נק' מוניטין:
0
- 13
- 0
איך אני יודעת לחשב את הערכים במזון? לצורך העניין יש לי בארוחה 130 גרם אורז אחרי בישול או 100-110 גרם בטטה, איך אני יודעת לבדוק כמה גרם פחמימה יש בשיניהם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את יכולה להכנס לאחד ממחשבוני התזונה שיש ברשתאיך אני יודעת לחשב את הערכים במזון? לצורך העניין יש לי בארוחה 130 גרם אורז אחרי בישול או 100-110 גרם בטטה, איך אני יודעת לבדוק כמה גרם פחמימה יש בשיניהם
קחי מוצר, תרשמי את הערכים בצד ואחכ תשקלי את המוצר ותבדקי לפי אותם ערכים.חוץ מהאפליקציה הזאת אין עוד דרך לחשב גרם פחמימה וחלבון בארוחות וכאלו
כדי לדעת כמה גרם מכל אבות המזון קיים במוצר מסויים?איך עושים תחישוב כדי לדעת כמה גרם פחמימה יש במוצר וכמה גרם חלבון? סליחה על הבורות
אין לך שום דרך בעולם לדעת כמה גרם מכל אבות המזון קיים במוצר מסויים מבלי לבדוק את זה קודם ממקור אינטרנטי או אינפורמטיבי כלשהו על המוצר עצמו. אני מנסה להסביר לך את זה כבר כמה תגובות.לא כדי לדעת כמה גרם פחמימה יש וכמה גרם חלבון. איך עושים את החישוב בלי האפליקציה אם אני יודעת כמה קלוריות יש בממאה גרם
את בודקת כמה יש ב 100 גרם ואחכ מחלקת בחצי.לצורך העניין עכשיו איך אני יודעת כמה גרם פחמימה יש ב50 גרם קאווקר או כמה גרם פחמימה יש ב130 גרם אורז
תחפשי ב myfitnesspal, שם מצאתי כמעט הכל.אבל גם באינטרנט לא מצאתי
בfooddictionary זה גם לא הכי ברור לי
שאלת על 50 גרם קוואקר. את בודקת באינטרנט או על האריזה כמה יש ב 100 גרם, וב 50 גרם מן הסתם יש חצי מזה.אני אנסה שוב להסתדר עם האפליקציה ולשחק איתה, שאמרת שאני מחלקת בחצי? את מה מחלקים בחצי את סך הקלוריות למאה גרם?