תמונה כמה אחוז שומן אני ?

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
היי 😛
מה קורה?
אממ אחרי בערך חודש וחצי מהפעם האחרונה שהעלתי לפה תמונה אז
זה עכשיו
http://eliad.org/uploads/1261460885.jpg

וזה לפני חודש וחצי
http://eliad.org/uploads/1257511967.jpg

עכשיו אני שוקל 57 אז שקלתי 62 1.63
אמממ העניין שאני לא רואה שינויים משמעותיים .
אז אתם מבינים בעניין כמה אחוז שומן אני ? ירדתי / עליתי ?

ירדת באיזה 1-2% עד כמה שאני רואה בכל מקרה תתחיל SS ואוכל, אנורקסיה זה לא יפה.

• פותח/ת השרשור
ירדת באיזה 1-2% עד כמה שאני רואה בכל מקרה תתחיל SS ואוכל, אנורקסיה זה לא יפה.

חח אני כבר מחכה לרגע שאני יוכל להתחיל לעלות מסה .. אתה חושב שאני רוצה לשקול 50 קילו כדי להיות רזה?
אני קודם רוצה להגיע ל 10-12% שומן ואז להתחיל לעלות מסת שריר נקייה ללא שומנים .
ד"א כמה אחוז שומן אני ?

אתה נראה לי בסביבות ה18% אבל יש פה מומחים שיוכלו לתת לך תשובה יותר מדויקת, בכל מקרה אף אחד לא ימליץ לך להמשיך חיטוב במשקל הנוכחי, מכיוון שאתה שחיף אתה יכול להעלות במסת שריר נקי יחסית בלי בעיות על SS, חלב והרבה אוכל וזה מה שהייתי ממליץ.

• פותח/ת השרשור
אתה נראה לי בסביבות ה18% אבל יש פה מומחים שיוכלו לתת לך תשובה יותר מדויקת, בכל מקרה אף אחד לא ימליץ לך להמשיך חיטוב במשקל הנוכחי, מכיוון שאתה שחיף אתה יכול להעלות במסת שריר נקי יחסית בלי בעיות על SS, חלב והרבה אוכל וזה מה שהייתי ממליץ.
כן אבל אז אני נשאר שמן רק עם שרירים ומשקל גבוהה.. למרות שיהיה לי אחר כך יותר קל להוריד.. אבל אני מעדיף לסיים דבר לעבור לדבר אחר זה קשה לעשות 2 דברים בו זמנית +ללמוד+לעבוד ..

כרגע אתה מה שנקרא שחיף שמן, אם תעלה כמו שהצעתי אתה תהיה חזק ושמנמן, כמות השומן שתעלה תהיה אפסית לעומת כמות המסה שתעלה, ככה שתיראה אפילו חטוב יותר למרות שתהיה על אותו אחוז, להגיע ל12% זה סתם בזבוז של 3 חודשים שבסופם תיראה כמו מקל של מטאטא.

נערך לאחרונה:
כרגע אתה מה שנקרא שחיף שמן, אם תעלה כמו שהצעתי אתה תהיה חזק ושמנמן, כמות המסה שתעלה תהיה אפסית לעומת כמות השומן ככה שתיראה אפילו חטוב יותר למרות שתהיה על אותו אחוז, להגיע ל12% זה סתם בזבוז של 3 חודשים שבסופם תיראה כמו מקל של מטאטא.

😃
" שחיף שמן", חח, אהבתי.

אני מבין שהכרת גם את הצלף העיוור, את הרץ הגידם והנגן החירש? 😉

• פותח/ת השרשור
כרגע אתה מה שנקרא שחיף שמן, אם תעלה כמו שהצעתי אתה תהיה חזק ושמנמן, כמות המסה שתעלה תהיה אפסית לעומת כמות השומן ככה שתיראה אפילו חטוב יותר למרות שתהיה על אותו אחוז, להגיע ל12% זה סתם בזבוז של 3 חודשים שבסופם תיראה כמו מקל של מטאטא.
שמע אני בגיל עכשיו של להתחיל עם כל בת שזזה חח
בשביל זה אני צריך להיות רזה שרירים זה בונוס !
בכל מקרה יהיה לי קשה להקפיד על ארוחות מסודרות ובגלל זה אני מעדיף לחכות קצת עם האימונים שלא לדבר בכלל שעוד מעט תקופה של בגרויות שאני לא יוכל להתאמן חודש + רצוף

😃
" שחיף שמן", חח, אהבתי.

אני מבין שהכרת גם את הצלף העיוור, את הרץ הגידם והנגן החירש? 😉

חחח תאכלס

נערך לאחרונה:
😲
היתבלבת טיפה, אבל העיקר הכוונה 🤡

ממש לא התבלבלתי, אני יכול למצוא לך הרבה דוגמאות לשחיפים שמנים, ולהגדרה יותר ברורה, שחיף שמן = אדם עם אחוז שומן גבוה יחסית ונטול מסת שריר. לבנות שנראות טוב כמעט לא אכפת ממראה חיצוני, מה גם שתיראה יותר טוב על האחוז שומן הנוכחי עם עוד 10 קילו מאשר על 12% ולפחות 5 קילו פחות.

