הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר המלצה להשגת טסטווירון (עם מרשם), בעיה לקבל מרוקח כמות מסויימת

ignorant

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכם.

כפי שאתם יודעים הטיפולים הרפואים עם סטרואידים דורשים כמות מסויימת, מינימלית (ביולוגית) מול הכמות שאנחנו צריכים לתוצאות לפיתוח הגוף/ספורט. למרות זה אין לי בעיה להשיג טסטווירון עם מרשם, הבעיה מגיע כשאני הולך לקנות ומסרבים למכור לי את הכמות של המרשם ואומרים לי לקחת X ולחזור עוד חדש לחפש את המנה השניה וזה לא משלים לי את הצורך. האמיתי.

זאת הפעם ראשונה שאני מוצא את הבעיה הזאת, קודם הייתי קונה בבית מרקחת בה מכרו לי אבל סגרו. אני לא יכול לקחת 250 מ"ג כל שבועיים וצריך 750 מ"ג לשבוע מינימום (עדיף גרם מחולק ב2).

מישהו נתקע עם אותה בעיה ומצא פיתרון?

תודה.

שלום לכם.

כפי שאתם יודעים הטיפולים הרפואים עם סטרואידים דורשים כמות מסויימת, מינימלית (ביולוגית) מול הכמות שאנחנו צריכים לתוצאות לפיתוח הגוף/ספורט. למרות זה אין לי בעיה להשיג טסטווירון עם מרשם, הבעיה מגיע כשאני הולך לקנות ומסרבים למכור לי את הכמות של המרשם ואומרים לי לקחת X ולחזור עוד חדש לחפש את המנה השניה וזה לא משלים לי את הצורך. האמיתי.

זאת הפעם ראשונה שאני מוצא את הבעיה הזאת, קודם הייתי קונה בבית מרקחת בה מכרו לי אבל סגרו. אני לא יכול לקחת 250 מ"ג כל שבועיים וצריך 750 מ"ג לשבוע מינימום (עדיף גרם מחולק ב2).

תודה.
אתה צריך 750mg לשבוע, מקבל מרשם לזה ולא נותנים לך... משחק סכום אפס.

• פותח/ת השרשור
אתם טמבלים? איך אני אעלה את המרשם אחרי השאלה שעשיתי? ומה התועלת לשאלה שלי אם אין לי מרשם?

• פותח/ת השרשור
מרשם ל9 אמפוליות של 250 מ"ג. אמרו לי "לא, קח 3 ותחזור חודש הבא" ובנוסף, דיברו עם הרופאה שלי לשאול אם המרשם אמיתי. באמת עשו את הסיפור הזה.

ה
שלום לכם.

תודה.
פתרון פשוט . . . . קנה אנדרגראונד איכותי. לרוב יותר מתאים לצרכים של בילדר. הבאייר כבודו במקומו מונח, אבל לדעתי לא מתאים לבילדינג. וזה מניסיוני הדל . . . . .
בימים טובים אני מגיע לגרם עד גרם וחצי טסט . הבעיה עם באייר, שוב לדעתי ומנסיוני , זה שהשמן סמיך מאוד , קשה להזרקה ובמינון גבוהה עושה נפיחות. בנוסף מרגיש שהוא גורם לי לעלות יותר נוזלים. בקיצור קנה אנדרגראונד וזהו.

• פותח/ת השרשור
השתמשתי טסטווירון בעבר ולא היו לי בעיות, לא להזרקה וגם לא נפיחות. ואת האמת לא הייתי רוצה להשתמש אנדרגראונד, רק רפואי, כי אין לי קשרים ולא יודע על מה אני יכול ליפול. הייתי מעדיף סוסטנון אבל מזמן אין.
Tom, השאלה פשוטה, אחרי שעוברים את הגבול של המרשם. ומשיגים אותו. איך להשיג את הכמות שצריך ולהתמודד עם רוקח שמפריע בגלל הכמות? אני מניח שיש לכם נסיון עם הבעיה האות.

השתמשתי טסטווירון בעבר ולא היו לי בעיות, לא להזרקה וגם לא נפיחות. ואת האמת לא הייתי רוצה להשתמש אנדרגראונד, רק רפואי, כי אין לי קשרים ולא יודע על מה אני יכול ליפול. הייתי מעדיף סוסטנון אבל מזמן אין.
Tom, השאלה פשוטה, אחרי שעוברים את הגבול של המרשם. ומשיגים אותו. איך להשיג את הכמות שצריך ולהתמודד עם רוקח שמפריע בגלל הכמות? אני מניח שיש לכם נסיון עם הבעיה האות.
ל TOM אין את הבעיה הזאת כי הוא בצד האפל. 🤯🤯🤯

אתם טמבלים? איך אני אעלה את המרשם אחרי השאלה שעשיתי? ומה התועלת לשאלה שלי אם אין לי מרשם?
לא, אף אחד כאן לא טמבל.
היזהר בלשונך, כי סך הכל מנסים לעזור לך ואתה מתנהג בצורה...טבמלית בעצמך.

