עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא הוא מכין את השניצל..א. אם אתה מוריד לו את הפירורי לחם אז למה לשים מלכתחילה?
שניצל שבצבא עושים אותו מטוגן רוצה לדעת מבחינת ערכים שלו כדי שאוכל לחשב את התפריט שליכמו חזה עוף מטוגן ואולי פלוס קטן של איזה 2-3 גרם פחמימה לציפוי שלא ירד עד הסוף
מבחינת פחמימה השניצל א?מנסיוני בצבא, קיימים שני סוגי שניצלים.
שניצל א' - שניצל עשוי רצועות חזה הודו פרוס, עם מרקם אמיתי של עוף - אתה תקבל ממנו ערכים תזונתיים רגילים - 25-30 גרם חלבון /100 גרם.
שניצל ב' - שניצל קפוא שאיבד את הערכים שלו בתהליך ההכנה והעיבוד. הוא לרוב מגיע בשקיות שקופות עם עכברים וחולדות.
אגב, אין הבדל בין שניצל שעושים אותו בצבא לשניצל שעושים אותו באזרחות (מבחינת גלם). אתה מודע לכך שזה תרנגול ולא טמגוצ'י, כן?
מה???אני בתפריט דל פחמימות מחפש פחמימה לא עם הרבה גרם
אני שותה לאחר אימון שייק חלבון שאין בו פחמימה ועד עכשיו אכלתי ביחד איתו תפוח(ובפירות יש הרבה פחמימות לא טוב בתקופת חיטוב) מחפש תחליףמה???
כל גרם פחמימה שווה 4 קלוריות, אז אם אתה רוצה משהו כמו פרי אתה יכול למשל תותים או ענבים (כל ענב זה 4 קלוריות ו-1 גרם פחמימה לגבי תותים אני לא זוכרת אבל זה גם אותו דבר בערך ) בעיקרון פשוט תמצא משהו שייכנס לך בתפריט בערכים הצעתי תותים או ענבים כי קל יותר להתאים את זה לתפריט מאשר תפוח או בננה למשל, לא חובה פירות אבל אם למשל יש לך בתפריט אורז או משהו כזה תוסיף עוד כף אחת או משהו כזה אבל שוב זה תלוי בערכים שלך יותר קל שתגיד כמה בדיוק גרם פחמימה חסר לךאני שותה לאחר אימון שייק חלבון שאין בו פחמימה ועד עכשיו אכלתי ביחד איתו תפוח(ובפירות יש הרבה פחמימות לא טוב בתקופת חיטוב) מחפש תחליף
אשמח אם תביטי בפורום תזונה ואימונים על התפריט שהעלתי ותביעי חוות דעת הערות וכל דבר ..כל גרם פחמימה שווה 4 קלוריות, אז אם אתה רוצה משהו כמו פרי אתה יכול למשל תותים או ענבים (כל ענב זה 4 קלוריות ו-1 גרם פחמימה לגבי תותים אני לא זוכרת אבל זה גם אותו דבר בערך ) בעיקרון פשוט תמצא משהו שייכנס לך בתפריט בערכים הצעתי תותים או ענבים כי קל יותר להתאים את זה לתפריט מאשר תפוח או בננה למשל, לא חובה פירות אבל אם למשל יש לך בתפריט אורז או משהו כזה תוסיף עוד כף אחת או משהו כזה אבל שוב זה תלוי בערכים שלך יותר קל שתגיד כמה בדיוק גרם פחמימה חסר לך
אני יכולה להעביר חוות דעת אבל כדאי שתשמע מה גם אחרים אומרים וכאלה שהם יותר מנוסים ממני למרות שזה לא מדע טילים, הייתי מוסיפה עוד קלוריות כי זה גרעון גדול מדי להתחלה והייתי מוסיפה את זה מחלבון ושומן כי הבנתי שאתה בדל פחמימה?חלבון:
אשמח אם תביטי בפורום תזונה ואימונים על התפריט שהעלתי ותביעי חוות דעת הערות וכל דבר ..
ייעוץ - תפריט חיטוב ראשון
אתה לא חייב לשתות את השייק עם פחמימה.אני שותה לאחר אימון שייק חלבון שאין בו פחמימה ועד עכשיו אכלתי ביחד איתו תפוח(ובפירות יש הרבה פחמימות לא טוב בתקופת חיטוב) מחפש תחליף
ככה בלי כלום הוא לא ייספגאתה לא חייב לשתות את השייק עם פחמימה.
כן אני בדל פחמימה אני אוסיף פשוט בין ארוחה 1 לארוחה 2 טונה במים עם פריכית 1 ותודה על העזרהאני יכולה להעביר חוות דעת אבל כדאי שתשמע מה גם אחרים אומרים וכאלה שהם יותר מנוסים ממני למרות שזה לא מדע טילים, הייתי מוסיפה עוד קלוריות כי זה גרעון גדול מדי להתחלה והייתי מוסיפה את זה מחלבון ושומן כי הבנתי שאתה בדל פחמימה?
הוא כן.ככה בלי כלום הוא לא ייספג
טוב תודה רבה על העזרההוא כן.