הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית fbw

gonen1345

משתמש מתחיל
108
2
נק' מוניטין:
2
108
2
רוצה לשנות את התוכנית fbw שהיה כתוב בקילוגרם, מכיוון ששסיימתי את התרגילים בין 30-25 דקות .
אני מחפש תוכנית fbw
אני גם מתלבט לעבור לab ולהוסיף אימון בשבוע(כרגע 3) אבל לא יודע ברור לי אם כדאי לעבור ואיך לדעת שכדאי

אם אתה מסיים את האימון מהר סימן שאתה לא נח מספיק בין הסטים כי קל לך, תוסיף 2.5 קג מאימון לאימון, תנוח יותר בגלל זה ותמצה את ההתקדמות שלך כמתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה את מה שאמרת
אבל חוץ מהבנץ פרס שניסיתי שוב והסקוואט המשקלים היו גבוהים , הרגשתי גם עייפות אחרי האימון למרות שהוא היה קצר.

מה משקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים ?

כמה אתה נח בין תרגילים וכמה המשקל?
אין שום בעיה גם עם אימון קצר יחסית(כל עוד הוא עובד על מספיק שרירים לפי התוכנית), גם כשתעלה במשקל והנפח יעלה יקח לך יותר זמן.
בנוסף אתה יכול לעשות אירובי גם בסוף אימון, גם בריא וגם מאריך לך את האימון אם זה מה שאתה מחפש

• פותח/ת השרשור
התרגילים המורכבים שזה בנץ פרס סקוואט ופרס לא גבוהים בכלל כי אני עוד לומד אותם זה אימון שני שלי בסך הכל
סקוואט אני לא כל כך מסתדר
בנץ פרס 27
פרס 18 עם משקולות יש הבדל בין מוט למשקולות?
אני נח בין סט לסט דקה שתיים

רוצה לשנות את התוכנית fbw שהיה כתוב בקילוגרם, מכיוון ששסיימתי את התרגילים בין 30-25 דקות .
התרגילים המורכבים שזה בנץ פרס סקוואט ופרס לא גבוהים בכלל כי אני עוד לומד אותם זה אימון שני שלי בסך הכל
זה האימון השני שלך ואתה שוקל לעבור לAB כי האימון לוקח פחות מחצי שעה?
זה לא שיקול למעבר לAB.
תבסס את הטכניקה שלך במורכבים, במיוחד שאתה רושם שאתה לא מסתדר עם סקוואט. לאחר שאתה מבסס את הטכניקה שלך וגם תוך כדי תתחיל להעלות משקלי עבודה. כפועל יוצא אתה תצטרך יותר זמני מנוחה בין סטים- ופתאום תראה איך הזמן עובר.

• פותח/ת השרשור
לא, האימון השני בתוכנית הזאת . לפני זה עשיתי תוכנית fbw שמדריך בנה לי עשיתי בה בנץ פרס וסקוואט והפסקתי כי זה כאב לי ועכשיו שיניתי לתוכנית בקילוגרם.
יש הבדל בין פרס עם משקולות או עם מוט?
וכמה זמן מומלץ לנוח ואיך אני אדע שאני לא נח יותר מידי

תשמע מאיך שאני רואה את זה, בהנחה שאתה לא עובד על סטרס מטבולי שזה זמן מנוחה קצר ומוגדר, אני לא חושבת שיש דבר כזה לנוח "יותר מדי". אתה יכול לנוח 3, 4, 5, דקות ויותר. זה תלוי בקצב התאוששות שלך ולאורך הזמן אתה תלמד את עצמך, כמה זמן מנוחה אתה צריך בין לסט לסט כדי להשלים את הסט הבא בצורה הטובה ביותר.
קרה לי לפעמים שלא סיימתי סט וידעתי שאם היו לי עוד 2 דקות מנוחה הייתי מסיימת אותו, וזה חבל. אל תתן לזמן מנוחה בין סטים להגביל את ההתקדמות שלך.
לסיכום, זמן מנוחה קצר מדי בעייתי במיוחד לתרגילים המורכבים שמביאים לרמת תשישות מאוד גבוהה, ולכן מצריכים זמן התאוששות של מספר דקות.

בדיוק אתמול באימון שלי עשיתי צ'ינאפס 3X10 עם 18KG עליי.

אמרתי לעצמי שאם אני לא נח לפחות 5 דק' בין סט לסט - אני בטוח לא מסיים את התרגיל הזה.

נחתי 5 דק' בין סט לסט והצלחתי להשלים את התרגיל הזה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם את המנוחות הפנמתי
עכשיו בזמן שאני לומד סקוואט לאנגים יכול להוות תחליף?

תודה לכולם את המנוחות הפנמתי
עכשיו בזמן שאני לומד סקוואט לאנגים יכול להוות תחליף?

לדעתי כל עוד בסקואטים לא כבדים לך ואתה תקוע בענייני טכניקה אין אם זה בעיה, למרות שתדע שגם התרגיל הזה דורש טכניקה ברמה כזאת או אחרת

Back
למעלה תחתית