסת שריר אבל אני שמן....תמשיך מסה...
יש מחשבון שומן באינטרנט ולפי היקפים זה אומר לי שאני 14.8 % למרות שאני נראה הרבהההה יותר זאת התמונה שלך בחתימה? אתה נראה קטןןןןן (בגיל כן?)אז מה, אם תחטב עכשיו תראה שחיף.
אני 16% וממשיך מסה עד דצמבר.
אני בן 15.יש מחשבון שומן באינטרנט ולפי היקפים זה אומר לי שאני 14.8 % למרות שאני נראה הרבהההה יותר זאת התמונה שלך בחתימה? אתה נראה קטןןןןן (בגיל כן?)
כמה אחוז שומן אני אז בערך לדעתך לפי העין?אני בן 15.
המחשבונים באינטרנט לא מדוייקים, לפי העין יותר מדוייק.
תמשיך מסה כמו שאמרתי, אני עוזר לחבר שבערך באותו מקום יחסית בעייתי כמו שלך אבל הוא עושה מסה.
אם ממש ממש מפריע לך תעשה חיטובון ואז תחזור למסה.
קשה להעריך בגלל שהתמונה לא וואו וגם יש חוסר במסת שריר, הערכה גסה אתה באזור ה16%.כמה אחוז שומן אני אז בערך לדעתך לפי העין?
די גרועה למען האמת עד שלפני שבוע וחצי בערך התחלתי ssחשובה מאוד תכנית האימונים ולא רק נאוכל, תפרט מה היא הייתה,כי לא נראה שצברת מסה משמעותית בתקופה הזו וגם כמו שנאמר התמונות לא טובות, צלם תמונות חזית וצד ללא היד שמסתירה חצי מהגוף.
ואתה לא skinny fat פשוט עדיין די skinny
Screenshotאתה פשוט skinny אני לא רואה שום fat, אמנם רואים שינוי מסויים מהתמונה ההתחלתית אבל עדיין ממליץ לך להמשיך מסה עוד הרבה ולא לחשוב על גרעון קלורי בזמן הקרוב.
Screenshotחשובה מאוד תכנית האימונים ולא רק נאוכל, תפרט מה היא הייתה,כי לא נראה שצברת מסה משמעותית בתקופה הזו וגם כמו שנאמר התמונות לא טובות, צלם תמונות חזית וצד ללא היד שמסתירה חצי מהגוף.
ואתה לא skinny fat פשוט עדיין די skinny
אז הבטן לא שמנה? אולי היא פשוט קצת נפוחה?המסקנות והעצות לא השתנו, אתה לא skinny fat פשוט חסר מסה.
כןאז הבטן לא שמנה? אולי היא פשוט קצת נפוחה?
המסקנות והעצות לא השתנו, אתה לא skinny fat פשוט חסר מסה.