עכשיו, בוא נסביר את העניין:

אתה מטופל TRT. כך לפחות אני מניח מהודעתך הראשונה.
במסגרת הטיפול, הרופא החליט עבורך על מינון של 3 אמפולות טסט רפואי (סה"כ 750mg) בחודש.
אני גם מניח שהוא/אתה בעצמך, יודעים שכדאי ורצוי לפצל את המינון החודשי בתדירות זרקה שווה.
במסגרת החוקים של הקופה בה אתה חבר, המרשם ניתן ל-3 חודשים, כאשר בכל חודש ניתן למשוך את הכמות החודשית בלבד.
סך הכל די הגיוני, כי הרי לא רוצים שאדם כלשהו יעשה שימוש שלא לצורך (Abuse) בתרופה כלשהי, והצורך לחדש את המרשם כל 3 חודשים נובע מהיות הטיפול בר שינוי. כנראה ולעיתים הרופא ירצה לבדוק מה מצבך למול הטיפול, ואולי לשנות את הרכבו.
זו הסיבה שלא ניתן למשוך את כל הכמות הכוללת של תוקף המרשם (3 חודשים) בפעם אחת (9 אמפולות).

אם אתה מעוניין לאסוף כמות אמפולות שתספיק לך ל-750mg שבועי, תצטרך לאסוף כ-12 אמפולות וזה אומר, בעצם, למשוך במשך 4 חודשים את הכמות ללא שימוש.

מעבר לכך, אף רופא בעולם לא יעלה את מינון הטיפול שלך ל-750mg בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תודה Daniel Barack, מה שרציתי זה התייחסות רצינית כמו שלך ולא שיגידו שאני משקר .ולבקש לסרוק את המרשם לא נראת בקשה במטרה לעזור.
בכל אופן מתנצל.

זאת אומרת שהמרשם באמת לא עוזר לי. ורפואי זה לא ריאליסטי (אולי חלקי רק) ובארץ חייבים להשיג בשוק השחור?

תודה Daniel Barack, מה שרציתי זה התייחסות רצינית כמו שלך ולא שיגידו שאני משקר .ולבקש לסרוק את המרשם לא נראת בקשה במטרה לעזור.
בכל אופן מתנצל.

זאת אומרת שהמרשם באמת לא עוזר לי. ורפואי זה לא ריאליסטי (אולי חלקי רק) ובארץ חייבים להשיג בשוק השחור?
המרשם ריאלי למי שמסתפק במינון TRT.
מינון לסייקל בסיסי או מתקדם לא תקבל.
לכן גם המליצו לך לחפש חברת חומרים UG מספיק טובה, אם אתה מעוניין בביצוע סייקל במינון הולם

לא, אף אחד כאן לא טמבל.
היזהר בלשונך, כי סך הכל מנסים לעזור לך ואתה מתנהג בצורה...טבמלית בעצמך.

עכשיו, בוא נסביר את העניין:

אתה מטופל TRT. כך לפחות אני מניח מהודעתך הראשונה.
במסגרת הטיפול, הרופא החליט עבורך על מינון של 3 אמפולות טסט רפואי (סה"כ 750mg) בחודש.
אני גם מניח שהוא/אתה בעצמך, יודעים שכדאי ורצוי לפצל את המינון החודשי בתדירות זרקה שווה.
במסגרת החוקים של הקופה בה אתה חבר, המרשם ניתן ל-3 חודשים, כאשר בכל חודש ניתן למשוך את הכמות החודשית בלבד.
סך הכל די הגיוני, כי הרי לא רוצים שאדם כלשהו יעשה שימוש שלא לצורך (Abuse) בתרופה כלשהי, והצורך לחדש את המרשם כל 3 חודשים נובע מהיות הטיפול בר שינוי. כנראה ולעיתים הרופא ירצה לבדוק מה מצבך למול הטיפול, ואולי לשנות את הרכבו.
זו הסיבה שלא ניתן למשוך את כל הכמות הכוללת של תוקף המרשם (3 חודשים) בפעם אחת (9 אמפולות).

אם אתה מעוניין לאסוף כמות אמפולות שתספיק לך ל-750mg שבועי, תצטרך לאסוף כ-12 אמפולות וזה אומר, בעצם, למשוך במשך 4 חודשים את הכמות ללא שימוש.

מעבר לכך, אף רופא בעולם לא יעלה את מינון הטיפול שלך ל-750mg בשבוע.

חבל שאני צריך לתת ל-3 לפניך מוניטין , כמו תמיד , מלך

אם אני רוצה קרטון של אמפולות של באייר אני פשוט קונה בלי מרשם אבל אחי צא מהבועה של ״הכי טוב רפואי״ השתמשתי בחברות אנדרגראונד שלא רק יותר זולים בהרבה החומרים גם עבדו יותר טוב וגם הזריקות היו נוחות יותר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם.
המשכתי את ההמלצות שלכם והזמנתי לא רפואי, סוסטנון (ויאל).
עכשיו, לא יודע אם לשאול פה או לפתוח פוסט חדש. איך אתם בודקים את האיכות? קיימת מעבדה או טסטים (כמו שיש לסמים לא חוקים) כדי לברר את האיכות של המוצר? או ישר מנסים אליכם?. הבנאדם שמשיג לי אמר שזה טוב ושזה מה שהוא משתמש אבל אם יש דרך לבדוק איכות בשבילי מעולה.

תודה על התשובות.

תודה רבה לכם.
המשכתי את ההמלצות שלכם והזמנתי לא רפואי, סוסטנון (ויאל).
עכשיו, לא יודע אם לשאול פה או לפתוח פוסט חדש. איך אתם בודקים את האיכות? קיימת מעבדה או טסטים (כמו שיש לסמים לא חוקים) כדי לברר את האיכות של המוצר? או ישר מנסים אליכם?. הבנאדם שמשיג לי אמר שזה טוב ושזה מה שהוא משתמש אבל אם יש דרך לבדוק איכות בשבילי מעולה.

תודה על התשובות.

למשתמשים מנוסים ההרגשה והאימונים היא מדד לאיכות החומר, למתחילים ולמדייקים רק בדיקת דם תוכל לתת מענה לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית