הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב אמצעי-עליון

wild ones

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
כבר כמה שבועות יש לי כאבי גב עליון. לא יודע ממה זה נובע, אבל הכאבים באים והולכים. אני גםלא יודע איזה פעולות בדיוק מכאיבות אבל זה כאב שבדרך כלל נמשך כמה דקות ואז עובר במנוחה בשכיבה. לדוגמה כשאני שוטף כלים הכאב ממש מורגש, דווקא בשטיפת כלים אני מרגיש את הגב ממש כואב לא יודע למה. גם לדעתי הכאב מתעורר בעמידה או ישיבה ממושכת. עוד לא קבעתי תור לרופא אבל אקבע בקרוב.
תרגילי בסיס אני עושה בטכניקה מושלמת, לא מתפשר על זה.
אם מישהו מבין מאיפה הכאב יכול לנבוע ומה לעשות כדי להפחית את הכאב עד הפגישה עם הרופא אני אשמח לתשובה

• פותח/ת השרשור
לא נתת שום מאפיין מסויים בשביל לאבחן את הבעיה, מיקום מדוייק, סוג כאב, מתי התחיל....
אין מיקום מדויק, זה לא כאב נקודתי, זה כאב בגב אמצעי, מתחת לטרפזים.
מתי התחיל כתבתי, לפני כמה שבועות, לא עשיתי משהו ספציפי שגרם לכאב, זה התפתח.
מה זאתאומרת סוג כאב?

שורף, חד וכדומה... אתה מרגיש אותו משריר? מעצם? אולי אתה מרגיש כאב עמוק יותר (רקמה שנמצאת עמוק יחסית)

• פותח/ת השרשור
שורף, חד וכדומה... אתה מרגיש אותו משריר? מעצם? אולי אתה מרגיש כאב עמוק יותר (רקמה שנמצאת עמוק יחסית)
כאב קצת עמוק, הרגשה קצת שורפת, לא חדה. הכאב לא מחמיר אם נוגעים או משהו, הוא מחמיר במקרים אחרים, כמו שטיפת כלים או כל עבודה עם הידיים כשהן מושטות קדימה, אולי גם בעוד מקרים אבל שמתי לב במיוחד למקרים כאלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית