אין כמוך:victory:נראה לך ? 🍿
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כמוך:victory:נראה לך ? 🍿
אני רק אניח את זה פה...
אין דבר כזה אז אומנות לחימה הכי טובה לרחוב, מי שיקח את הדבר הכי כבד הכי מהר ינצח@Tom
אם כל הכבוד , השיחה התנהלה על מכות רחוב.
אין ויכוח ש bjj זה יסוד של mma , וזאת שיטה מאוד יעילה על מזרון. אבל אני מאמין שיש לך קצת ניסיון ברחוב ואתה מבין שידע בגרפלינג ברחוב זה לא יעיל. ברחוב יש סכינים , בקבוקים בראש ובעיטות לראש לבן אדם שוכב.
אחד על אחד ,נגד אויב לא מאומן, גרפלינג זה אחלה. נגד אויב קצת מיומן או נגד מספר אובים , לא הטכניקה מנצחת אלא חוסן נפשי ו״משוגעות״.
כתבת שגראפלינג לא טוב לרחוב והשאלה של האשכול הייתה מה היה הכי טוב לרחוב אז הרחבתי את התשובה שלךמסכים, רק איפה רשמתי שיש אומנות מעודפת לרחוב?
החלטה לתרגם את המילים שלי מעברית לעברית. תודה בכל מקרהכתבת שגראפלינג לא טוב לרחוב והשאלה של האשכול הייתה מה היה הכי טוב לרחוב אז הרחבתי את התשובה שלך
בכל זאת, במידה ואתה נגד אדם אחד ואין לו נשק לדעתי הכי יעיל יהיה bjj גם אם הוא יודע איגרוף או קרב מגע
במידה ואתה נגד יותר לרדת לרצפה באמת לא חכם
ואם יש באיזור משהו כבד לקחת אז הכי טוב
פחות מדי.. משהו ברמות של ילדים בני 12, שפם בר מצווה כזה.יותר מידיי טסט כאן בשרשור..
ניסגור על גרפלינג סטייל דמיאן מיאה...@Tom
אם כל הכבוד , השיחה התנהלה על מכות רחוב.
אין ויכוח ש bjj זה יסוד של mma , וזאת שיטה מאוד יעילה על מזרון. אבל אני מאמין שיש לך קצת ניסיון ברחוב ואתה מבין שידע בגרפלינג ברחוב זה לא יעיל. ברחוב יש סכינים , בקבוקים בראש ובעיטות לראש לבן אדם שוכב.
אחד על אחד ,נגד אויב לא מאומן, גרפלינג זה אחלה. נגד אויב קצת מיומן או נגד מספר אובים , לא הטכניקה מנצחת אלא חוסן נפשי ו״משוגעות״.
להראות מפלצת זה פעילות מונעתניסגור על גרפלינג סטייל דמיאן מיאה...
עזוב, מה שמצאתי כדבר הרלוונטי ביותר כששלושה אהבלים מגיעים לתקוף אותך זה להיראות כמו מפלצת. מכאן, אומנות הלחימה היא בונוס שמרחיבה ולושפת את הבייצים שלך כענקיות...
@DDT דפקו לך בקבוק על הראש?...
ניסגור על גרפלינג סטייל דמיאן מיאה...
עזוב, מה שמצאתי כדבר הרלוונטי ביותר כששלושה אהבלים מגיעים לתקוף אותך זה להיראות כמו מפלצת. מכאן, אומנות הלחימה היא בונוס שמרחיבה וחושפת את הבייצים שלך כענקיות...
@DDT דפקו לך בקבוק על הראש?...
להראות מפלצת זה פעילות מונעת
זאת מטרת הפורום היעודי.להראות מפלצת זה פעילות מונעת
אתה מעביר סמינרים ?זאת מטרת הפורום היעודי.
נעים מאוד, תום. מסייע לאילוף ואימון מפלצות אדם 😃.
אני מקווה שאתה צוחק...אתה מעביר סמינרים ?
שיעורים פרטיים?