286270136_40fa4dda5a.jpg

עוד דוגמא:
rob-and-jessie.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממש לא התבלבלתי, אני יכול למצוא לך הרבה דוגמאות לשחיפים שמנים, ולהגדרה יותר ברורה, שחיף שמן = אדם עם אחוז שומן גבוה יחסית ונטול מסת שריר. לבנות שנראות טוב כמעט לא אכפת ממראה חיצוני, מה גם שתיראה יותר טוב על האחוז שומן הנוכחי עם עוד 10 קילו מאשר על 12% ולפחות 5 קילו פחות.

אתה צודק . הבעיה שמפריע לי הכרס יותר מדי יוצאת לי כמו לא יודע מה וזה מעצבן אותי .. זה מתסכל שאתה משקיע כמה חודשים בדיאטה +ספורט והכרס הזאת לא רוצה להעלם ... ואז יורד לי החשק מלעשות דברים אחרים .. .

נערך לאחרונה:
חיטוב זה תהליך ארוך וחשוב לדעת מה אתה עושה, כדאי שתעשה SS למשך מספר חודשים ואז תחטב לקראת הקיץ אם עדיין תרצה, כרס זה שטויות, אם תיראה מסיבי ותיהיה לך כרס קטנה לאף אחד לא יהיה אכפת, זה עדיף מלהיות שחיף גמור. גם אחרי שתעלה במסת שריר אתה תוכל לאכול יותר ועדיין לשרוף שומן.

😣
חחחחח, לא הבנת אותי: קראת את מה שמסומן? אתה כתבת:
"כמות המסה שתעלה תהיה אפסית לעומת כמות השומן"
כשזה אמור ליהיות:
כמות השומן שתעלה תיהיה אפסית לעומת כמות המסה.

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה תהליך ארוך וחשוב לדעת מה אתה עושה, כדאי שתעשה SS למשך מספר חודשים ואז תחטב לקראת הקיץ אם עדיין תרצה, כרס זה שטויות, אם תיראה מסיבי ותיהיה לך כרס קטנה לאף אחד לא יהיה אכפת, זה עדיף מלהיות שחיף גמור. גם אחרי שתעלה במסת שריר אתה תוכל לאכול יותר ועדיין לשרוף שומן.
טוב כניראה או מחר או יום שבת אני מתחיל תוכנית אימונים חדשה אני ינסה לשלב שעתיים אימון שעה ראשונה אנאירובי ושעה שנייה אירובי ככה אני יעשה גם את זה וגם את זה הבעיה היחידה זה הארוחות .. בכל מקרה ואחרי שבוע אני יראה אם זה מטיש יותר מדי שעה של ריצה ושעה של משקולות

• פותח/ת השרשור
רק לי זה נראה כאילו הוא לא עובר את ה 14% שומן בכלל?

אני עובר ת16% בדוק ...
אני יכול אפילו לתפוס לך תשומן שיש לי ולצלם תמונה ואז תיראה כמה שומן יש לי :X במיוחד שאני יושב כל השומן נופל לכרס זה מפחיד ומבאס ! :X

😣
חחחחח, לא הבנת אותי: קראת את מה שמסומן? אתה כתבת:
"כמות המסה שתעלה תהיה אפסית לעומת כמות השומן"
כשזה אמור ליהיות:
כמות השומן שתעלה תיהיה אפסית לעומת כמות המסה.
כן צודק, תיקנתי 😃. בנפי, מעניין אותי לדעת על מה אתה מסתכל כשאתה מעריך א"ש, בדרך כלל מסתכלים על הבטן ועל הצורה של הכתפיים והידיים, עד כמה השרירים (או העצמות) בולטים, על מה אתה מסתכל? עד כמה הבן אדם עבה?

אתה 14-16 אחוז שומן..אבל מה זה משנה אין לך שריר בכלל.
לדעתי זה מצב אידיאלי להתחיל מסה ולא חייב מבוקרת, אבל בגלל שאתה מפחד מהשמנה אז אתה יכול להקפיד עד כמה שאפשר בתפריט שתבנה לך.
תעלה 5-10 קילו עליך ותראה שינוי ואפילו תוכל לרדת באחוז שומן.

כן צודק, תיקנתי 😃. בנפי, מעניין אותי לדעת על מה אתה מסתכל כשאתה מעריך א"ש, בדרך כלל מסתכלים על הבטן ועל הצורה של הכתפיים והידיים, עד כמה השרירים (או העצמות) בולטים, על מה אתה מסתכל? עד כמה הבן אדם עבה?

איפה אתה רואה לו פה בטן גדולה? איפה אתה רואה כתפיים וידיים "שומניות"?
חוץ מזה שיש קצת ג'ינו אני לא חושב שהוא על אחוז שומן גבוהה

איפה אתה רואה לו פה בטן גדולה? איפה אתה רואה כתפיים וידיים "שומניות"?
חוץ מזה שיש קצת ג'ינו אני לא חושב שהוא על אחוז שומן גבוהה

אני רואה בטן לא גדולה אבל נוזלית, כתפיים שומניות יחסית, אפילו אצלי הדלתא יותר בולטת ואני על 20 א"ש, זה גם קשור לזה שאין לו מסת שריר אבל ב14-16% הכתפיים לא נראות ככה. בטן גדולה מתחילים לראות רק מעל 20% שומן אצל רוב האנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית